Läheks rajale?
... kuramus nüüd siis siuke lugu, et minu mõeldud Rapla rada on kinni nii 22-23 (kardivõistlus) ja 29-30 (supermoto).
kui kellegil oleks pakkuda mingi teine rada, kus me kenasti ära mahuksime siis näiteks 29.04 või 30.04 oleks väga super. Et aga nende nõuannetega mitte teemat üle koormata olge mehed/naised ja saatke mulle ES võimalusel raja haldaja kontakiga. Saan olukorra välja selgitada ja siis juba siin teemas sobiva aja välja pakkuda.
Esialgu tundub, et huvilisi on ju küll. Kes huvitub kaasa löömast, pange end siia teemasse arvele, saame mingi pildi kui palju potentsiaalseid sõitjaid tulemas oleks.
kui kellegil oleks pakkuda mingi teine rada, kus me kenasti ära mahuksime siis näiteks 29.04 või 30.04 oleks väga super. Et aga nende nõuannetega mitte teemat üle koormata olge mehed/naised ja saatke mulle ES võimalusel raja haldaja kontakiga. Saan olukorra välja selgitada ja siis juba siin teemas sobiva aja välja pakkuda.
Esialgu tundub, et huvilisi on ju küll. Kes huvitub kaasa löömast, pange end siia teemasse arvele, saame mingi pildi kui palju potentsiaalseid sõitjaid tulemas oleks.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.