Gerdi aerox:(

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

algaja14 kirjutas:
räme ju, jama laks ikka. Tuunid enda rollat mingi aasta(nuh t2pselt ei tea kaua see sul olnud) ja siis juhtub midagi selliset :S hea oleks kui kahju korvatakse aga siisnse jutu põhjal j2reldaks mina midagi selliset et hea kui sa autot ei peaks kinni plekkima :S aga ja edu sulle selle jamaga.
Ma vaatan, et paljudel ei ole mõningased väärtushinnangud paigas siin elus.Kui vaadata tsiteeritud posti oled sa algaja mitte ainult rolleri otsas vaid ka üleüldse elus.Roller läks katki/roller on puru/appi, ilus masin lõhutud/autojuht on loll... :shock: kõikide selliste kommentaaride peale lähevad silmad veel suuremaks.Vend tegi laksu ja teie jahute ainult rollerist ning ainult üksikud pärivad tervise kohta ning soovivad head paranemist.Ülejäänud aga loodavad ainult, et rolts kinni plekitakse.Liiga p*tsis teema on see!Ma saan aru, et rolleri plastik ja jutud on kallis kraam, kuid kaastundeavaldust tuleks alustada ikka omanikust, mitte a'la "mees, tunnen kaasa, et sul rolts nüüd puru on blablabla..." ja mitte sõnakestki omanikust et kuidas tervis peale laksu jne.Gert mainis, et jalg valutab.Ma küll pole arst, kuid soovitan siiski tema poole pöörduda ja lasta põlv kontrollida ning vastavad meetmed ette võtta, et pärast ei oleks eluaegset kahjustust.

Nii et seltsimehed materialistid - katkisõidetud roller, ratas, auto...jah, omanikul on küll nigel tunne, kuid veel nigelam tunne on omanikul, kui tuntakse muret ja päritakse vaid rahast ja masina kahjustustest.

Mõelge natuke.

Gerdile soovin head paranemist ja peatset ratastepealesaamist
Edu
Challenge the Adventure.Ride The World

Mine “Rollerid”