Gerdi aerox:(
Moderaator: Moded
Kuna tal lube ei olnud ei oleks tohtinud teada üldse liikluses olla ja seega oleks avarii ära jäänud. (Tuttaval juhtus autoga avarii ja lube tal ei olnud ja jäi ise süüdi kuna temal lube ei olnud ja ei oleks tohtinud üldse seal ollagi)bilabong kirjutas:Kui tal load puudusid siis ta saab ainult selle eest trahvi, ega ta siis sellepärast ei jää avariis süüdi kui ta ise midagi valesti ei teinud
mm
Tunnen kaasa!!!
loodetavasti see lolllll juht peab kõik kinni maksma
Jobu autojuht ei oska sõita!
Loodame et tehakse korda!
loodetavasti see lolllll juht peab kõik kinni maksma

Pärnu RK
Re: Gerdi aerox:(
Võiksid nagu rohkem rääkida mis juhtus;) Milline oli sinu kiirus?Gert250 kirjutas:Linnas keeras auto ette!!!
Ja roller siis selline![]()
Eesti kõige koledam roller
Kas load on? jne.
Nagu rohkem võiksid rääkida. Päegu kõik siin räägivad, et autojuht kindlalt süüd jne.(vb oligi)
.
Oli seda veel vaja Loodan, et saad koos oma Elva sõpradega selle masina jälle liikvele. Edu! 

Suzuki RG 80- Aprilia RS 50- Aprilia RS125- Aprilia RS125- Honda RS125- Derbi Senda 125 SM- KTM 525EXC- Kawasaki ZX6R- Honda CBR600RR- KTM 620 SC SM- KTM 660 LC4- Suzuki GSX-R1000- Honda CBR600RR- Yamaha R6- Yamaha R1- Suzuki SV1000S
Jala liigutamine naiselk hala??? hea et ta haiglasse ei pea minema.. ta lendas üle auto ja vedas et luid ei murdnud, ma nägin seda kõike pealt!mrhull kirjutas:See jala liigutamise jutt oli küll päris naiselik hala, rollerist kahju, tore oleks, kui sa ise süüdi ei jääks ja kahju kasvõi 50% sellest korvatakse.
NSR
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
positiivne külg ,et sai palju palju reidi pilte tehtud ju 
Nüüd teate mis juhtub kui rikkute seadust....ehk siis sõidate kiiremini kui 50kmh ...ja tjuunite oma taburetti
hea ,et taipas kiivri pähe panna ning taga ei istunud kedagi

Nüüd teate mis juhtub kui rikkute seadust....ehk siis sõidate kiiremini kui 50kmh ...ja tjuunite oma taburetti

hea ,et taipas kiivri pähe panna ning taga ei istunud kedagi

Gert250 kirjutas:
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
Re: mm
-Tarmo- kirjutas:Tunnen kaasa!!!
loodetavasti see lolllll juht peab kõik kinni maksma![]()
mis loll juht, poiss on siinse jutu põhjal ise kh asjas süüdi...

Derbi Senda Sm X-Treme '05
Vene raudvara K-650
Vene raudvara K-650
-
njah... see on kindlasti kõige hullem mis juhtuda saab. selle kõrval auto kinni maksmine on köömes-MeltDown- kirjutas:loodan et jalg saab sul ikka terveks.![]()
Endal vend sõitis eelmine aasta tagant autole sisse ja muidu nagu midagi hullu ei juhtunud kui et kukkus põlvepeale ja veel poole-aasta pärast käis operatsioonil. siiamaani vahest lonkab

-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Ma vaatan, et paljudel ei ole mõningased väärtushinnangud paigas siin elus.Kui vaadata tsiteeritud posti oled sa algaja mitte ainult rolleri otsas vaid ka üleüldse elus.Roller läks katki/roller on puru/appi, ilus masin lõhutud/autojuht on loll...algaja14 kirjutas:räme ju, jama laks ikka. Tuunid enda rollat mingi aasta(nuh t2pselt ei tea kaua see sul olnud) ja siis juhtub midagi selliset :S hea oleks kui kahju korvatakse aga siisnse jutu põhjal j2reldaks mina midagi selliset et hea kui sa autot ei peaks kinni plekkima :S aga ja edu sulle selle jamaga.

Nii et seltsimehed materialistid - katkisõidetud roller, ratas, auto...jah, omanikul on küll nigel tunne, kuid veel nigelam tunne on omanikul, kui tuntakse muret ja päritakse vaid rahast ja masina kahjustustest.
Mõelge natuke.
Gerdile soovin head paranemist ja peatset ratastepealesaamist
Edu
Challenge the Adventure.Ride The World
nuh jh aga, mina sain aru et ta jalal oliv väiksed kriimud ja ma ei pidanud seda nii tähtsaks, kohe midagi on lennatakse kohe selga mingi jutuga ja mulisetakse, kirjutage siis täpsemalt(sain aru et tal jalapeal on plaastreid ja valus on sirgeks ajada kui'd miks ta siis kohe arsti juurde ei läinud)
muidugi arvan et kõik kes seda nägid ja komenteerivad tunnevad kaasa gerdile :S
muidugi arvan et kõik kes seda nägid ja komenteerivad tunnevad kaasa gerdile :S
Uus väntvõll peaks ka seal peal olema, või eksin?Justice kirjutas:Tuunimist erilist enam polnud![]()
Lihtsalt väiksemaid pisidetaile oli ostetud juurde ja uus silku vanaga asendatud...
Muidu tunnen väga kaasa Gerdile, kuna ise olen põhimõtteliselt samat kogemust kogenud, kus talve läbi tuunid, timmid, parandad ja teed välimust ilusamaks... siis äkki kui kõik juba koos lambist viidakse roller käest

Loodame et saad uuesti kiirelt ratastele...
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip
Ei kaitse, ei tee maha.Justice kirjutas:NJaaa![]()
see oli küll ränk.
Aga tõesti see hoolimatu juht peaks ikka kõik kinni maksma.
Gert sõitis täiesti õigelt, kuid autojuht ei näitand suunatuldki ning keeras julmalt ette![]()
Minu kuulduste järgi (sõltumatu isik) keeras hoopis Gert ette. Ja tema sõidustiili ( ja kõik teised elva ning eesti rollerilapsed) nähes, ma ei imesta, et selline asi juhtus. Seda enam et kiirusnõuetest kinni ei peeta.
Härrad tuunijad, enne kui te hakkate rollerit modifitseerima, mõelge ka sellele, et pidurid ja enda mõistus oleks mootori võimsusega kooskõlar. Liikluses tuleb arvestada teistega, mitte ainult kasutada enda eesõigust. Aastate jooksul on tekkinud juurde palju uusi rollerijuhte. Õppige ka oma masinat käsitlema. Te ei pea mulle oma rolleri võimsus tõestama sooritades riskantseid manöövreid ja möödasõite. Mul on kah suht kiire auto perse all, aga nääd, ei vajuta
Teema kaldus küll kõrvale ning polnud täielikult Gerdile suunatud, aga mõte säilib.
Räägi mulle enda silmade läbi, mis juhtus, kust Gert tuli jne. Sooviks oma arvamust parandada.
ps. eriti täiskasvanulik oleks, kui te mind nüüd sõimama hakkaksite

EDIT: Saan aru, et kurb sõndmus, ning ennastki võttis see mõtlema.
Ma pole kuri onu, vaid tahan teid mõtlema panna, et teistega tuleb arvestada.
vabandan OT pärast:
ISe sõidan ka liikluses ja ikka üritan seda jälgida et keegi ette ei keeraks või sisse ei sõidaks, sest selliseid juhtumeid küll kui tsikklit või rollerit ei panda üldse tähelegi ja siis oled ju ikka sina kannataja sest tavaliselt on auto rollerist tugevam ja turvalisem.
Enda eesõigusega ei ole siis enam midagi teha kui pärast haiglas oled või hoopis kirstus.
Ja siis tahtsin öelda pang-le:
Kes krt sina oled et siin sellist asja rääkima tuled?
Vaata kuidas sa ise sõidad ja siis hakka rääkima!
paremat sõimu ei osanud välja mõelda ja see oli muideks naljaga mõeldud. Õige jutt mis rääkisid.
Autojuhid sõidavad ikka linnas 50-60 vahest natuke kiiremini, mis sest et autod lähevad kuidas kellelgi 180 kuni isegi 300 ja üle.
ISe sõidan ka liikluses ja ikka üritan seda jälgida et keegi ette ei keeraks või sisse ei sõidaks, sest selliseid juhtumeid küll kui tsikklit või rollerit ei panda üldse tähelegi ja siis oled ju ikka sina kannataja sest tavaliselt on auto rollerist tugevam ja turvalisem.
Enda eesõigusega ei ole siis enam midagi teha kui pärast haiglas oled või hoopis kirstus.

Autojuhid sõidavad ikka linnas 50-60 vahest natuke kiiremini, mis sest et autod lähevad kuidas kellelgi 180 kuni isegi 300 ja üle.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks 

"Vaata kuidas sa ise sõidad ja siis hakka rääkima!" - aga kuidas ma sõidan?hellish kirjutas:
paremat sõimu ei osanud välja mõelda ja see oli muideks naljaga mõeldud. Õige jutt mis rääkisid.

"Autojuhid sõidavad ikka linnas 50-60 vahest natuke kiiremini" Minu kogemused pärinevad elva kesklinnas, kus ise sõitsin 30-ga ( nagu max lubatud kiirus) aga Gert+ 1 veel kihutasid must vähemalt 50-60 km/h mööda. Teine - Arbi mägi. sõidan mäest alla ja mida ma näen, mingi roller kihutab 70-ga mööda. Just enne pimedat kurvi . pealegi oli pool teed kinni pandud teetööde tõttu. Seepärast võtsin sealt hoo maha, kuid rollerijuht kihutas teetööliste vahelt läbi. Viimane kogemus pärineb tänasest. Sellest ma parem ei räägi.
Minu jutu point ei olnud mitte kiiruses, vaid ohtlikes möödasõitudes ja manööverdamistes. Jah, autod sõidavad kiiresti, aga nad ei kihutaridade vahelt, kõnniteel, kus iganes. Autot näeb ja oskab arvestada. Rollerijuht hüppab suvalisel hetkel ette ( üldistan).
"autod lähevad kuidas kellelgi 180 kuni isegi 300 ja üle" Eesti teedel reaalset 300 km/h kiirus on suht raske saavutada isegi supersportautodel.
"see oli muideks naljaga mõeldud." - mullegi tundus nii ja tunnet süvendasid järgmised emotikonid:

Teile( jah, just teile, mitte Sulle) midagi selgeks teha, on kui paraolümpia ehk võitlus tuuleveskitega.
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
kas rolleri vennad muud ei oska teha kui lolli juttu ajada ning nutta ja halada ?
Seda teemat vaadates ...vist muid oskusi teil ei ole

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.