Veel kaugtuledega sõidust (kokkupuude politseiga)
Igal asjal on kaks poolt. Ma isiklikult olen seda meelt, et võiks alustada tulede reguleerimisest, vaadata üle tule reflektori(d) ja klaasi, vajadusel vahetada ka pirnid (enne läbipõlemist väheneb nende valgustugevus oluliselt) ning sõita lähitulega. Kaugtulega sõitjad ärritavad mind isiklikult (ja ma olen kindel, et ka mõningaid teisi liiklejaid) liikluses sama palju kui need, kellel tuled nii reguleeritud (reguleerimata), et see silma paistab. Kõigi nägemine ei ole ideaalne ja kui mõni algaja juht pimestatud saab, siis on ta minu arvates oht kuubis, kuna ta ei näe kuhu ta sõidab. Ainus lohutus on see, et päeval on pimestamise effekt olematu ja kaugtuli omab pigem ärritavat effekti. Lolle leidub alati ja nende eest kaugtuli ei kaitse - kui isegi rongi ei nähta koos tema prožektoriga, siis on naiivne loota, et tsiklit nähakse tema pisikese kaugtulega. Kui on siiski mure oma elu ja tervise pärast, siis helkurvest oleks ilmselt tõhusam.
Ma arvan, et kui autod hakkaks kaugtuledega sõitma (et algajad tsiklistid neile ette ei sõidaks), siis oleks kisa kui palju, et autojuhid on jobud ja ahistavad tsikliste.
Ma arvan, et kui autod hakkaks kaugtuledega sõitma (et algajad tsiklistid neile ette ei sõidaks), siis oleks kisa kui palju, et autojuhid on jobud ja ahistavad tsikliste.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.