Autoridade vahel sõitmine

Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Ma ei kiida ega ei laida seda baigi venda kes mööda vuhas temast.
Sest äkki oligi mõni rullnoku kes arvab ,et tema ja maailm....aga äkki mitte.
Peaks minust keegi nii mööda vurama ,et seab mind mõnusalt ohtu. Oleks järgi sõitnud ja nõudnud aru.
Aasta alguses suutis üks ennast täis baigi vend mulle tagant sisse vurada....just sellel põhjusel ...tema ja maailm. Oskusi oli tal null....minu pidurdamine oli sujuv 50kmh pealt 0 kmh peale pidurdasin enne foori ...ehk siis pidurdus maa oli ca~ 100 meetrit. Aga ikkagi ei suutnud tema oma pidurdamist kontrollida ja lõpetas külg ees minu tsikli taga. Tema sugusi vihkan ning on linn täis selliseid. Ja mis kõige jubedam...kunagi olime meie KÕIK sellised :roll:
Selleks ongi kogend sõitjad meil olemas kes vastu pead annavad kui lollusi hakkad tegema :)
spinna kirjutas:
Korke! Ära neid asju nii üheküljeliselt vaata, et kas see inimene oleks nüüd matsu pannud või mite. Teiste närvide arvelt oma piire ei kombata lihtsalt. See ei olnud ilus ja ka mitte mõistlik tegu, mis seal aset leidis. Parem ikka, kui nii oskajad kui ka mitteoskajad ennast kohaliku kultuuri raamidesse mahutada suudaksid. Mul sõidab ka mõnikord "katus pealt ära" ja veab "noka rulli", aga õigustusi ma selle otsima ei hakkaks.
Respekt enda ja ka teiste vastu ikka eelkõige, siis mahume kõik siia maakerale ära.

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”