MC Iron Butt Estonia kutsub sõitma 1000 miili 24 tunniga
-
- Tsikkel: Joone all on miskit
- Tänatud: 13 korda
- Kontakt:
Odot..siit väike selgitus. Sinu teksti tsiteerisin puhtalt seetõttu, et ka mul oli mõttes teema ja nüüd tsiteerin sind uuesti "asi mida ise nautida oleksin tahtnud, oleks olnud hästi töötav meeskond" Ehk siis oli algul mõte väike tiim kokku panna.
Nii ja selle punnitamise all mõtlesin pingutusi ikka ise je enda meeskond moodustada ja selle mõttega tegin moka otsast sõpradele paar ettepanekut ja kuna kohe asjaks ei läinud siis sinna see jäigi. Teie meeskonnaga pole mind tõesti kunagi miski sidunud ja selles osas ma ei saagi midagi rääkida.
Niiet siin on nüüd küll tegu puhtalt valesti mõistmisega ja ilmselt tänu minu nö veaga tsiteerimisel..sry igatahes. ma loodan, et sellega on nüüd ok.
Kk
Nii ja selle punnitamise all mõtlesin pingutusi ikka ise je enda meeskond moodustada ja selle mõttega tegin moka otsast sõpradele paar ettepanekut ja kuna kohe asjaks ei läinud siis sinna see jäigi. Teie meeskonnaga pole mind tõesti kunagi miski sidunud ja selles osas ma ei saagi midagi rääkida.
Niiet siin on nüüd küll tegu puhtalt valesti mõistmisega ja ilmselt tänu minu nö veaga tsiteerimisel..sry igatahes. ma loodan, et sellega on nüüd ok.
Kk
KZ1000C3
ST1100N
XL600R
R1100GS
STS Pelikan MK I
ST1100N
XL600R
R1100GS
STS Pelikan MK I
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.