13 mai Haapsalu
Sul see suu ajab kuidagi liiga palju ila välja ma vaatan. Tee omale ükskord selgeks mis asi on kiirendusvõistlus. Kiirensuvõistluste eesmärk on olla kõige kiirem ja kuna meie võistleme vabaklassis, siis ma ei saa üldse aru mida kuradit sa seletad kogu aeg nitrotest jne. Kuna sul endal piisavalt taipu ei ole, et pikendustest ja käiguvahetajatest vähe edasi areneda, siis ma hoiaks sinu asemel selle ila omal ilusti hammaste taga ja neelaks ehk alla kah selle kunagi. Seletad siin, et nitroga ja igasuguste asjadega suudavad kõik võita, aga sa vist ei mäleta eelmist hooaega kui sinule tegin korduvalt ilma nitrota ära. See, et marek on minust kiirem ilma nitrota tuleneb puhtalt sõitjate kaaluvahest. Kui sina ükskord sõitma õpiksid, siis oleksid sina kõige kiirem, sest su rattal on sitaks ressurssi. Kui nüüd mingist egost rääkida, siis ma rohkem ei ütleks kui et tiimi liikmed panevad vist asja suht täpselt paika.Suzumen kirjutas:Marek Virves esimene (igati teenitult) Parim tulemus vist oli 9.4 Finaalis mul nats parem reaksioon, kuid Marek sobis oma ratta peale paremini ja finisis must mööda![]()
Ronni Kärner (nitroga oskab igaüks võita ja kuna balloon tühi siis...) Parim tulemus vist 9.8
Ja mina. Parim tulemus 9.6 (kahju et Ronniga kokku ei sattund)![]()
600 sajastel läks võit Trammile
Ajasõitudes ja pool võistlust päris tugev vastutuul.
Kuid kõige suurema ämbriga sai maha see veokas, mis reaktiiv mootoriga. Ma ei tea kas gaasi arve vennal maksmata, kuid tööle see asi ei läinud. Rahvas lõpus oli juba niiiii vihane, et pudelid hakkasid lendama.
Eelmine aasta rääkisid igal pool, et tahad kah omal tsiklile nitro peale panna, aga ilmselt tundus asi liiga keeruline sinu jaoks ja nüüd teed mind maha selle pärast. Muide ka minu parimask ajaks jäi seekord 9.6 ja seda ilma nitrota.
Raha tundub sul mees olevat, aga mõnest asjast jääb sul küll ikka kõvasti vajaka. Sa vana mees kah juba ja ilmselt siin enam arenguruumi kah ei ole.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.