algaja krossiharrastaja küsiks nõu? → Amordid
Amordid
Amordisetting on teatavasti maailma üks keerulisemaid ning ma ütlen ausalt, vahet pole millised amordid sul on all, sinu kiiruse juures nad ei tööta. Minu kiiruse juures ei tööta ka esiamort seega, võib öelda, et sinul ei ole praktiliselt vahet millised nad on. See eest aitan sind natuke tagaamordiga. kõigepealt keerad kõik klikid nii ülevalt kui alt keskele. (Et sa teaksid, et alumise kruviga keerad amordi ülestulekut ja ülemisega allaminekut). Nii siis, kui kruvid keskel tuleb sul amordi vedru mõõtmine korraldada. Selleks, paned tsikli pukipeale, va mõõdad mõõdulindigi sumpaaugu ja a'la kiige otsani vahe ära. Idee on selles, et need kohad peavad koguaeg olema samad. Seejärel võtad tsikli pukist maha ja loksutad amorti natuke, tõstad ta tagaporlast üles ja teed uue mõõtmise. Ilma meheta peaks amort VAJUMA 3 CM. Seejärel istud sadulasse, sellisesse neutraalsesse sõiduasendisse ja teed kolmanda mõõtmise. Kui vedru vajub koos sinuga kuskil 10 CM esimesest mõõtmisest on kõik OK. Ja pealegi ma ütlen sulle ausalt, et sa ei tunneta siklitki nii palju ja pole mõtet mingiks sefiks kätte minna, kes amorte keerab, sest kui käed ikka täistambib siis on see sinu nõrkus, sest ma juba kujutan ette milline kiirus sul olla võib. Meeletu.
Ja liivarajal sõitmise kohta võin öelda, et hoia nii palju kui võimalik vedu taga.
Ja liivarajal sõitmise kohta võin öelda, et hoia nii palju kui võimalik vedu taga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.