total makeover...

Tegeled mootorrataste ehituse, remondi või lammutamiega koduses garaazis või köögis. Õhtul ja salaja või siis päris avalikult. Kirjuta sellest. Neile, kes teevad ja jagada soovivad või siis tahavad lihtsal eputada oma kaherattalise iludusega.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Kid

total makeover...

Lugemata postitus Postitas Kid »

on siis selline mõte, et osta endale kas yamaha yzf750r või suzuki gsxr750. mõlemad on 93-nda aasta omad.
aga mõte on selline et lasta peale panna uued kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] ja samas ka ehitada ahter ümber, et kondel [Motobot: õige on "gondel"] ikka peale istuks.
on kellegil kogemusi sellise tegemisega? kuulsin et see gondlite peale panek pidi paras n**s olema, aga peaks välja tulema ju väga väärt asi..
ootaks siis arvamusi :)

üks näide siis YAMAHA YZF750R

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

Milleks osta (kusjuures väga kallilt) ja siis ümber ehitada uunikum sportbike? :shock: Saaks aru kui ajaloohõngulise customiga on tegu. 70k eest peaks isegi praegu saama vähemalt 99a R6 või GSX-R750.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

ikka ilge n**s on neid gondleid sobitada...ümber teha..siis viimistleda....tule augud teha....jne. Peab olema väga palju kogemusi tsikli plastiku töö juures ,et sellise asjaga hakkama saada.

Ma sellise nussiga ei hakkaks tegelema sinu asemel....tee parem ilus streetfighter :)

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Teema algataja
nsr125

Lugemata postitus Postitas nsr125 »

ma arvan ,et Stonefree sai asjast valesti aru.
Kid mõtles selle näitega, et see on ka ümber ehitatud, näeb ilus välja , kuigi tegelt on tegemist 1993 aastaga. :wink:
mina arvan, et see on väärt ettevõtmine

Teema algataja
Kid

Lugemata postitus Postitas Kid »

stonefree kirjutas:
Milleks osta (kusjuures väga kallilt) ja siis ümber ehitada uunikum sportbike? :shock: Saaks aru kui ajaloohõngulise customiga on tegu. 70k eest peaks isegi praegu saama vähemalt 99a R6 või GSX-R750.
70k on ikka liiiiiga kallis. kui nii ehitada see bike, siis saaks 40000.- hakkama
korke kirjutas:
Ma sellise nussiga ei hakkaks tegelema sinu asemel....tee parem ilus streetfighter :)
streetfighter sucks, in my honoral opinion :)
Kasutaja avatar

Sturm
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Sturm »

Mina muutsin oma YZF750R välimust väheke ja olen rahul 8) (avataril on pilt) Aga Total makeover nii vanale ei tasu ära. Parem osta kuskilt Eestist väljaspoolt mõni matsuga uuem asi ja ehita seda. Vajadusel võin Sulle saata mõned pildid ühest meie klubi Hayabusast, millel on R1 saba ja muud muudatused.
Yamaha YZF 750 R ´94
http://www.hunta.ee

Teema algataja
Chromed

Lugemata postitus Postitas Chromed »

Kui endale makeover`i lõpptulemus väga meeldib, siis tasub asi alati ära. Kõike ei peagi alati rahas mõõtma! To Sturm: ei maksa olla kitsi, pane pildid parem siia samasse et ka teised foorumi kasutajad saaksid asjaga tutvuda :wink:
Kasutaja avatar

tali
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas tali »

Sturm kirjutas:
Mina muutsin oma YZF750R välimust väheke ja olen rahul 8) (avataril on pilt) Aga Total makeover nii vanale ei tasu ära. Parem osta kuskilt Eestist väljaspoolt mõni matsuga uuem asi ja ehita seda. Vajadusel võin Sulle saata mõned pildid ühest meie klubi Hayabusast, millel on R1 saba ja muud muudatused.
Kuule, sa riputa selle Busa pildid siia kõigile vaatamiseks üles parem, ilmselt poleks ma ainuke huviline kiibitsema...
18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”