13 mai Haapsalu
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
13 mai Haapsalu
Re: 13 mai Haapsalu
ehh... Võistlejate nimekirja ja rattaid vaatasid????miilits kirjutas:Andestust võhiklikuse pärast, kuid tekkis mõttetera, et miks ei ole šhou tegemiseks sellistel võistlustel ka ida päritoluga ratastele ruumi eraldi klassis.
http://www.speedest.ee/nr/reg2006list.p ... innitus=62
62 janek kompost jawa 650 45 F
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Re: 13 mai Haapsalu
sry ,aga mina arvan et see olex jama idee... praegu kestis kogu see yritus 13h... ja ei olnud meeldiv öösel kylmetada jne... ja kui miskid vanad kärud kahh seal veel sõidax... siis olex see päev juba 15h pikkmiilits kirjutas:Andestust võhiklikuse pärast, kuid tekkis mõttetera, et miks ei ole šhou tegemiseks sellistel võistlustel ka ida päritoluga ratastele ruumi eraldi klassis, saan isegi aru, et nende kiirendusajad tuleks läbi korrutada TAMBOVI konstandiga, kuid pulli mõttes oleks pealtvaatajatel elamust ehk küll.Võrdluseks oleks heaks näiteks punnvõrride krossisõidud.

õnne võitjatele!!
rattad alati positiivse mulje jätnud... aga jahh see tehnika oli ikka ja jälle seal tripperis.
eriti hale oli vaadata kuidas kuusk nitsele lambist 3 v 4 korda punast näitas... selline asi keerab ikka väga ptsi närvid pluss veeel ilgelt mõnus on ratta peal kylmetada ja oodata kunas saadaxe tehnika korda... autodel muidugi savi... need istuvad oma soojas kynas ja kuulavad muusikat... aga tsiklimehed.....
loodan et selliseid vigu enam ei teki... kuigi vähe tõenäoline... igal võistlusel miski nss selle kuusega.... vahetage korraliku kase vastu see vana kuusk

-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
http://www.autopunkt.ee/dragrace/voistlus/21Kommionu kirjutas:Kas kusagil ametlikud tulemused kahh väljas on? otsin juba teist päeva ja kuidagi ei suuda leida...
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
... sama siin, otsisin juba omaarust kõikvõimalikud foorumid ja jutud läbi, ei kuskil. Eriti kurvaks teeb, et bhra lehel pole isegi mitteametlikke tulemusi ega kasvõi kõrgemate kohtade paremusjärjestust ikka veelKommionu kirjutas:Kas kusagil ametlikud tulemused kahh väljas on? otsin juba teist päeva ja kuidagi ei suuda leida...

OT: tänud Aini telgis pesitsenud noorele daamile kes mu last vahepeal hoida aitas ja salvakatega lapse illarit pühkida viitsis

ja Marekile, kes magamatusest hoolimata viitsis mu gondlimuresid kuulata (palju õnne teenitud võidu ja hea aja puhul ka muidugi...).
EDIT: juba leidsin tulemustest midagi...
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Sul see suu ajab kuidagi liiga palju ila välja ma vaatan. Tee omale ükskord selgeks mis asi on kiirendusvõistlus. Kiirensuvõistluste eesmärk on olla kõige kiirem ja kuna meie võistleme vabaklassis, siis ma ei saa üldse aru mida kuradit sa seletad kogu aeg nitrotest jne. Kuna sul endal piisavalt taipu ei ole, et pikendustest ja käiguvahetajatest vähe edasi areneda, siis ma hoiaks sinu asemel selle ila omal ilusti hammaste taga ja neelaks ehk alla kah selle kunagi. Seletad siin, et nitroga ja igasuguste asjadega suudavad kõik võita, aga sa vist ei mäleta eelmist hooaega kui sinule tegin korduvalt ilma nitrota ära. See, et marek on minust kiirem ilma nitrota tuleneb puhtalt sõitjate kaaluvahest. Kui sina ükskord sõitma õpiksid, siis oleksid sina kõige kiirem, sest su rattal on sitaks ressurssi. Kui nüüd mingist egost rääkida, siis ma rohkem ei ütleks kui et tiimi liikmed panevad vist asja suht täpselt paika.Suzumen kirjutas:Marek Virves esimene (igati teenitult) Parim tulemus vist oli 9.4 Finaalis mul nats parem reaksioon, kuid Marek sobis oma ratta peale paremini ja finisis must mööda![]()
Ronni Kärner (nitroga oskab igaüks võita ja kuna balloon tühi siis...) Parim tulemus vist 9.8
Ja mina. Parim tulemus 9.6 (kahju et Ronniga kokku ei sattund)![]()
600 sajastel läks võit Trammile
Ajasõitudes ja pool võistlust päris tugev vastutuul.
Kuid kõige suurema ämbriga sai maha see veokas, mis reaktiiv mootoriga. Ma ei tea kas gaasi arve vennal maksmata, kuid tööle see asi ei läinud. Rahvas lõpus oli juba niiiii vihane, et pudelid hakkasid lendama.
Eelmine aasta rääkisid igal pool, et tahad kah omal tsiklile nitro peale panna, aga ilmselt tundus asi liiga keeruline sinu jaoks ja nüüd teed mind maha selle pärast. Muide ka minu parimask ajaks jäi seekord 9.6 ja seda ilma nitrota.
Raha tundub sul mees olevat, aga mõnest asjast jääb sul küll ikka kõvasti vajaka. Sa vana mees kah juba ja ilmselt siin enam arenguruumi kah ei ole.
Kas ma nagu seinaga räägin? Ainuke mees kes siin populaarsust taga ajab oled sina, sest just sellepärast sa ju kiirendust tegema hakkasid. Lootsid hästi lihtsalt eesti meistriks saada. Minul on väga teistsugused eesmärgid mis kiirendamisse puutub ja need ei ole kaugeltki mitte seotud populaarsuse ega egoga.
Kust tuleb selline arusaam, et mina pürgisin alakomitee esimeheks. Esiteks ei ole koha nimi mitte "alakomitee esimees" vaid "alakomitee esindaja". Mina pean vahendama BHRA'lt saadud infot motokiirendajatele ja motokiirendajate ettepanekud edastama BHRA'le.
Ma ei teadnudki sellisest kohast enne kui Andrus BHRA'st minule meili saatis ja teatas, et pakub mulle sellist kohta kuna BHRA juhtkond arvas, et just mina sobin sellele kohale eelmise aasta võistlejatest kõige paremini.
Muide ma veel mitu päeva mõtlesin, kas pakkumine vastu võtta või mitte.
Mina olen oma pea lõhki mõelnud, kuidas lahendada võistlejate kahanev olukord ja ka avalik arutelu on dragbike.ee foorumis täiesti päevakorras. Arutatud on mitmeid erinevaid variante kuid BHRA poolt on pakutud lahendustele ka vastuargumente. Mind süüdistada selles, et ma ei ole midagi ette võtnud on väga vale. Millegipärast ei ole ma sinult ühtegi lahenduse varianti kahanevale võistlejate arvule kuulnud.
Muide see koefitsendi lisamine on suht absurdne. BHRA soov on liikuda järjest enam rahvusvaheliste FIA reeglite ja klasside poole.
Mina olen pakkunud välja bracket süsteemi tsiklitele, kuid kõige paremaks lahenduseks olen ka mina viimasel ajal pidanud kahe uue klassi loomisele:
...650cc pikendusteta ning ülelaadimiseta.
651cc... pikendusteta ning ülelaadimisteta.
Reeglid tuleb loomulikult põhjalikult läbi mõelda ja siis BHRA'le esitada ülevaatamiseks.
Lõppkokkuvõttes ei saa sa ikkagi aru kiirendusest kui spordialast ja sa ei suuda leppida sellega, et keegi sinust ja sinu "kaaskondlastest" kiirem on.
Siis kui sa ma sulle eelmisel aastal korduvalt pähe tegin olid küll ilgelt pettunud, panid pillid kotti ja kadusid vaikselt ära ja pärast seletasid, et nitro värk ei ole ikka aus jne. Kui BHRA finalsil kogemata võitsid, siis olid nagu maailma naba ja ei teadnud mida kõike ära teha selle au ja kuulsusega.
Põhimõtteliselt aja oma väiklast ja silmakirjalikku teemat edasi kui tahad, aga see ei muuda midagi.
Ütlen siis igaks juhuks sulle uuesti:
Kiirendusvõistluste eesmärk on olla kõige kiirem. Te seal tallinnas räägite nagu oleksin ma mingit revolutsiooni teinud oma nitroga. Kui te tahate mingit "vabalthingava" klassi teha vms. siis tehke mingi oma liiga ja vehkige seal lipukestega kui tahate. Mul on täiesti pohhuj mida te teete ja kui mina peaksin jääma ainukeseks võistlejaks eesti meistrivõistlustel, siis mis sa arvad, et ma paneks kah pillid kotti või. Nagu juba öeldud on mul vähe teistsugused eesmärgid selle alaga kui ainult kellelegi ära teha.
Kuna sa ilmselgelt sittagi sellest ala minevikust ega olevikust ei tea, siis pole sul ka mõtet sellist paska rääkida ei minust, ega kellestki teisest.
Kui sa tahad mingit võrdsust taga ajada, siis tõesti hakka ringrada sõitma nagu sa rääkisid eelmise aasta lõpus. Mõnes rookie klassis oleks sul paras töristada. Jääksid seal teistest piisavalt palju maha, et omaette vaikselt põristada ja teistel oleksid täpselt samasugused rattad nagu sinul. Kõik oleksid rahul...
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Sepaga täitsa nõus. Minge Ülemiste keskuse juurde, võtke pocketid ja tehke siis kindlaks, kes parem onsepp kirjutas:mida te mölisete... selle asemel parem minge ja keerake torud tyhjaks kui muud pole sittagi teha!!!
ahjaaaaaa, et ei olex rohkem vaidlust, siis MINUL ON TEGELIKULT KÕIGE PIKEM JA SUUREM !!

PS! Seda, kuidas nitrod ja turbod võistlejate arvu mõjutavad, ei oska öelda, kuid mina pealtvaatajana lähen tegelikult vaatama just neid nitro JA turboga autosid ja tsikleid. See, kes kahest 600-st stockist võidab, on huvitav võistlejatele ja ehk ka nende lähematele sõpradele, tavakodanik tahab näha madalaid üheksaid, miks mitte sellel aastal kõrgeid kaheksaid...
Aga jah, matke nüüd sõjakirves maha ja võtke mõõtu ikka rajal, mitte siin foorumi veergudel.
Muide, üks mu tuttavatest rahvarallijatest müüs hiljuti oma Subaru WRC lihtsalt maha, kuna sõitmine läks mõ-te-tult kalliks ja fun factor kadus. Rahapuudust tal ei olnud, aga igal asjal on lihtsalt mõistlik piir. See ongi märk, et kui raha hakkab spordi asemel alal liiga palju ruulima, siis läheb spordiala allamäge. Kui massid ei osale, siis pühendunud tippe tuleb vähe või üldse mitte.
-
- Tsikkel: TDM 850
- Tänatud: 1 kord
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Jah, tundub et siin ongi väga raske sellist "hundid söönud, lambad terved" lahendust leida. Klasside paljususe puhul tekib kohe kaks järgmist probleemi:pritsu kirjutas:Pole nende kiirenduste reeglitega ja orgunniga kursis, aga kas pole raske teha siis eraldi klassid? x-x1 kuubikut, x1-x2 kuubikut, jne. Ja eraldi siis absoluutklass? Seal pistku need nitrod ja turbod rinda. Ise tahaks näha ka mõne mittetüüpilise kiirendaja sõitu. Näiteks costum vs bike. Ei usu, et igav oleks vaadata. Peaasi, et huvitav oleks vaadata. Praegused võistlused on nii ühenäolised. Loomulikult on vajalikud ka nn eliitkiirendajad, kes võiks rahvusvahelisel tasemel laineid lüüa.
1. Võistlused venivad hirmus pikaks
2. Igasse klassi jääb ikkagi vähe sõitjaid
Minu ettepanek: Sarnaselt autode (ilmselt ka tsiklite...?) rinka võistlustele, võiks ka kiirendamisel jääda kaks klassi, kes koos sõidavad -600 ja 600+ aga paremusjärjestuses võiks siis vahet teha stock (ok, KN ja sumps ja rooliamort võiks ju ikka lubatud olla) ja vabaklassil. Võistlust oleks mõnus vaadata ja võistlejad saaksid ka omavahelise järjestuse igatpidi paika.
Teiseks alternatiiviks oleks sarnaselt autodele ka tsiklite outlaw klassi loomine, kus siis kõik lubatud. 600-st ei viitsiks siis nii ehk naa keegi seal ülesvuntsima hakata... Ja olemasolevatele -600 ja 600+ klassidele võiks siis mingid piirangud peale laduda. Nagu ma Nigga jutust aru sain, siis ei oleks ka temal sellise variandi vastu midagi, isegi kui võistlejaid selles outlaw klassis esialgu nappima kipub.
Mis asjasse puutuvad arvavad?
Fazer
Mingisugusest viisakusest meie vahel enam vaevalt juttu saab olla eks... mul ei ole sellest ka absoluutselt kahju sest on meil mõlemal juba esmapilgust saadik olnud üksteisest omad arvamused ja võiks nüüd siinkohal selle jutu lõpetada. Selle vastusega tõestad sa järjekordselt fakti, et jätkuvalt lahmid sa oma avaldustega täiesti huupi.Suzumen kirjutas:To Nigga:
sittagi, paska....meeldiv suhelda viisaka ja erudeeritud vennaga, kes kõike teab ja eksimatu
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Mina näiteks ei jõua see aasta vist mitte ühelegi BHRA kiirendus võistlusele. Lihtsal põhjusel ,et ei ole sellist raha kõrvale panna....ja kui ka panen sellise summa hakkama siis pean piirama oma õhtusi sõitmisi.
JAH ! Ma tean ,et litsentsi ja osavõttu maksu ei saa odavamaks teha....aga seda puht sellepärast ,et osalejaid on vähe.....kõik on kibestunud padjaklubi liikmed kes vinguvad ,et nagunii kaotavad ning ei tule juba puht selle pärast.
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
Ural kirjutas:
Väga väheseid pealtvaatajaid huvitavad tsiklid. Vähemalt foorumites kommenteerijate arvamus on, et üldse ära kaotada.
Väga vähestel tekib huvi, kui peale igat sõitu teineteist s***ga loobite. Eelmine aasta oli see kohati naljakas, sest kõik tõmbasid kõikide kallal. Nüüd on tulnud mängu uued lelud ja rahakamad tõstavad pead.Sellepärast tulekski midagi ette võtta, et rahva huvi ja ala prestiizi tõsta.
Suzumen, too see outlaw 20K daala maksev usaraud ära ja oledki kõige tegijam, siis pole vaja siin kellegi teisega maid jagada. Lõpuks toob selle nagunii keegi ära. Lapsekingadest kasvavad jõukamad ja auahnemad kiiremini välja.
Kaks aastat tagasi oli joonel peale Taneli veel mõni pullimees, tänaseks on juba kiigepikendused, nitrod jne. loomulik jätk
Kui te tadvustajaid mootorrataste olemusest, tehtud töödest jne. hariksite, oleks pealtvaatajatel kah mida vaadata/kuulata.
Siiani kuuleb mootorrataste tutvustusena vaid vaikust ja ülestunnistust, et kõneleja ei tea kahjuks mootorratastest mitte midagi. Rääkimata detailidest, mis liikumist veelgi kiirendavad.
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
tsiklimehed kõige suuramad kaklejad ongitali kirjutas:Kuulge, sõbrad. Kui te nüüd kunagi elus veel kohtuma peaksite, kas lööte siis teineteisel ninnud lõhki?Jube kahju muidugi, arvasin, et tsiklimehed nii ei tee. Või teevad...???

beace

http://www.motoservice.ee
Seejärel püüdsin kirjeldada olukorda lennuväljal järgmisel päeval (30. aprillil oli lennukal see StreetRace avaüritus). Olin kindel, et kodanikud on teadlikud tulevasest üritusest ja sellega seotud ohtudest. Aga oh imet: nemad seda ei teadnudki!!
Püüdsin siis neile meelde tuletada politseiauto mõlkimist ja muid korrarikkumisi eelmisel aastal, samal üritusel. Ja palusin võimalikult rohkematel ekipaazidel "homme kohal olla". Kodanikud noogutasid arusaavalt.
Arvake ära, kas nad olid kohal SR üritusel!? Ei.
Võib arvata, et politsei, ressursside puudusel lihtsalt hoiab ennast suurüritustest eemale ja püüab rohkem tegeleda tagajärgede kui põhjustega.
Mul on kahju.
Suzumen kirjutas:To Nigga:
Ei tekitaks erilist probleemi osta USA-st spets dragbaik. See 20k taala leiaks eriliste probleemideta. Kuid kas see teeb mind paremaks ja professionaalsemaks kui sõitja?
Ma nagu üldse ei saa teemale pihta. Sorry Nigga ja teised die-hard kiirendajad.... aga kiirendusvõistlus on üle 7sek taseme puhtalt esmalt masin siis mees moodi võidusõit. Nii et selline pill teeb sind meheks igatepidi.
Kui tahad võrdsust mine sõida motokrossi või rookiet rinkal. Saad sõiduoskusi näidata.
Kiirendussport ilma masinateta on lausmõtetus. Mida rohkem on lubatud seda odavam kõigile. Kui hakata piirama neid asju seal siis sellel kel raha rohkem on igatepidi võis ja odavama otsa mehed täiesti out.

Vale mehe käest palud vabandust. Mina ei aja mingit võrdsust taga - olen küll selle poolt, et tuleb teha klassid milles saavad võistelda ka "tavalised tsiklid", aga vastupidiselt ainile mina ei näe väga loogiliselt seda, et, rõhutan VABAKLASSILE(loe: piiranguteta klassile) pannakse mingisugused koefitsendid või piirangud - see oleks ebanormaalne.racerx kirjutas:Ma nagu üldse ei saa teemale pihta. Sorry Nigga ja teised die-hard kiirendajad.... aga kiirendusvõistlus on üle 7sek taseme puhtalt esmalt masin siis mees moodi võidusõit. Nii et selline pill teeb sind meheks igatepidi.
Kui tahad võrdsust mine sõida motokrossi või rookiet rinkal. Saad sõiduoskusi näidata.
Kiirendussport ilma masinateta on lausmõtetus. Mida rohkem on lubatud seda odavam kõigile. Kui hakata piirama neid asju seal siis sellel kel raha rohkem on igatepidi võis ja odavama otsa mehed täiesti out.
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
andke tuld - teeme lausa puntrakätsi

Järelikult on lihtsalt huvipuudus momendil. Käisid inimesed ja proovisid ära ning rohkem ei taha.
Kui nüüd keegi ostab selle "müstilise" kilo 20$ dragbike kas sa siis ise Suzumen ka kohe loobud alast sest pole mõtet ?
Või ostad samasuguse või proovid enda oma samale tasemele viia ?
See on võistlus ikkagi, soov teistest parem olla. Kiirenduses on see võimalik ainult hea masina abil. Kõigil ühesuguste masinatega kiirendada pole mõtet, see ei näita midagi. Seda reaktsioonimängu saab netis ka mängida ja on jumala odav.
Pikas perspektiivis tekitab huvi ala vastu ikkagi see kui supertuunitud

Samas olen ma endiselt seda meelt, et rattad ei pea olema ühe võimsad vabaklassis, võimsus peab olema VABA!!!

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.