13 mai Haapsalu
nitse kirjutas:Sa racerx ei jaga kiirendusest ööd ega mütsi! Parem ole vait!!! Kui kõigil oleks ühesugused rattad, ka siis oleks võidusõit väga põnev ja ka siis oleks võidusõidul kõvasti mõtet. Asi pole kaugeltki mitte ainult reaktsioonis. Internetis võid keppimist ka harjutada, aga ega sa voodis selle pärast kõvem mees pole. Selle 402m ja 10 sekundi jooksul vahetatakse 5 korda käiku, ehk siis keskmiselt iga 2 sekundi järel on käiguvahetus (tegelikult toimub 5 käiguvahetust kusagil keskel ca 6-7 sekundi sees), mis peab olema tehtud õiges pöördevahemikus, kiirelt ja veatult. Kes kui palju tunnetab pärast head reaktsiooni, palju võib peale keerata, et oleks maksimum kiirendus, aga samas ei kaoks pidamine, jne, jne. Selle 10 sekundi jooksul on vaja jälgida meeletult infot ja vastavalt sellele toimida. Ka ühe ja sama rattaga paraneb kogemuste ja vilumuse arvelt aeg kõvasti.
Samas olen ma endiselt seda meelt, et rattad ei pea olema ühe võimsad vabaklassis, võimsus peab olema VABA!!!
Kuule Nigga, mujal ei tule käiku vahetada või ?
Saabas oled naca või ? Kui käiku vahetada ei oska siis tasuks variaatoriga atv muretseda.
Seda juttu võid et oi kui keeruline ja ülitäpne võid sa kuskil rollerifoorumis rääkida jah, seal on ehk see tõesti võtab suu lahti teema.
Täpselt sama asja tuleb teha ükskõik mis võidusõidus ainult et 20-30 minti järjest.
Ma olen sedasama asja teinud elus vast paarsada korda. Iga kord kui 5 seki näidatakse siis peale seda tuleb täpselt minema saada, ei tohi eksida ja 35 meest kõrval tahavad samatmoodi kõike hästi teha.
t*** ma või, arvasin, et sa Nigga oled natuke normaalsem aga samasugune ila nagu mujaltki. Selle 9.4 seki mis te välja olete sõitnud sõidab õiges kaalus mees stanubaigiga millel sumps teine ja õiged settingud.
Damn kui tahad muliseda siis muliseme internetis keppimisest

Saa aru Nigga, et seal kus teie sõit lõpeb sealt alles tavaliselt sõita algab.
Ära aja sealtpoolt asja peeneks kus seda pole. Need mida sa siin ma ei tea mille pähe esitad on elementaarsed oskused ja kui niipalju hakkama ei saa siis tõesti, ei tasu isegi kiirendusega tegeleda.
Aga rattad võiks võrdsed muidugi olla. Kuid mitte võrrid. Poest ostetud rattaid vaadata kiirendamas on mõtetu. See on inseneride võidusõit.
Viimati muutis racerx, 18 Mai 2006, 10:50, muudetud 2 korda kokku.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.