Signalisatsioon kaherattalisele
Ma ei püüagi väita, et üks on parem kui teine või vastupidi. Ma lihtsalt tahtsin vaheldust ja mulle meeldib see, et kui ratas akna all häiresse läheb, siis hakkab ka toas piiksuma ning sa näed puldilt, milline sõlm oli häire põhjustajaks. Usun täiesti, et see 600m võib olla kusagil veekogu kohal ideaaltingimustes ja reaalselt suurte majade vahel on see võibolla 5 korda väiksem.
Kaks nädalat on mul ratas seisnud ja akule tunda pole olnud. Ja kui mu ratas peaks suvel järjest üle 2 nädala seisma, siis pole mu ratast üldse ju vaja. Ning puldi sisse käib tavaline AAA patarei, neid võin ka vabalt kasvõi korra kuus vahetada. Seega Mella su miinusargumendid on minu jaoks tüüpilise bikeri padjaklubi roti mõtetu virin

Kaks nädalat on mul ratas seisnud ja akule tunda pole olnud. Ja kui mu ratas peaks suvel järjest üle 2 nädala seisma, siis pole mu ratast üldse ju vaja. Ning puldi sisse käib tavaline AAA patarei, neid võin ka vabalt kasvõi korra kuus vahetada. Seega Mella su miinusargumendid on minu jaoks tüüpilise bikeri padjaklubi roti mõtetu virin

eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. 

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.