Kes teeb kvaliteetset õmblustööd Cordura/GoreTex riidel?

Kasutaja avatar

Freaksmart
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Freaksmart »

Habanero kirjutas:
Kas cordura riiet kah keegi müüb? Mul üks varukas ribadeks ja vaja paigata.
http://www.sagatex.ee/est
Väiksem kogus mida müüvad, on 1 meeter (laius oli vast 1,5m). Hinnale tuleb veel otsa panna vis KM ja lõikuse hind mis oli 50eek kui ma sügisel seal ostmas käisin.

Teenindusega ning kaubaga olin väga rahul. Juba telefoni teel leppisin kõik kokku (materjali tüüp, värv ning kogus) ning ütlesin, et hakkab suht kiire olema kui tulen. Kui kohale tulin, oli juba kõik ära lõigatud ja pakitud. Maksin ainult raha ära ja kõndisin minema.

Ainuke halb asi on selle juures see, et koht on raskesti üles leidav. :) Hoone asub Laki tn lõpus (mitte tammsaare tn kandis, vaid vastaspidises otsas). Kui Kadaka tänava poolt tulla, siis selle laki tänava kurvist tuleb veel edasi sõita mingi 300 m ja seal vasakut kätt näed VÄGA suure kollast/pruuni värvi hoone mis on kuidagi X tähe kujuline. Mööda laki tn sõidad edasi ümber selle hoone ja kui sa juba näed oma ees mingit väravat mille peal on "scorpion" valve märk, siis vaata vasakule ja kuskil seal ongi Sagatex`i sissepääs
Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”