Mis mõõdus rehv see on?
Moderaator: Moded
-
Joel.
Teema algataja
Mis mõõdus rehv see on?
Hei.
Küsimus rehvilaiuse kohta: see siin on minu ratas. Nagu näha tahaks tagumine rehv vahetust. Leidsin netist sarnase ratta (pilt1, pilt2), millel paistab laiem tagarehv olevat. Mis mõõdus see rehv võiks olla? Kas laiema rehvi panekuga kaasneb mingeid olulisi riske? Välimusele aitaks veidi kaasa...
Küsimus rehvilaiuse kohta: see siin on minu ratas. Nagu näha tahaks tagumine rehv vahetust. Leidsin netist sarnase ratta (pilt1, pilt2), millel paistab laiem tagarehv olevat. Mis mõõdus see rehv võiks olla? Kas laiema rehvi panekuga kaasneb mingeid olulisi riske? Välimusele aitaks veidi kaasa...
-
Kirs
Teema algataja
-
Kristoferr
Teema algataja
tahad laiemat rehvi,pead panema ka laiema velje,paned laiema velje,pead sobitama hammasratta paika,vb isegi pid.ketas ei hakka sadulas jooksma. Tagatipuks võib veel kett hakata vastu rehvi serva käima.
Mul see tee läbitud,pusimist oli palju,kuid nüüd lõpuks ratas all ja tegu-nägu on oluliselt muutunud.
aitäh sõpradele,kes sellele kaasa aitasid kõvasti!
Mul see tee läbitud,pusimist oli palju,kuid nüüd lõpuks ratas all ja tegu-nägu on oluliselt muutunud.
aitäh sõpradele,kes sellele kaasa aitasid kõvasti!
vähem villa,rohkem müra
-
tali
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Tõsi ta on, et kiitsaka ratta tagaosa punni ajamine ei piirdu vaid rehvivahetusega. Tegu on tõsisema ümberehitusega, mis näiteks kepiveoga isendi puhul võib osutuda pea ületamatult raskeks. Siinkohal ei maksa siiski unustada, et ei ole olemas lahendamatuid olukordi- on saamatud inimesed. Kõik annab ju ringi ehitada kui relaka-keevitusaparaadiga sinasõber oled. Ise proovisin hiljaaegu, mis juhtub siis kui 150 laiale rehvile mõeldud veljele venitada 180 rehv. Tulemus: pika k....mise peale sai küll paika ja ka õhk sisse, ent välja nägi (ja üle mõõtes selgus, et oligi) sama lai kui originaalne 150.
Uhh, sain veidi targutada, lahe...))
Uhh, sain veidi targutada, lahe...))
18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". 
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
Raigo
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
Siinkohal kindlasti abiks www.reifenversand.com .joel kirjutas:Kes seda 150/70-17 soovitab? Nii palju kui mina olen asja uurinud, on igal pool ainult 140/80-17 pakutud ja ette 110/80-17. Mõlemad miskipärast Eestis suht napilt esindatud mõõdud
mul oli vana velje peal 160 rehv(velg ise minu mäletamst mööda 3,5"),kuna rehv oli kõrge servaga,siis oli enam-vähem norm.
Kuna isu veel laiemat alla panna ja 17" (varem oli 18"),siis võtsingi ette kapitaalmahutuslikud tööd:). Sõprade abiga(just nimelt keevi ja relaka tööd,isegi treipink) saime 5,5" ratta alla.Nüüd ilutseb seal siis 190 laiusega....
aga pparemaks ilmselt ei muutu muud,kui vaid välimus:)
Kuna isu veel laiemat alla panna ja 17" (varem oli 18"),siis võtsingi ette kapitaalmahutuslikud tööd:). Sõprade abiga(just nimelt keevi ja relaka tööd,isegi treipink) saime 5,5" ratta alla.Nüüd ilutseb seal siis 190 laiusega....
aga pparemaks ilmselt ei muutu muud,kui vaid välimus:)
vähem villa,rohkem müra
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.