K: Kas sportsummutiga saab teh.ülevaatuselt läbi?
naasamma kirjutas:Vastikud *******, kes tühjaks tehtud ja sportsumpsidega sõidavad. Mitu sentimeetrit see teie riista pikemaks teeb, et on vaja teiste elukeskkonda müraga reostada? Või on tähelepanuvajadus nii haiglaselt suur? Täna just läksid mul värava tagant sellised loomad läbi, õnneks kõrvaltänav ja väga sageli neid mööduma ei satu, samas on sellised tsiklid ju mitme kvartali kaugusele kuulda.
Valus hoolimatus.
"Kõva sõna" arvamus arvestades siin foorumis pesitsevat kollektiivi. Riista teemadel ei hakka sinuga diskuteerima aga eks igal vorstil on kaks otsa. Mulle näiteks just meeldib tõsiste rataste karm hääl. Kuidagi poolik on suure mootoriga superbike või kroom ilma korraliku mootori jõrinata.
Huvitav, kas lähed tõmbad naabrile ka vastu kõrvu, kui see julgeb näiteks muruniitja käima tõmmata. Või veel hullem - mootorsaega küttepuid lõigata? Lennukeid ja ronge loobid ka kividega? Reostavad ju need elukeskkonda müraga vist kõige rohkem.
Kindlasti häiriks ennast samuti kui keegi päev läbi minu akna all tsikliga paarutaks aga see, et keegi värava tagant mööda sõidab - no ma ei tea. See pole küll koht, kus vihast vahutama hakata.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.