EMV Rolleri liiga karikasari

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

-JankaR-

Lugemata postitus Postitas -JankaR- »

kas kellegil videosid tagarattal sõitmisest pole?
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

klemm kirjutas:
Kui teda müüakse "TuningKit'i" nime all, siis on see ilmselgelt tuuningosa(d)..
stage6:Kas sa osalesid Stock klassis?
Teile müüks lõdvalt kasvõi MTZ-82 istmeamortisaatori tuuningamordi pähe. Vaja ainult punaseks värvida ja väike kleeps peale. Täiesti piisaks kleepsust SPORT. Tõesõna nohh :lol:
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

klemm kirjutas:
Seda küll, aga tegu siiski tuuningug
Ma seletan veelkord ja hästi aeglaselt - need konkreetsed detailid on rolleri standardvarustuses ja ei parenda mootori tööd (nagu teevad igasugused tuning- ehk perfomace osad), tegu on sissesõidu ajaks paigaldatud lisapiirajate eemaldmisega. Paljudel rolleritel lihtsalt ei ole neid "pikakaare torusid" alguses paigaldatud vaid tulevad kohe lühikesega, mida te siin kõik tuuningosaks üritate tituleerida.
hälvik
Kasutaja avatar

klemm

Lugemata postitus Postitas klemm »

oldmoped kirjutas:
klemm kirjutas:
Seda küll, aga tegu siiski tuuningug
Ma seletan veelkord ja hästi aeglaselt - need konkreetsed detailid on rolleri standardvarustuses ja ei parenda mootori tööd (nagu teevad igasugused tuning- ehk perfomace osad), tegu on sissesõidu ajaks paigaldatud lisapiirajate eemaldmisega. Paljudel rolleritel lihtsalt ei ole neid "pikakaare torusid" alguses paigaldatud vaid tulevad kohe lühikesega, mida te siin kõik tuuningosaks üritate tituleerida.
Sain isegi vb aru :D
A mu naabrimees ütles ka, et Lisapiirajad saab nii maha ja siis on toru otsem :P
Okey, see selleks, järgmisest etapist on ka jahutud, kuid poel aru saanud kus siis järgmine etapp toimub.. Teadjad valgustage ;)

-JankaR-

Lugemata postitus Postitas -JankaR- »

[quote="stage6"]Ei ole järgmine türil,türil tuleb alles augustis-septembris kuna see rada koguaeg hõivatud. Järgmine peaks tulema tartus ja varsti!

Minu arust siin ilusti öeldud et Tuleb Tartus :roll:

Teema algataja
stage6

Lugemata postitus Postitas stage6 »

oldmoped kirjutas:
stage6 kirjutas:
No igatahes need korjatakse edasimüüja poolt ära ja pannakse tuuningosana müüki,niiet on küll tuuningosa.
Vaidlen lolli järjekindlusega edasi - sõltub sellest, kuskohast roller osta, on need osad kas rolleri komplektis või mitte.

Kas kui mõni pood müüks rollereid nii, et hind hinnakirjas, et baashind võimalikult väike tunduks, on toodud see toodud ilma tagarattata ja tagaratas oleks väljatoodud eraldi hinnaga, kas siis tagaratas oleks tuuningosa? Kas pagasikohver on tuunigosa?

Ma saan ikkagi aru sellest, et nii s**** hinge, et mõni roller olenemata oma hinnast on liiga hea käitumisega ja tehasekoplektsusega.

Asi on ikkagi põhiliselt tehaste erinevates ideoloogiates - paljudel masinatel ikkagi vaid peotäis seibe erinevates kohtdes, mis mootori hinge kinni poovad ja nende eemaldamine on reglemendi järgi legaalne kuna ei parenda mootori tööd vaid eemaldab segajad... aga näiteks ühegi ditech'iga ei ole mõtet standartklassi sõitma minna, kui tahatmine ka mingit tulemust saavutada - ilma aju ümberprogrammeerimata see masin lihtsalt ei liigu oma ökoloogia ja euronormidele vastavate setingutega ilma piirajateta karburaatoritega võrdselt... aga racingtarkvara ei ole mittekuidagi sportlikult täiustamata masin... kuna muudab mootori tööreziime. Igal asjal on oma head ja halvad küljed ja erinevad sobivuskohad. Tihti millegipärast ongi kollased rollerid peale piirajate eemaldamist suurema potensiaaliga... eks see väljendub ka kahjuks seljuhul elueas, kui kogu seda vabanendud resurssi ära kasutama hakata.
Kui tal on üks tagaratas all,ja teine parem müügis siis see on tuuning!
stage6:Kas sa osalesid Stock klassis?
standard jah
Pilt

"Tee Oma Aeroxist Pesumasin!"

Teema algataja
stage6

Aga minugipoolest siis enam ei vaidleks sellega,anna alla oldmoped. Postitaks siis teemasse,muudan ümber pealkirja ja hakkan jagama edasist teavet etappide ja võistluse kohta üldse!
Pilt

valmar

Lugemata postitus Postitas valmar »

hehe.. kuule Stage6 sulle teadmiseks siis stockidest sõitis türilt ainult 1 inimene... ja ta sõitis 50-70 klassis.... oma stockiga... keeway venda meie eitea vähemalt... ja kui niisuur probleem on kellel mis tuuningujupp siis ma ütleks sellepeale et õpi sõitma ise kõigepealt , stockidega luges seal kül praktiliselt julgus ja sõiduoskus... vähem kobinat , rohkem tegusi!!!aa ja seda kaa et kui sulle eimeeldi et keegi sust kiirem on ja sulle kogematta kõxu teeb siis anna aga minna tee omale teistest kõvem 70cc masin ja oled kõigist ees niiet keegi sind eipuudu... edu sulle!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kasutaja avatar

speed fighter

Lugemata postitus Postitas speed fighter »

mul on türimehe taguratta sõidust video. aga üles ei ole kuhugu panna (50mb suur) datasse sisse ei saa.
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /

Teema algataja
stage6

valmar kirjutas:
hehe.. kuule Stage6 sulle teadmiseks siis stockidest sõitis türilt ainult 1 inimene... ja ta sõitis 50-70 klassis.... oma stockiga... keeway venda meie eitea vähemalt... ja kui niisuur probleem on kellel mis tuuningujupp siis ma ütleks sellepeale et õpi sõitma ise kõigepealt , stockidega luges seal kül praktiliselt julgus ja sõiduoskus... vähem kobinat , rohkem tegusi!!!aa ja seda kaa et kui sulle eimeeldi et keegi sust kiirem on ja sulle kogematta kõxu teeb siis anna aga minna tee omale teistest kõvem 70cc masin ja oled kõigist ees niiet keegi sind eipuudu... edu sulle!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vabandan siis türivendade ees sest mingi tüüp viljandist ütles et see keeway vend türilt. Ülbed tondid olete te igatahes :wink: Kuigi tõesti masinad olid teil vinged,misasi see väike sinine loom oli kes tagarattal lasi nii haigelt? 8)

Ja sõita ma oskan ka,kui siis oli asi julguses,aga tõesti mul hakkas oma ultraneoon värvist kahju :lol:
Viimati muutis stage6, 29 Mai 2006, 16:29, muudetud 1 kord kokku.
Pilt

valmar

teeks sellise lükke et kui järgmine etapp on siis kõik kellel midagi on võtavad kas plaadil või mälupulgal kaasa kes üldse tulevad ja saab kohapeal läpparisse lasta... mul omal ka terve hunnik pilte ja ka pole üles lasta kuhugi...

Viidikas

Lugemata postitus Postitas Viidikas »

Ot mis asja , keeway võitis 50cc ?

Robskar

Lugemata postitus Postitas Robskar »

stage6 kirjutas:
valmar kirjutas:
Vabandan siis türivendade ees sest mingi tüüp viljandist ütles et see keeway vend türilt. Ülbed tondid olete te igatahes :wink: Kuigi tõesti masinad olid teil vinged,misasi see väike sinine loom oli kes tagarattal lasi nii haigelt? 8)

Ja sõita ma oskan ka,kui siis oli asi julguses,aga tõesti mul hakkas oma ultraneoon värvist kahju :lol:
See väike sinine haige elukas vist oli mingisugune Honda Dio versioon. Kunagi börsis oli see müügis. Ma ei mäleta kas ZX või mis mudel ta oli.

Teema algataja
stage6

Jap standard klassi võitis keeway,aga seal oli üldse meetrite mäng ja väga võrdne see võistlus.Esimene keeway,siis paari meetriga mina ja siis ma tundsin endal suht kuklas ka kuskil paari meetri taga seda kolmandakoha rollerit kah.
Pilt

Kasutaja avatar

speed fighter

MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal

Teema algataja
stage6

See oli nüüd küll tänuväärne,fail suur,74 mega aga seda on asi väärt. Aga üks küsimus ka: Miks sa lisad igalepoole eraldi põdrast pilte? Fännklaab? :D
Pilt

Kasutaja avatar

sqanx

Lugemata postitus Postitas sqanx »

võibolla põder on oma jope ja soovis pilte vms?
Pilt

Liikleb Keeway Focusel..
Kasutaja avatar

speed fighter

sellepärast et teisi seal ei tundnud :D video: ftp://ftp.datanet.ee/incoming/tagarattal.mpg
varuge veel kannatust, laen täispikka videot(1,5gb)

valmar

stage6 sul on ikka mingid probleemid.... meie tulime sinna sõitma sina käisid sõitmas ja nüüd vingud siin... selline on motosport kellel kangem masin se võidab+oskused... sina meid eitea sellepärast ütlen sulle kohe et hoia suuvärki vaos ( haiged tondid )
Kasutaja avatar

Rollerboy
Tsikkel: Unistus Gixser 1000ne

Lugemata postitus Postitas Rollerboy »

speed fighter kirjutas:
sellepärast et teisi seal ei tundnud :D video: ftp://ftp.datanet.ee/incoming/tagarattal.mpg

Kui kiire sul nett on ööseks kohal??
Kasutaja avatar

speed fighter

Laiksoo

Lugemata postitus Postitas Laiksoo »

Rollerboy kirjutas:
speed fighter kirjutas:

Kui kiire sul nett on ööseks kohal??
Ma arvan, et ööseks on tal kohal kahemegane nett juba.
Kasutaja avatar

speed fighter

lugupeetud bikerirahvas kõigest 8 tundi veel(siis video üleval) :lol: :twisted:

Paul

Lugemata postitus Postitas Paul »

anna hommikul sis aadress :lol:
Kasutaja avatar

speed fighter

davai :D

Teema algataja
stage6

valmar kirjutas:
stage6 sul on ikka mingid probleemid.... meie tulime sinna sõitma sina käisid sõitmas ja nüüd vingud siin... selline on motosport kellel kangem masin se võidab+oskused... sina meid eitea sellepärast ütlen sulle kohe et hoia suuvärki vaos ( haiged tondid )
haiged tondid võib hästi kah öelda=haiged-haigelt hästi sõidate ja tondid sellepärast et teid ei tea....piis!
Pilt

Kasutaja avatar

speed fighter

õu mida te siin tõmblete. saage kokku, nurgataga tõmmake üksteisele lõuga ja asi korras. miks meie peame seda siin lugema? :roll:

Teema algataja
stage6

aga kas sa kiirendusest kah tegid videot?
Pilt

mb mees

karikasari

Lugemata postitus Postitas mb mees »

head rollnokad küll.tahate et teile midagi korraldatatakse??ja nüüd umbes et tõmbame lõuga nurgataga.sellised asjad peax ikka liitma mitte tülli tõmbama.pole ju mõtet siis üldse midagi korraldada kui teil niipalju veel arenguruumi on.

Teema algataja
stage6

keegi ei tõmba kellegile lõuga,see sõbralik rebimine :wink:
Pilt

Suletud

Mine “Rollerid”