aprilia classic 125

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
siim61

aprilia classic 125

Lugemata postitus Postitas siim61 »

Kas seda ratast tasub osta? Võimsamat kui 125 ei saa kuna olen alles 16.a ja eelarve ka suht piiratud.Aga mis oleks selle ratta head küljed ja vead.(otsingust infot ei leidnud)Ise olen alles suht algaja tsiklite alal.
Igasugune nõu oodatud.
Kasutaja avatar

Kommionu

Re: aprilia classic 125

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

siim61 kirjutas:
Kas seda ratast tasub osta? Võimsamat kui 125 ei saa kuna olen alles 16.a ja eelarve ka suht piiratud.Aga mis oleks selle ratta head küljed ja vead.(otsingust infot ei leidnud)Ise olen alles suht algaja tsiklite alal.
Igasugune nõu oodatud.
Halb on vaid see, et tegemist on RS125 2T mootoriga.

Hea on see, et tegemist on Apriliaga, mitte aga riisiga....
Sõida... ja ära MÖLISE!!!

Teema algataja
RsB1ker

Lugemata postitus Postitas RsB1ker »

Minu arust tasub sul see igati osta, kui oled 16 siis on see väga eha pill.
Pole just eriti kallis hooldada, kui hoida oskad.
Minuarust on RS125 mootor väga korralik 125 kohta.
Niiet, soovitan osta!

SEE OLI MINU ARVAMUS!

RsB1ker

MotoMell

Lugemata postitus Postitas MotoMell »

siim61 kirjutas:
Kas seda ratast tasub osta? Võimsamat kui 125 ei saa kuna olen alles 16.a ja eelarve ka suht piiratud.
Kui eelarve suht piiratud, siis eriti selle mootoriga masinaid ei soovitata, sest need kõrgelt forsseeritud mootorid (11kw masinast ei tea) tahavad head (loe:kallist) õli ja päris hulgaliselt bensiini võrreldes "suurtega" ja varuosi ka. Aga + on piiramata variandil võrri kohta päris hea võimsusnäitaja. :lol:
Ja kui otsingust otsid, siis otsi pigem rs 125 kohta, sest sellel sama mootor ja juttu nii mis kole

korgits

Lugemata postitus Postitas korgits »

Ei ole päris nii nagu N2O räägib....

sellel classic rattal on tõesti rs 125 mootor kuid ta on niiiiiiiiii deforseeritud ja igaltpoolt rahulikuks keeratud kui vähegi saab. Ning kestab kauem ja rohkem kui rs125 peal olev mootor ;) Pealegi rs125 kihtuad punn põhjas pidevalt ju ...aga classic on rahuliku iseloomuga tsikkel kus ei ole pidevalt pöörded kõrged :)

N2O kirjutas:
siim61 kirjutas:
Kas seda ratast tasub osta? Võimsamat kui 125 ei saa kuna olen alles 16.a ja eelarve ka suht piiratud.
Kui eelarve suht piiratud, siis eriti selle mootoriga masinaid ei soovitata, sest need kõrgelt forsseeritud mootorid (11kw masinast ei tea) tahavad head (loe:kallist) õli ja päris hulgaliselt bensiini võrreldes "suurtega" ja varuosi ka. Aga + on piiramata variandil võrri kohta päris hea võimsusnäitaja. :lol:
Ja kui otsingust otsid, siis otsi pigem rs 125 kohta, sest sellel sama mootor ja juttu nii mis kole

Teema algataja
thepolice

Lugemata postitus Postitas thepolice »

http://www.streetfighter.ee/Motikajubin ... ic_125.htm

Kas on võimalik et olemas oleval rattal on 11kw deforseeritud? Kuidas see sellisele rattale mõjub? Ja millist hääl antud isend teeb? Sellist pininat või lihtsalt vaikset, natuke tuure anda siis mõne kõvema tortsu välja laseb?
Ning mille poolest see motikas kehv on lisaks sellele et ta 2taktiline on, kahte inimest veab välja? Kas tasub osta või koguda veel raha? (piirduksin 125ccm)
Ette tänades,
Madis

Kidrock
Kontakt:

aprilia classic 125

Lugemata postitus Postitas Kidrock »

Sai siis endalegi taoline streetfighter.ee - st ostetud. Kokkuvõtteks sai ühe paraja võrri täiesti kohvi mootoriga. Ja deforseeritud on ta jah kõvasti, maks. võimsuse saamiseks vaja teist karpat (vihuris ca 6000EEK). Üldiselt ei soovitaks neid sakast toodud läbiaetud võrre osta, otsi parem midagi sellist Eestist, ühesõnaga ratast mis igapäev sõidus, või kui kindel soov ikka on siis kontrolli iga viimane kui asi üle, sest Aprilia jupid pole üldse mitte odavad.

Teema algataja
mihkel99

Lugemata postitus Postitas mihkel99 »

Ning mille poolest see motikas kehv on lisaks sellele et ta 2taktiline on, kahte inimest veab välja?
[/quote]

Sellepärast et ta 2t on mis pärast ta siis kohe kehv on? samamoodi on ju siis 4t kehv, mõlemal omad plussid ja miinused.
2 inimese vedamisega sul küll ei tule probleeme, mõtle nüüd natuke rolleritega sõidetakse ka ju kahekesi.

Teema algataja
thepolice

mihkel99 kirjutas:
Ning mille poolest see motikas kehv on lisaks sellele et ta 2taktiline on, kahte inimest veab välja?
Sellepärast et ta 2t on mis pärast ta siis kohe kehv on? samamoodi on ju siis 4t kehv, mõlemal omad plussid ja miinused.
2 inimese vedamisega sul küll ei tule probleeme, mõtle nüüd natuke rolleritega sõidetakse ka ju kahekesi.[/quote]

Jah, minu viga.
Eks uurin edasi.
Tänud

Teema algataja
thepolice

mihkel99 kirjutas:
2 inimese vedamisega sul küll ei tule probleeme, mõtle nüüd natuke rolleritega sõidetakse ka ju kahekesi.[/quote]

Jah, minu viga.
Aga kumb asjakohasem oleks, kas Honda Rebel CA125 -98 , Suzuki Marauder -98 . Samuti on need olemas ka http://www.streetfighter.ee/Motikajubin ... 125ccm.htm. Mahuvad samasse hinnaklassi ja näitajad on ka enamvähem samad, kumb töökindlam?
Kasutaja avatar

non-smoking

Lugemata postitus Postitas non-smoking »

hmm tegin A1 kategooriat Honda rebeliga 125cm3 4 takti! No liigub nii nagu 4 taktilised ikka aga see oli ka piiratud läks 80km/h välja siis tiksus aegalselt 90km/h ning vb. ka sipa rohkem. Aga kui piirajad ära võta siis vast saab ka mnt. sõita 110 kui vaja! (5käiku) 8kw oli vist.
Hmm minek on ühtlane kuid mitte midagi erilist.
Njh ma ootan ka veel selliselt kubatuurilt 2 takti.
Kasutaja avatar

Kommionu

Re: aprilia classic 125

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

Kidrock kirjutas:
Sai siis endalegi taoline streetfighter.ee - st ostetud. Kokkuvõtteks sai ühe paraja võrri täiesti kohvi mootoriga. Ja deforseeritud on ta jah kõvasti, maks. võimsuse saamiseks vaja teist karpat (vihuris ca 6000EEK)..
Njahh... 2T ongi jube võrr ja sellist tõepoolest kellelgi osta ei soovitaks. See ka ainus põhjus miks lõpetasin 2T müügi suht kiiresti... Räme rämps on see 2T on lihtsalt!!! :x

Kohvi mootoriga asju pole mul iialgi olnud... :shock:
On olnud vaid bensiinimootoriga isendeid... :roll:

Võimsuse saamiseks ei ole vaja mingit karpavahetust.... Olen korduvalt classicu karbussi RS-ile ja RS-i karpat classicule installind.... asi on 98,88% sama. RS läks classicu karpaga ikka endiselt 170km/h.

NB: Võimsuse saamiseks ei ole vaja midagi peale mõistuse (loe tehnikataibu) ja osavate töökäte...
Sõida... ja ära MÖLISE!!!

Teema algataja
thepolice

Nii nüüd on jäänud silma honda rebel ja yamaha virago xv 125. Samas hinnaklassis aga millist soovitate? Ratast oleks vaja lihtsalt mugavaks liikumiseks ka pikemates otsadeks, peamiselt aga linnassõiduks. Ei tohiks toppama jääda ja mugav peaks olema ning vastupidav.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”