13 mai Haapsalu

laskote

Lugemata postitus Postitas laskote »

Minu meelest oleks üsna õiglane kui oleks tõesti nii nagu Suzumen kirjutas selle lause :
Võiks olla siis kaks stock klassi, kuni 600 ja üle 600. Lubatud ainult sumpa, õhu filter ja rooli amort.Sellisel juhul tuleks kindlasti proovima mina kaa !!! Proovima ma tahaks nii või naa minna ja ilmselt lähengi tallinnasse kanalisse(selle nädala lõppus) kui keegi veel seal oma rattaga on millel pikka kiiged ja neid muid vidinaid küljes pole. Sest rahvast seal on palju ja kõigi naeru alune pole just tore olla.Kui komentaator näiteks ütleb et üks nalja mees on tulnud oma stock rattaga siia nende pikka kiige ja muu vastu ja teeb olulisemalt kehvemaid aegu jne(loodan et saate mõttest aru).Minu meelest õnnestus hästi Mati ja Riidaga üritus Pärnu ringrajal. seal oligi aluseks et olid eraldi klassid nii harrastal kui litsensiga sõidjal.Ma olen ammu mõelnud et võiks kiirendust proovida aga siiamaani on mind takistanud see et ei taha ratta alla ilged pappi magama panna( tuuningu alla ) ja samas ei taha olla ka teistest pea jagu madalam ( ajaliselt ).Minu puhul oleks ideaalne lahendus see nagu lahendati see mure pärnu ringrajal 28.05.06.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”