bikeri kleeps
Moderaator: Moded
kes veel saab neid kleepse?
tahaks pilti milline see välja näeb, siis saaksin lasta www.autodisain.ee-s ära teha
tahaks pilti milline see välja näeb, siis saaksin lasta www.autodisain.ee-s ära teha
-
Motoexotikal olid biker.ee kleepsud täiesti olemas, kuid neid ei jagatud enam tasuta nagu möödunud aastal. Ka olid kleepsud (kahjuks!) pisut teistsugused - neljakandilised valgel taustal ja polnud enam helkurmaterjalist.Symster kirjutas:see aasta ei olnud (vähemalt motoexotikal)
Vaatan ka, et siin viimased postitajad kõik muudkui tellivad kleepse. Kust kohast ja kuidas?! Kellele need postitused selles ürgvanas teemas on adresseeritud?! Kas kasutaja Joon@s14-lt?! Kas Joon@s14 on isand motopaksuga kleepsude piratiseerimise osas kokku leppinud!?
Veel: Juhin tähelepanu, et kleeps ei ole ainult edev kaunistus oma rollul, millega sõprade ees tuusa mängida. Vaid see ühtlasi kinnitab teie kuulumist biker.ee seltskonda, vähendab teie anonüümsust ja KOHUSTAB käituma liikluses korrektselt.
Igasugune biker.ee sildi all pätti tegemine liikluses on andestamatu ja alatu ülejäänud foorumlaste suhtes.
-
-
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Täiendaksid Mixi posti veel sellega, et kleepsu kohta on kirjas ka reeglites http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=591 

Challenge the Adventure.Ride The World
KÕIGEPEALT ilmutab üks teist, kleepsusoovijaist, aktiivsust ja ettevõtlikkust, ning otsib-leiab-lepibkokku-saab näiteks Motokalt LOA kleepse teha-tellida-misiganes, ja siis alles kuulutab SIIN, et tema organiseerib ja teeb ja vastutab ja levitab jne, ning võtab vastu tellimusi kleepsude valmistamiseks.reinhold5 kirjutas:Võiks ju kirjutada siia, et kes kleepse tahavad ja siis Motopaksule tellimuse esitada või kuidagi nii.
Igasugused vahepealsed postitused stiilis: teeks keegi, ma tahan kahte-kolme ja mina tahan ka! saavad seniks kustutatud.
-
Ma pakuks teile sellise idee välja, et keegi kes neid kleepse tegema hakkab (kellel on selleks õigus ja ka õigus müüa) siis võiks see aasta neid bikeri kleepse müüa näiteks Jõgevatreffil (www.jogevamc.ee) seal ju kõvasti neid tsiklimehi kes neid ostaks ma usun.
Isegi ostaksin, kui seal neid müüakse. 

Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.