Probleemid teedel
Kui nüüd aus olla siis ühe korra olen räigelt selle vastu eksinud. Sai siin pärnu maantee viadukti peal (see saue juures siin) just silla tipus järgi jõutud. Aga vend sõitis suht aeglaselt ja mul oli nõksa kihutamisisu ka (teadsin, et ei saa nüüd pika aega jälle sõita). Mingi uuemapoolne enduro oli. küll aga võtsin enne teda hoo maha, kuid sillal oli nimelt möödumine keelatud. Aga mul ikka oli vaja, läksin rahulikult paremalt kõrvale ( WTF ma mõtlesin !!!?) Ja just mitte vasakult, sest kutt sõitis täiesti vasakul pool ääres. Sõitsin mõned meetrid ta kõrval aga tundus nagu ta ei märganud mind ja igaksjuhuks hakkasin kiirust lisama, et äkki pöörab veel sisse kogemata (mis ei oleks tema süü olnud). Ja kui olin tal juba nähtavusulatuses siis alustasin tugevamat kiirendust. Viskasin küll käppa ka aga ilus see ei olnud minust, kujutan ette, et vend võis mind kiruda küll - segasin ka tegelt tema rahulikku looduse nautimist. Niiet kui juhtus olema keegi siit foorumist siis vabandused tema ees. ÄRGE palun kodus järgi tehke - elusees ei ootaks kedagi paremalt.
Just enjoy ... nothing less, nothing more
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.