Probleemid teedel

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Normaalne ju. Varsti on meil tegelikult tõesti tänavate liikluskultuur nagu kuskil Tbilisis (vabandan grusiinide ees).
Ükspäev seisan ja ootan Endla tänaval vaskapööret üle eraldusriba ja vastasuunavööndi Kristiine statoili ja kae - üks vend sõidab sulle ette ja siis sahinal üle tee, mis siis et padupunane kogu aeg põleb. Ok tõesti ei tulnud vastu autosid aga see eurooplasi tbilisi autojuhtidest eristabki et SEADUSI JÄRGITAKSE.
Kuna tänaval liigun autoga ja kaherattalisega ainult võistlustel siis tahaks tänavamelus sõitvatele kaherattalistele siiski paar tähelepanekut öelda. Esiteks peab arvestama, et Tallinna tänavad on muutunud liiklustiheduselt sellisteks liiklussoonteks kus autojuhil on oluline punktist A punkti B saamine ja seda väikseima närvikulu ja vaevaga. Eriti kui päeva jooksul peab palju sõitma. Ise ka tegelikult üritan tallinnas sõites võimalikult vähe silm punnis peas pea 360 kraadi kaela otsas käimas sõita. Istud omas reas, reavahetusel vilks peeglisse ja minek ja rohkem ennast ei vaeva. Tsiklimehed, arvestage, et tavaline normaalne autojuht vaatab peeglisse ENNE reavahetust, sest kuna enamik autosid liiguvad kolonnis suhteliselt ühtlase kiirusega, siis piisab vaid tõdemusest et kõrvalreas on ruumi. EDASI vaadatakse juba enda ette. Kui nüüd mõni bikevend tagant 100-ga tuleb, siis ongi õnnetus käes. Ja ärge tulge mulle rääkima, et keskmine bikevend foorist-foorini 100-120-ga ei sõida :)))). Ja kui ma pean näiteks vältima kaevuluuki või auku nii et mu manööver mu autot sõiduraja piiridest välja ei vii, siis ma peeglitesse reeglina ei vaata. See käib siis radade vahel sõitmise riski kohta.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”