Kalevi Suursõit 03.06.06

Sverre
Tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas Sverre »

Mina olen alati kahetsenud asju, mis tegemata on jäänud. Eelmisel aastal käisin Sauga treeninglaagrit vaatamas ja kahetsesin, et ise ei sõitnud. Ja Kalevi Suursõitu käisin vaatamas ja vaadata oli jama, tahtsin ise sõita.
Sellepärast otsustasingi, et nüüdsest teen kõik asjad ise kaasa.
Minust vist pealtvaatajat ei saagi, ei meeldi.

Ma ei oska reklaami ja korralduse kohta midagi halba öelda. Sõidud olid graafikus, infot jagati korralikult, pealtvaatajaid tundus palju olevat. Igas raja huvitavamas kohas oli suur hulk inimesi. Mul korra käis peast läbi, et ma ei jõua võistlusteks rajale, kuid siis mõtlesin, et nii paljud on kohale tulnud sõitjaid vaatama ja siis pingutasin täiest jõust, et rehvid alla saada.
Aitäh pealtvaatajatele.

Mina sain kõigi oma eesmärkidega hakkama. Tahtsin sõita ringiaja alla kolme minuti, sõitsin 2.43. Sain proovida vihmas sõitmist. See oli täiesti uudne kogemus, täiesti eriline. Tahtsin saada eestikatel punktid kirja ja saingi 10 punkti. Ja miinimumprogramm oli eluga tagasi tulla. Ja vist tulingi, kuigi osa minust jäi rajale. Süda vist.
;)

Sverre

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”