Speedest Dunlop Racing kiirendus võistlus lasnamäel.
Ei juhtunud minul suurt midagi... Sõitis täpselt tagakummi, tõmbas väikese triibu sisse, aga ei olnud eriti sügav.
Tahaks näha inimest, kes sellise sigaduse peale viha täis ei lähe. Tema õnneks ei juhtunud minu rattal midagi.
Mis võistluse käiku puutub, siis kõik oli täiesti ok.
Meeldiv oli näha, et ka Mario on konkurentsivõimeliseks saanud.
Enda kohta niipalju, et sidurikettad ja vedrud olid täna nõrgimad lülid... kettad sai enne võistlust küll üle vaadatud ja tundus, et jätkub veel paariks võistluseks kuid nii palju on neid juba kulutatud, et vedrud ei suutnud ketastele enam piisavat survet avaldada ja selle nahka läksid peale esimest sõitu kõik stardid kuhu kadus umbes 2 kümnendikku. Parimaks ajaks sain vist 6.3XX@188kmh ja seda mareku vastu sõites eliminaatori esimeses ringis.
Ülejäänud ratta tehnikaga olen tegelikult täitsa rahul ja selle siduriprobleemiga oskan kah nüüd rohkem arvestada - uued kettad, uued kettad
Tahaks näha inimest, kes sellise sigaduse peale viha täis ei lähe. Tema õnneks ei juhtunud minu rattal midagi.
Mis võistluse käiku puutub, siis kõik oli täiesti ok.
Meeldiv oli näha, et ka Mario on konkurentsivõimeliseks saanud.
Enda kohta niipalju, et sidurikettad ja vedrud olid täna nõrgimad lülid... kettad sai enne võistlust küll üle vaadatud ja tundus, et jätkub veel paariks võistluseks kuid nii palju on neid juba kulutatud, et vedrud ei suutnud ketastele enam piisavat survet avaldada ja selle nahka läksid peale esimest sõitu kõik stardid kuhu kadus umbes 2 kümnendikku. Parimaks ajaks sain vist 6.3XX@188kmh ja seda mareku vastu sõites eliminaatori esimeses ringis.
Ülejäänud ratta tehnikaga olen tegelikult täitsa rahul ja selle siduriprobleemiga oskan kah nüüd rohkem arvestada - uued kettad, uued kettad

Viimati muutis Nigga, 04 Juun 2006, 23:10, muudetud 1 kord kokku.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.