Streetbike ja Superstreet vs. Bracket
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
Avaldan ka siis nats arvamust.Suzumen kirjutas:Kui üks klass, kus kõik võiksid osaleda, siis peaks vist aeg algama mitte vähemast kui 11 sek. Ehk siis 11kuni 14 sek. Põhjendus: minu parim aeg Hayabusaga oli kunagi 10,2 sek. Ja Hayabusa on pikem kui teised rattad. Tänu sellele ka lihtsam kiirendada. Lisaks, kui aeg algab alates 11 sek siis peaks olema turvalisem. Jääb lootus, et näidata kui kõva mees ta on keegi ei keera siis stardis ratast selja peale.Ajamõõtja kirjutas:Selleks tulebki paika saada ajavahe (sooviks esialgu ühe bracket klassi teha). Nagu eelpool öeldud, üritame siis Raadil proovida bracketit. Loodame homseks kõik asjad jonksu ajada ja võistlusjuhendi välja kuulutada.
Iseenesest oleks tore küll, kui oma tänavakonditsioonis rattaga saaks võistelda nii, et oleks sees ka võistlusmoment ja arvan , et kui uus (uued) klass seda pakub, siis ehk tulen isegi põristama. Aga see 11 seki jutt on nats jama, kuna minu rattal on kindlasti potensiaali alla 11 seki sõita. Ja kui ma pean gaasi keset rada maha keerama, siis jääb nagu võistlus minu jaoks ära, kuna tegu on ikkagi kiirendusega ja tahaks nagu võtta pillist viimast. Kindlasti peaks olema mingi ajapiirag, 10 sekki on ikka reaalsem. Ja turvaliseuse kohapealt niipalju, et kui sõitja on ikka lammas, siis keerab või pidurdab ta end hoolimata ajapiirangutest selili.
Valmistan KROSSI NAASTREHVE ja JÄÄPIIKE
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.