Huumorit

Kasutaja avatar

Aatomik
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Aatomik »

Maal kaks naist ajavad juttu: “Eile tuli naabrimees Juss, istus, vaikis, tegi suitsu, magas minuga umbes veerand tundi, aga mis selle tuleku põhjus oli, ei öelnudki!”

Avaneb uks ja tuppa siseneb noormees: “Tere, isa!” Arvuti ees istuv mees ei pööra peadki:
“Kus olid nii kaua?” “Sõjaväes...”

Arsti vastuvõtul: "Laske püksid alla, pöörake selg, kummarduge, ...nii, nii... Teil on hemorroid!
Patsient ajab end sirgu ja sõnab: "Aga doktor, miks te seda mulle näkku ei ütle?"

«Nüüd sa küll valetad!» karjub politseinik. «Ei, ma räägin tõtt. Veebruari kahel viimasel päeval olin ma komandeeringus.» «Haa, nüüd jäid vahele! Veebruaris polegi kaht viimast päeva!»

Politseinik on päev otsa oodanud, et saaks kellelegi trahvi teha. Õhtu hakul märkabki ta kihutavat autot ning annab juhile märku, et ta peatuks. Auto peatubki, politseinik astub juhipoolse akna juurde, ning kui nooremapoolne juht akna lahti teeb, ütleb: "Ma olen sind terve päev oodanud." Selle peale vastab autojuht: "Tulin nii kiiresti kui suutsin."

Edgar läheb koos Heimari ja Mailisega restorani. "Mida teile?" küsib ettekandja. Edgar mõtleb ja tellib: "Mulle liha ning lisandiks kartulit, porgandit, õunu, sibulat ja punapeeti." "Aga kapsad?" küsib ettekandja. "Kapsad söövad ka liha. " vastab Edgar

"Isa, mata õps ütles täna koolis, et ma olen matemaatikas täielik null! Mis see null tähendab, kas on mõni sõimusõna või?"

Vene mees hakkab Jaapanist koju lendama. Enne seda aga läheb ühte suveniiripoodi ja küsib müüjalt: «On teil midagi sellist, mida mitte üheltki maalt ei saa? Ma tahaks kodumaale kaasa viia.» Müüja noogutab ja ulatab mehele päikseprillid. Mees paneb prillid ette ja oh imet – ümberringi on kõik inimesed paljad. Mees rõõmustab ostu üle ja küsib, kas prillidel ka garantiid on. Müüja vastu, et kaks aastat. Mehel terve lennusõidu prillid ees – naudib vaadet. Koju jõudes avab ukse, ikka prillid ees. Näeb, et tema naine ja võõras mees paljad. Võtab prillid ära – ikka paljad. Paneb tagasi – ikka paljad. Lõpuks mees vihastab: «Pagan, öeldi ju, et kaks aastat garantiid!»
Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”