Karpa laseb lampi bena läbi...
Moderaator: Moded
Karpa laseb lampi bena läbi...
Siuke teema, et laenasin Raulilie on 17,5 dellorte karpat.. ta kasutas nati oma zipi peal ning võtsin tagasi.. siis tal läks korra veel vaja (mina ei puutunud kordagi seda) ja laenasin veel ja kui ta peale pani hakkas õhupuhasti juurest lihtsalt bena välja voolama..
et milles probleem olla võib? ujuk nagu töötas..

Yamaha Neo's 

Asi on siis nii. Kui paned karpa kõik kokku, ja keerad kinni. Hetk hiljem kui pena voolik ära ühendada, hakkab bena voolama karpast välja, justnagu ujuk ei töötaks.
Ise ma hakkasin mõtlema, et ta saab ka sellepärast nii voolata, kuna mul Piaggio Zipil ei ole vaakumkraani vaid tavaline kraan, ehk kogu aeg tuleb bensiini peale. Imelik see, et esimene kord kui seda proovisin sinna jama polnud.
Ise ma hakkasin mõtlema, et ta saab ka sellepärast nii voolata, kuna mul Piaggio Zipil ei ole vaakumkraani vaid tavaline kraan, ehk kogu aeg tuleb bensiini peale. Imelik see, et esimene kord kui seda proovisin sinna jama polnud.
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip
Mul sama jama, aga mul jääbki bena karpast välja voolama. Käima ka ei lähe.Raul90 kirjutas:Asi on siis nii. Kui paned karpa kõik kokku, ja keerad kinni. Hetk hiljem kui pena voolik ära ühendada, hakkab bena voolama karpast välja, justnagu ujuk ei töötaks.
wda
Ma nagu juba ütlesin, ujuk on korras! Homme hakkan seda asja vaatama kuna saan väntvõlli kätte ning saan rolleri korda 

Yamaha Neo's 

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.