Aeroxi suunatuledega probleem
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Aeroxi suunatuledega probleem
Selline probleem, et kohepeal seistes suunad ei tööta kuigi mootor käib. Aga kui pöördeid lisan siis hakkavad ilusasti vilkuma. Kui süüte sisse keeran, ei saa võtmest ka käima panna ja tablool ei hakka bensiini ja kuumuse näidik tööle:S Kas keegi oskaks aidata? 

Sul on kas aku tühi, või on klemm oksüdeerunud ega anna hästi kontakti. Võib ka olla et klemm on lihtsalt lahti (pole ühendatud). Viimane varjant et kaitse on läbi.
Muidu kas sul endal tõesti niipalju arukust polnud et enda aku kõigepealt üle vaadata?? Ja miks kaks teemat tegid...
Muidu kas sul endal tõesti niipalju arukust polnud et enda aku kõigepealt üle vaadata?? Ja miks kaks teemat tegid...
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip
Võib ka veel olla,et aku ligiduses on mõni tiene juhe katki. ntx + klemmi juurest läheb üks juhe otse kaitsmesse, vaata see üle jne.
Mul endal tihit peale juhtmetega jamasi, sest aku väiksem kui originaal aku,ja sõites ta hüppab oma kohas, ja arvatavasti selle ongi juhtmed ära hõõrund/ või lihtsalt katki tõmmanud.
Mul endal tihit peale juhtmetega jamasi, sest aku väiksem kui originaal aku,ja sõites ta hüppab oma kohas, ja arvatavasti selle ongi juhtmed ära hõõrund/ või lihtsalt katki tõmmanud.
Raul90 kirjutas:Viimane varjant et kaitse on läbi.
Ja kaitse töötab ainult seistesats91 kirjutas:arvatavasti kaitse läbi, kaitse asub tavaliselt aku läheduses..

Sõidu ajal ühendub ise ära?Raul90 kirjutas:Võib ka olla et klemm on lihtsalt lahti (pole ühendatud)
pang kirjutas:Ja kaitse töötab ainult seistesRaul90 kirjutas:Viimane varjant et kaitse on läbi., sõidu ajal tuleb "otse pähe", et tööle hakkab?
Raul.. Enda sipil igatahes töötavad suunakad, kui kaitset sees pole, kui pöördeid tõsta.
Sõidu ajal ühendub ise ära?Raul90 kirjutas:Võib ka olla et klemm on lihtsalt lahti (pole ühendatud)
Raul...Täpselt sama vastus...
Aga arvatavasti siiski aku tüsi, sest kui akus pole voolu, siis ei saa ka suunakad kohapeal ilusti vilkuda, pöördeid kasvatades hakkab genekas akut korralikult juba laadima siis ka mingid ajutised voldid sellest surnud akust läbi käivad.
Re: Aeroxi suunatuledega probleem
no aga sa lae aku täis ja vaata mis siis saabkorps kirjutas:Selline probleem, et kohepeal seistes suunad ei tööta kuigi mootor käib. Aga kui pöördeid lisan siis hakkavad ilusasti vilkuma. Kui süüte sisse keeran, ei saa võtmest ka käima panna ja tablool ei hakka bensiini ja kuumuse näidik tööle:S Kas keegi oskaks aidata?

Kui aku on omadega p..., siis ei tasu sellest laadimisest midagi oota. Kui see ikka talve läbi niisama laadimata, klemmid peal seisnud on siis arvatavasti ta ka õhtal on. Kui on hooldatav aku, siis võid sellist pulli proovida, et vaata palju tal seda akuhapet sees on. Vajadusel lisa seda ja siis lae, siis võib mingi tulemuseni juba jõuda.
No krt, iga rolleriga on nii, kui kaitse ära võtta, lihtsalt tühikäigupööretel ei suuda genekas suunakate vilkuma panemiseks piisavalt voolu tekitada, kui pöörded suurenevad, tuleb genekast rohkem voolu ja hakkavadki vilkuma.. 3 võimalust: aku perses, aku pealt juhe lahti/katki või kaitse läbipang kirjutas:Raul90 kirjutas:Viimane varjant et kaitse on läbi.Ja kaitse töötab ainult seistesats91 kirjutas:arvatavasti kaitse läbi, kaitse asub tavaliselt aku läheduses.., sõidu ajal tuleb "otse pähe", et tööle hakkab?

Oma lolli loogikaga järeldasin nii, et kui suunatule vooluringi kaitse on läbi, siis on see avatud vooluring ning elekter ei läbi seda. Kui töötab ka ilma kaitsmeta, siis peaks vooluring siiski suletud olema. Aga äkki on vooluring alati suletud? Kuid mis mõte on siis kaitsmel?ats91 kirjutas:
No krt, iga rolleriga on nii, kui kaitse ära võtta, lihtsalt tühikäigupööretel ei suuda genekas suunakate vilkuma panemiseks piisavalt voolu tekitada, kui pöörded suurenevad, tuleb genekast rohkem voolu ja hakkavadki vilkuma..
Minu kogemused pärinevad rohkem autode pealt. Võib-olla on rolleritel see tõesti nii erinev. Sellisel juhul vabandan

-
Teema algataja
ok, ma proovin siis alguses akut laadida ja siis ütlen kas sai korda või mitte, sest aku klemmid ma kontrollisin kõik yle ja ühendasin veel uuesti kylge... aga talvel keerasin aku ikka kyljest ära ja ma arvan et see õhtal ei tohix olla. See probleem tekkis jumala ootamatult, alguses panin starterist käima oli kõik ok ja siis pärast kui välja suretasin ja uuesti käima hakkasin panema, siis enam ei andnud voolu vist piisavalt peale 

Rolleritel suunatule vooluringil eraldi kaitse peaks puuduma, mu rolleril on ültse ainult 1 kaitse, mis on pandud aku "+" juhtme vahele..pang kirjutas:Oma lolli loogikaga järeldasin nii, et kui suunatule vooluringi kaitse on läbi, siis on see avatud vooluring ning elekter ei läbi seda. Kui töötab ka ilma kaitsmeta, siis peaks vooluring siiski suletud olema. Aga äkki on vooluring alati suletud? Kuid mis mõte on siis kaitsmel?
Minu kogemused pärinevad rohkem autode pealt. Võib-olla on rolleritel see tõesti nii erinev. Sellisel juhul vabandan