Metallica 13 juuni.
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Krt, õlled minu poolt, olin vist ikka liiga kõlari lähedal. Tagantjärgi sul täitsa õigus.CB500 kirjutas:Tulin küll alles enne pool-üheksat, aga..
Kust otsast see kella kaheksane bänd Metallica oli?

Kui nüüd veel peale mõtlemisvõime taastumist ja nägemise taastumist saaks veel kuulmise ka tagasi, oleks elu suurepärane:)
usun, et Metallica andis täpselt sellise kontserdi nagu neilt oodati. Rahvas oli rahul ja Metallica mehed ise kah. vähemalt tundus nii. Korraldus oli paigas, kõik sujus. Seega Tip Top kontsert. Elamus super. Naised ainult torisesid, et oodatud "Whiskey In The Jar" mängimata jäi.
Rahvamass, mis kesklinna poole suundududes laineid tegi, ei unune kaua kaua...
Kokkuvõttes: Mõnus oli.
Rahvamass, mis kesklinna poole suundududes laineid tegi, ei unune kaua kaua...
Kokkuvõttes: Mõnus oli.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Whiskey in the Jar oli eelmise korra soovilugu
Aga jah... korraldus oli mega, juua sai, peldikujärjekorda polnud, targemad seisid seal, kusd õllejärjekord oli 2 inimest. Nii Eesti politsei kui turvameeskond jätsid mulle väga hea mulje. Nägin paari situatsiooni lahendamist – 12 points!
Ei ole vist vaja mainida, et Metallica on bänd suure M-iga... aga suurim ootamatu "WOW" oli minu jaoks kaamera- ja rezhissööritöö. Uskumatu tase.
PS! Clifff Burtoni meenutamine oli väga respect hetk...

Aga jah... korraldus oli mega, juua sai, peldikujärjekorda polnud, targemad seisid seal, kusd õllejärjekord oli 2 inimest. Nii Eesti politsei kui turvameeskond jätsid mulle väga hea mulje. Nägin paari situatsiooni lahendamist – 12 points!
Ei ole vist vaja mainida, et Metallica on bänd suure M-iga... aga suurim ootamatu "WOW" oli minu jaoks kaamera- ja rezhissööritöö. Uskumatu tase.

PS! Clifff Burtoni meenutamine oli väga respect hetk...
kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
ka taas vaatamas käidud. parkimsega ju problasid pold, jätsin auto lasna koorti tänavale. kontsert ülikõva, väga hea mulje jättis korraldus, pole enne nii lahedalt platsilt minema saanud, järtsud väravates olematud.
vahepeal tegi ka üks nokastanud metallica fänn aktsiooni, ronis kõlaritorni ja vehkis seal mitu minutit enne kui turva järgi ronis.
vahepeal tegi ka üks nokastanud metallica fänn aktsiooni, ronis kõlaritorni ja vehkis seal mitu minutit enne kui turva järgi ronis.
Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
-
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
reklaamin siin ka: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=139010#139010
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
Kontsert oli ülihea,saabumise ja lahkumisega polnud tallinlasel küll muret,lasnamäe-majaka-kesklinna suunal oli liikumine hea ja parkida sai ka Pallasti ja lähedastele tänavatele päris hästi.Samas veel võeti sõidukeid hoiule ka tasulisse parklasse(45eek /24h),mis samas pallasti lähedal.Kui tuled autoga siis tuleb see parkida lasnamäele ja piisavalt kaugele sellest möllust siis lahkumine õnnestub hästi!
18.30 olime lasnamäe poolses väravas,piletid näppu ja sisse.Üleval tuli õlle ja peldiku saamisel seista ja oodata natuke,samas all kadrioru suunal sai sama kohe ja sinna suundusimegi.
Imestuseks oli müügis ainult ühe valmistaja õlut ja muid värskendavaid jooke,puudus täitsa saku müük.
Õlled käes läksime kolama platsi keskme suunas ja avastasime hea kuuldavuse viimaste kõlaritornide vahelt,hetkel mängis keegi soenduseks.
Peale mõningast seismist võtsime murule istekohad kuhugi keskele ja tõusule,kuuldavus oli üllatavalt hea.Soenduste ajal ikka oli ruumi lahedalt istuda,kauid Metallica ajaks läks kitsaks.
Peale soendust hakkas päike loojumisel segama vaadet lavale ja ei nainud eriti selgelt,hea et taipsin silmad(130-1300m) kaasa võtta.
Metallicat sai ikka oodata,hetkel kella küll ei vaadanud kuid oli vist et 21.30 läks mäng lahti ja korralikut.
Võttis hetkel püksid jalas värisema.
Kontsert oli tõeliselt hea ja võimas!
Inimesi oli ikka meeletult ja nõlvast üles vaadates tundus,et pole kuhugile liikuda,kuid trügisime viisakalt edasi.
Lahkusime vist 23.30 ja taas nõlvast üles ja lasnamäe väravasse,küll oli ikka vendi näoli murul.Mingid soomlased olid nii täis et ei jaganud üldse ära mis toimub või kus nad on.
Kummaline oli vaadata ja mõelda milleks inimesed sinna tulid,kes kuulama kes jooma ja magama oma lagasse.
Liiklus oli rahulik ja tagasitee majaka suunal läks üsna kiirelt.
Jan.
18.30 olime lasnamäe poolses väravas,piletid näppu ja sisse.Üleval tuli õlle ja peldiku saamisel seista ja oodata natuke,samas all kadrioru suunal sai sama kohe ja sinna suundusimegi.
Imestuseks oli müügis ainult ühe valmistaja õlut ja muid värskendavaid jooke,puudus täitsa saku müük.
Õlled käes läksime kolama platsi keskme suunas ja avastasime hea kuuldavuse viimaste kõlaritornide vahelt,hetkel mängis keegi soenduseks.
Peale mõningast seismist võtsime murule istekohad kuhugi keskele ja tõusule,kuuldavus oli üllatavalt hea.Soenduste ajal ikka oli ruumi lahedalt istuda,kauid Metallica ajaks läks kitsaks.
Peale soendust hakkas päike loojumisel segama vaadet lavale ja ei nainud eriti selgelt,hea et taipsin silmad(130-1300m) kaasa võtta.
Metallicat sai ikka oodata,hetkel kella küll ei vaadanud kuid oli vist et 21.30 läks mäng lahti ja korralikut.
Võttis hetkel püksid jalas värisema.
Kontsert oli tõeliselt hea ja võimas!
Inimesi oli ikka meeletult ja nõlvast üles vaadates tundus,et pole kuhugile liikuda,kuid trügisime viisakalt edasi.
Lahkusime vist 23.30 ja taas nõlvast üles ja lasnamäe väravasse,küll oli ikka vendi näoli murul.Mingid soomlased olid nii täis et ei jaganud üldse ära mis toimub või kus nad on.
Kummaline oli vaadata ja mõelda milleks inimesed sinna tulid,kes kuulama kes jooma ja magama oma lagasse.
Liiklus oli rahulik ja tagasitee majaka suunal läks üsna kiirelt.
Jan.
Viimati muutis jan22, 14 Juun 2006, 12:48, muudetud 1 kord kokku.
BMW R1100RT
-
- Tsikkel: CB450N, tonnine Virago
Hmmm... Mitu õlut kella kaheksaks sees oli, et soojenduspänd juba Metallicana kõlama hakkas?davidsoniharald kirjutas:Niisiis, täpselt aeg ei võtnud aga: Kaheksast tulid nad peale, pool tundi umbes mängu ja siis pool tunnikest vist vaba aega.

Aga kontsert oli mega

Ja see üle kahe tunni esinemist oli juba isegi üle igasuguste ootuste!
Ja autoga olijad jäid ilma pea sama megast inimvoost lauluväljakult kesklinna... Midagi sellist ilmselt niipea enam kogeda ei õnnestu, kui üldse kunagi...
We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
kõrvatroppidest niipalju, et muusika pärast neid kindlasti vaja pole, küll aga tunnen aeg-ajalt vajadust tüüpide pärast kes täiega kõrva karjuvad.
Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
ülihea kontsert oli jah!
aga 2 korda panid mehed tyhja ka seal...1 korra pani Kirk Master of puppetsi soolo ajal ja teist korda ma ei mäleta...aga neid ei old eriti kuuldagi ja nendele meestele on see täiesti andestatav!
aga kes käisid, kas panite tähele, kuidas Hetfield 3 korda vähemalt uut bassisti. tekkis küsimus et kas rahvas ei taha teda muidu eriti hästi vastu võtta, või taheti lihtsalt rõhutada, et ta ei ole mees, kes on palgatud bassi mängima vaid on ikkagi Metallica.
niipalju vinguks veel et nn fännide tsoonist see sisse-välja käimine oli natuke halvasti organiseeritud..oleks võinud olla et ühtedest väravatest läheb rahvas sisse ja teistest välja mitte niimoodi, et lihtsalt kõik lähevad sealt kust ise heaks arvavad.
aga üldiselt hea elamus oli, olen igati rahul.
aga 2 korda panid mehed tyhja ka seal...1 korra pani Kirk Master of puppetsi soolo ajal ja teist korda ma ei mäleta...aga neid ei old eriti kuuldagi ja nendele meestele on see täiesti andestatav!
aga kes käisid, kas panite tähele, kuidas Hetfield 3 korda vähemalt uut bassisti. tekkis küsimus et kas rahvas ei taha teda muidu eriti hästi vastu võtta, või taheti lihtsalt rõhutada, et ta ei ole mees, kes on palgatud bassi mängima vaid on ikkagi Metallica.
niipalju vinguks veel et nn fännide tsoonist see sisse-välja käimine oli natuke halvasti organiseeritud..oleks võinud olla et ühtedest väravatest läheb rahvas sisse ja teistest välja mitte niimoodi, et lihtsalt kõik lähevad sealt kust ise heaks arvavad.
aga üldiselt hea elamus oli, olen igati rahul.
Elamus oli supper. Häält mul enam ei ole ja Master of Puppetsi plaadi ette mängimine oli supper. Nii head esinemist ei saa ennem kui jälle METALLICA tuleb Eestisse /nii palju kui ma aru sain pidid nad tulema veel.
ise olin taga mäe päeal kuna ette ei viitisinud trügida:D aga elamus oli ikkagi supper ja mul ei olnud ka kahju osta 400kri eest t shirti...
nagu mehed ise räägivad on Robert Trujillo nagu Cliff Burton R.I.P
Master Master
ise olin taga mäe päeal kuna ette ei viitisinud trügida:D aga elamus oli ikkagi supper ja mul ei olnud ka kahju osta 400kri eest t shirti...

nagu mehed ise räägivad on Robert Trujillo nagu Cliff Burton R.I.P
Master Master
Sain eelmine kord Larsilt kontserti lõpus medika. Püsisin eelmine kord algusest lõpuni vastu barjääri esimeses reas. Seega tean, mis tunne on! Seekord ma üle poole tunni vastu ei pidanud ja kolisin natuke tahapoole. Vanaks vist jäänud (vastupidiselt Metallica meestele!).ronnie kirjutas:Kontsert oli tõesti üle kõige. Seisin nö "fännitsoonis" ja esimeses reas, aia vastu surutult. Nii et nägin ideaalselt kuidas Kirki näpud soolot tinistasid+sain veel medika kah. Playlist oli lihtsalt super, terve "Master of Puppets", lihtsalt ideaalne. Hea meel et rohkem oli vana Metllicat.
Hea, et vana Metallicat mängisid. Mega elamus mõlemast korrast.
liig akõva kontsert oli lihtsalt! Minu telefon näitas seal valgustuse postide juures 110db
Mõned asjad häirisid ka natukene tegelt. Näiteks purjus leedukad, kes tantsides ja hüpates ei suutnud enda koha peal seista vaid hüppasid vastu rahvast. Nalja sai ka natukene nende vendade üle kes postide otsa ronisid. Aga väga bro kontsert oli.

Sven.
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
Jaa ... aga nüüd on meie inimesed välismaal käinud, seda asja seal näinud ja mõelnud et juu siis hää on ning endale kah kõrva toppinud ... ning käivad 1x aastas kõva muusikaga kontserdiljussuf kirjutas:Mujal maailmas on inimesed juba ammu aru saanud, et kõrvakuulmist tasub säilitada ja kaitsevad kõrvatroppidega end pöördumatute kahjustuste eest. Eestis hakkavad juba ka mõned seda taipama, aga nagu näha, kaugeltki mitte kõik.N kirjutas:Üks asi ajas imestama, see, et inimesed tulevad kontserdile ja panevad kõrvatropid pähe, et jumala eest mitte midagi ei kuuleks. Korra olin Soomes seda näinud ja toona arvasin, et see on sommide miski kiiks, aga nüüd siin eestis kah... Ma küll tahan kontserdil natuke muusikat ka kuulda.

Mind ajasid ausalt öeldes palju rohkem närvi suitsetajate vastu protesteerijad. Olgu kohe öeldud, et pole ise suitsetaja ... ah p****e, ei viitsi sel teemal jahuda aga niimoodi varsti jõuame sinnamaani, et alguses suitsuvaba tsoon ja siis keelame üldse massiüritustel (loe: k.a. rock kontserdid) suitsu kiskumise ära

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
-
- Kontakt:
:D
Kontsert oli mega olin ise ka fänni tsoonis ja peaaegu ees barjääri juures aga väga kaua ei viitsinud seal tõmmelda lõpus läksin ära kuna joogijänu tappis .. Ja minuarust olid just need sommid kellel olidki kõrvas tropid või sakslased !!
Tore elamus oli. Sai näppu ja olematut tukka visatud küll. Kaine peaga üks vaieldamatult viimase aja parimaid muusikalisi elamusi. Igati kummardus peasüüdlastele
Omaette elamuse pakkus ka kaherattalise sõbraga ärasõit lauluväljakult. Öised ummikud linnas pole just tavalised ja suht palav hakkas 

Yamaha YZF 750 R ´94
http://www.hunta.ee
http://www.hunta.ee
see fännitsooni sisse välja käimine oli selles mõttes jama et ma olin seal sees mingi 2 tundi siis läksin jooki otsima ja enam sisse ei saanud
sest mingit käepaela oli vaja mida jagati ainult nendele kes seest tulevad välja... neid oli jagama hakatud just peale seda kui ma välja läksin, igal juhul pikk jutt aga kontsert oli ülikõva!!!!!

DiTech 

Kusjuures kui Metallica peale tuli, siis ei lastud isegi nende käepaeltega enam fännitsooni sisse. Ise olin õnneks sees, aga sõber Kaplan oli sunnitud mingi rahvaga hoogu võtma ja lihtsalt turvadest läbi jooksma.Al-Kharid kirjutas:mingit käepaela oli vaja mida jagati ainult nendele kes seest tulevad välja... neid oli jagama hakatud just peale seda kui ma välja läksin
ma kardan, et sa proovisid tuletorni poolt. Sealt jah ei saanud ja käis mega nügimine selle pärast. Teiselt poolt (oru värava poolt) aga oli kõik rahulik. (Nügimise asemel sai turva käest küsitud, mis selle paelaga siis teha ja tema ka kenasti vastas...N kirjutas:Kusjuures kui Metallica peale tuli, siis ei lastud isegi nende käepaeltega enam fännitsooni sisse. Ise olin õnneks sees, aga sõber Kaplan oli sunnitud mingi rahvaga hoogu võtma ja lihtsalt turvadest läbi jooksma.

Käisin ise sealt rahulikult sisse-välja.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Sai ka käidud ja kontsert oli ikka elukõva.
Kella 2 ootasin juba väravate taga. Siis poole kolm hakati sisse laskme(Mere väravast) ja natuke enne kolme olin sees. Algul ajas mind marru see nn " fännitsoon" kuna mind ei tahetud sinna sisse lasta aga lõpuks vihjas üks turva , et oru värava poolt saab sisse ja sees ma olingi.
Soojendajaid ma eriti ei viitsinud kuulata aga Metalica oli parim. Ma poleks lootnud , et nad nii kaua laval on. Igatahes peale Metallicat valutasid mul peaaegu kõik kohad ( jalad,kael,selg jne) aga ma olin rahul.
Väga mõnus üritus oli.
Kella 2 ootasin juba väravate taga. Siis poole kolm hakati sisse laskme(Mere väravast) ja natuke enne kolme olin sees. Algul ajas mind marru see nn " fännitsoon" kuna mind ei tahetud sinna sisse lasta aga lõpuks vihjas üks turva , et oru värava poolt saab sisse ja sees ma olingi.
Soojendajaid ma eriti ei viitsinud kuulata aga Metalica oli parim. Ma poleks lootnud , et nad nii kaua laval on. Igatahes peale Metallicat valutasid mul peaaegu kõik kohad ( jalad,kael,selg jne) aga ma olin rahul.
Väga mõnus üritus oli.
ma käisin mõlema värava juures ja ei saanud kummastki sisse ja siis lõpuks hiilisin oru väravast sisse samal ajal kui turvamehed omavahel juttu puhusid...manager2 kirjutas:ma kardan, et sa proovisid tuletorni poolt. Sealt jah ei saanud ja käis mega nügimine selle pärast. Teiselt poolt (oru värava poolt) aga oli kõik rahulik. (Nügimise asemel sai turva käest küsitud, mis selle paelaga siis teha ja tema ka kenasti vastas...N kirjutas:Kusjuures kui Metallica peale tuli, siis ei lastud isegi nende käepaeltega enam fännitsooni sisse. Ise olin õnneks sees, aga sõber Kaplan oli sunnitud mingi rahvaga hoogu võtma ja lihtsalt turvadest läbi jooksma.)
Käisin ise sealt rahulikult sisse-välja.
DiTech 

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.