Tagapidur vs. mootoriga pidurdamine
-
Kommionu
Teema algataja - Postitusi: 2042
Loomulikult olen ma neid kawa nässakaid ikka hunnikus omanud ja esipidur on suht ainukene asi mis sellel rattal tõsiselt ei toimi... See piduripump 16mm mis sellel rattal originaalis on ei kõlba ju supersport rattale... Vähemalt mina suudan selle pidurdades vastu gaasirutskat lajatada (metall pidurivoolikud + dot 5.1)... Ainus võimalus saada kawale esipidurid on piduripumba vahetus... Ainsa võimalusen kuidas kawaga pidurdada saab on asjale korralik piduripump 19x20mm ja korralik pidurivedelik panna (dot5.1 Castrol)bash kirjutas:Review tegijad just ütlevad, et zx-6r on 600ccm R-seeria tsiklitest kõige paremad pidurid :S . Huvitav kas kommionu ise on ka sellistes piisavalt ohtlikes olukordades viibinud, et ta nii kindla meelega seda räägib.
Tagapidur supersport rattal on asfaltkattega teel sõites täiesti mõttetu asi... Seda tagapidur enne ja siis esimest võite siin kroomimeestele rääkida...
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.