Paljad sõitjad
Moderaator: Moded
Paljad sõitjad
Kurat küll...
Sõidan täna Harku-Laagri vahelisel teel, kui üks CBRiga tüüp minust kiirust ületades mööda sõidab, endal seljas rannapüksid ja mingi pikkade käistega tavaline särk.
Kas mehed pole ikka veel aru saanud, et nii ei sõideta?
Seekordne juhtum ärritas mind sellepärast niivõrd palju, et just paar päeva tagasi tõmbas mu oma tuttav supermotol tagarattalt üle, seljas vaid sõidujakk ja lühikesed püksid. Nüüd on jalg üleni katki ja p#rse pealt liha väljas - tüüp ei saa istuda ega astuda.
Võtke lõpuks ometi õppust ja kui kaitseriide vastu on allergia, siis vähemalt teksa võiks jalga panna.
Ilusat ilma ja häid sõite!
Sõidan täna Harku-Laagri vahelisel teel, kui üks CBRiga tüüp minust kiirust ületades mööda sõidab, endal seljas rannapüksid ja mingi pikkade käistega tavaline särk.
Seekordne juhtum ärritas mind sellepärast niivõrd palju, et just paar päeva tagasi tõmbas mu oma tuttav supermotol tagarattalt üle, seljas vaid sõidujakk ja lühikesed püksid. Nüüd on jalg üleni katki ja p#rse pealt liha väljas - tüüp ei saa istuda ega astuda.
Võtke lõpuks ometi õppust ja kui kaitseriide vastu on allergia, siis vähemalt teksa võiks jalga panna.
Kawasaki Z-fighter
Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
sai eile rannas käidud . teksad + ilma varukateta särk seljas. ja siis õhul lasnamäel ja tagasi nõmmele. 70 peal oli se tuul ikka sigakülm . mnjah nüüd on angiin, palavik jne . tore
sellise ilmaga nagu päeval on ei saa lihtsalt midagi peale ühe särgi selga panna.
sellise ilmaga nagu päeval on ei saa lihtsalt midagi peale ühe särgi selga panna.
<a href="http://www.rolleriklubi.org/foorum/view ... 0">Piaggio Free 50 '1998 - "Juust"</a>
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 26 korda
Re: Paljad sõitjad
Teksa kaitsevõime on sisuliselt olematu, aitab rohkem päikesepiste kui mehhaaniliste mõjude eest. Sortsides ja T-särgis baigimehed on omamoodi suvekuulutajad. Nnde järgi saab ilma õue minemata teada et ilmad on tõeliselt soojaks läinudKarupoiss kirjutas:Kurat küll...

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
to Karupoiss sellised tüüpe sõidab päevas kümneid ja kümneid sellises riietuses, vähemalt ma näen neid kihutamas küll pea olematute riietega ja pluusid lendavad tuules, nii et selg paljas.
Omad vitsad peksavad hiljem.
Kuid hiljuti nägin ka ühte korraliku, kes oli küll shortsides jne, aga kõik kaitsmed olid ka ilusti küljes
Omad vitsad peksavad hiljem.
Kuid hiljuti nägin ka ühte korraliku, kes oli küll shortsides jne, aga kõik kaitsmed olid ka ilusti küljes

Parem ihu higine, kui keha nahatu.real kirjutas:Mina pole enam päris mitu päeva tsiklit puutunudki...sellise ilmaga ei saa sõita. Paned riidesse - kohe lähed higiseks; ei pane riidesse, sõidad T-ärgi ja lühikeste pükste väel - võid kurvalt lõpetada...
Enda varustusel võtsin voodri alt ära... riided selga ja tsiklile ja minekut... loomulikult kui päikse käes passida riided seljas, võib palav hakata

Ma olen ka korra sellises riietuses sõitnud - hele ülikond aga lipsu päris ees e i olnud tookord.ziim911 kirjutas:paar nädalat tagasi tuiskas kosmose ees vast ülikonnas tsiklist, lips lehvis üle õla.
Aga ma panen ennast juba sellepärast riidesse, et kehvake riietus toob mulle isiklikult automaatselt halba õnne.
Aga teksadest niipalju, et aeglase hoo pealt on nad ikkagi toekamad, kui lühikesed püksid ja sitikate ja kivide vastu ka tibatiba paremad.
Kuid see, kui teised perse paljas sõidavad, mind ei sega - oma perse on oma perse (kasvõi sõna otseses mõttes), ise tead mis temaga teed.
Just enjoy ... nothing less, nothing more
-
- Tsikkel: otsimisel...
- Kontakt:
Mina ütlen ausalt, et täna oli liiga soe sõitmaks tsikli riietega. Ise sõitsin palja teesärgi väel ja lühikest pükstega. Eks natuke hirm algul oli, et kui kukun mis siis saab, aga mingites higistes paksudes riietes ma ka ei sõida ja ega siis selle pärast sõitmata ei jää. Lühikese särgiga sõites on ainult see probleem, et sajaga või isegi üle tõuseb särk täitsa ülesse ja siis on ainult paljas selga teistele näha, nati ebmugav on aga kannatab ära. Ega pikki sõite muidugi lühikestes riietes ei tee aga linnavahel tõrt ja tõrt laseb küll ära.
Viimati muutis Võnnu, 18 Juun 2006, 20:14, muudetud 1 kord kokku.
Mini 50v -> Zid 50 pilot 00' -> Aprilia Futura AF1 125cc 94' -> Yamaha DT 125 01' -> Suzuki GSX600F 93' -> Suzuki GSXR1000 03' -> Honda Varadero 1000 00' -> Suzuki GSF650S Bandit 05' -> KTM 990 SMT 09'
see komme võiks ju lõpuks tõesti ka siiapoole euroopasse levida. viimati Milanos käies jalutasin esimene pool päeva silmad punnis peas. Ülikonnastatud rattureid-rollereid-mootorrattureid oli terve linn täis. Fun! Üks juppim kui teine.ziim911 kirjutas:paar nädalat tagasi tuiskas kosmose ees vast ülikonnas tsiklist, lips lehvis üle õla.
... aga jah, tänase ilmaga sõidad küll saabastel/riietel lukud osaliselt lahti - kui ikka seisma jääd on pees. peatused planeerisin ikka varjulistesse kohtadesse. Ostukesksuste parkimismajad on sellisel puhul super.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Eks see kahjuks nii ole jah, et siin kellegi rääkimisest kasu pole, sõidab igaüks ikka nagu heaks arvab.
Lisaks veel ühe tänase uljaspea linnavahel.
Jalutasin parajasti vanalinnast välja, kui nägin, kuidas üks mees ainult shortsidega oma tonnise peal Viru foori tagant tagarattasse lasi...
Mis siis ikka enam soiguda... sain oma ärritusest lahti!
Turvalist suve kõikidele ja palju päikest!
Lisaks veel ühe tänase uljaspea linnavahel.
Jalutasin parajasti vanalinnast välja, kui nägin, kuidas üks mees ainult shortsidega oma tonnise peal Viru foori tagant tagarattasse lasi...
Mis siis ikka enam soiguda... sain oma ärritusest lahti!

Turvalist suve kõikidele ja palju päikest!
Kawasaki Z-fighter
esiteks pooldan õigeid sõiduriideid. Kuid ...
arvan, et õige on selline mõtteviis: enne sõitma minemist tuleb võtta selge seisukoht - EGA MA SINNA KUKKUMA EI LÄHE! ... ja siis väääga normaalselt, rahulikult ja silmad lahti sõita. Õige on ka see, et alati ju ei pea ise süüdi olema, kuid ikkagi.
Selliste ilmadega nagu praegu sõidan ka ise tavalise pikkade varrukatega särgiga (küll teksadega, mitte shortsidega) ja väga mõnus on.
Floridas näiteks pole ka kiiver enam kohustuslik. Vaadake suurte tsikikokkutulekute üldpilti - enamus ilma suuremate kaitseriieteta.
Hiljuti nägin Tallinnas Pirita teel soome kogenud (näost oli näha)harrikavendi - tätoveeritud käsivarred paljad. Sõitsid väga rahulikult grupis.
Seega mina arvan, et võib sõita ladnamalt kui mõistus peas. Motikad on ju ometi nautimiseks (nii vähe kui meil seda võimalust on).
arvan, et õige on selline mõtteviis: enne sõitma minemist tuleb võtta selge seisukoht - EGA MA SINNA KUKKUMA EI LÄHE! ... ja siis väääga normaalselt, rahulikult ja silmad lahti sõita. Õige on ka see, et alati ju ei pea ise süüdi olema, kuid ikkagi.
Selliste ilmadega nagu praegu sõidan ka ise tavalise pikkade varrukatega särgiga (küll teksadega, mitte shortsidega) ja väga mõnus on.
Floridas näiteks pole ka kiiver enam kohustuslik. Vaadake suurte tsikikokkutulekute üldpilti - enamus ilma suuremate kaitseriieteta.
Hiljuti nägin Tallinnas Pirita teel soome kogenud (näost oli näha)harrikavendi - tätoveeritud käsivarred paljad. Sõitsid väga rahulikult grupis.
Seega mina arvan, et võib sõita ladnamalt kui mõistus peas. Motikad on ju ometi nautimiseks (nii vähe kui meil seda võimalust on).
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Paljad sõitjad
Minu 34 aastane staaž ütleb, et riiet ja kaitset läheb alati tarvis. Kui jääbki maa "kündmata", siis näiteks tõmbetuul lõi minul tavaliselt põhja alt ära, ilma klaasi ja prillideta sõites olen kodu juures tsiklit proovides saanud maipõrnikaga silmaauku, ei ütleks, et meeldiv oli, "latern" oli silma all korralik, rakulkaga olen saanud laksu silmanurka, laskjavend ei julgenud aastaid mulle näole anda ja kui keegi arvab, et ma ilu pärast oma IZ-del tuuleklaase kasutan, siis eksib too mees rängalt.
Paljalt sõitjaid tahaks kohata ca. viie aasta pärast, eks siis kuuleb mida nad oma liigestest arvavad.
Paljalt sõitjaid tahaks kohata ca. viie aasta pärast, eks siis kuuleb mida nad oma liigestest arvavad.
-
- Tänatud: 5 korda
Sama lugu. Hommikul ilm.ee`d vaadates, jätsin tsikli riided kappi ning tsikkel parklasse ja ise shortsidega bussipeale.real kirjutas:Mina pole enam päris mitu päeva tsiklit puutunudki...sellise ilmaga ei saa sõita. Paned riidesse - kohe lähed higiseks; ei pane riidesse, sõidad T-ärgi ja lühikeste pükste väel - võid kurvalt lõpetada...
Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)
-
- Tsikkel: Yamaha XJ900, VStrom 650
Kes kirjutas ülevalpool, et 80.-90.-l ei olnud miskit sõiduriietust...Eks ta nii ole jah, aga siis oli liiklus ka palju hõredam ja polnud poolearuseid kihutajaid niipalju, kes sulle otsa võinuks sõita.
Tänasel hommikul, mil auto termomeeter näitas juba üle 20, istun toas ja mõtlen, kas pista nina välja või mitte:) Ratas seisab garaazhis puutumata juba päris pikalt. Peaks ikka minema ja käivitama ja mõne tiirukesegi tegema:)
Mõned aastad tagasi mäletan ühte päeva, kui oli nii palav, et sõitsime t-särgi väel ja vihma sadas. Sõitsime mingile üritusele. Külm ei hakanud küll kordagi, oli ikka väga jube palav ilm. Ei jäänud vihmast hoolimata haigeks ka:)
Tänasel hommikul, mil auto termomeeter näitas juba üle 20, istun toas ja mõtlen, kas pista nina välja või mitte:) Ratas seisab garaazhis puutumata juba päris pikalt. Peaks ikka minema ja käivitama ja mõne tiirukesegi tegema:)
Mõned aastad tagasi mäletan ühte päeva, kui oli nii palav, et sõitsime t-särgi väel ja vihma sadas. Sõitsime mingile üritusele. Külm ei hakanud küll kordagi, oli ikka väga jube palav ilm. Ei jäänud vihmast hoolimata haigeks ka:)
80-datel olid tuuleklaasid au sees ( Salvo tegi ) ja riidesse sai ennast ikka kah pandud. Mul olid papist tehtud põlvekaitsedki. Kukkumise vastu ei olnud muidugi midagi, aga tervise peale mõeldi küll. Nagu tänapäevalgi : mõnel on kama2 ja mõnel jälle mitte 
Tõsisematest kukkumistest muidugi kriimustustega välja ei tuldud ka nagu seda tänapäeval aeg ajalt ikka juhtub.
spinna@paksus nahas õhtuti tiirutamas temperatuurist hoolimata ja sõites ei higista

Tõsisematest kukkumistest muidugi kriimustustega välja ei tuldud ka nagu seda tänapäeval aeg ajalt ikka juhtub.
spinna@paksus nahas õhtuti tiirutamas temperatuurist hoolimata ja sõites ei higista

Viimati muutis spinna, 19 Juun 2006, 09:15, muudetud 1 kord kokku.
Suzuki GSX 750 Inazuma
-
- Tänatud: 5 korda
Lihtsalt kontorirott olen ning pesemise võimalust kontoris pole. Haisvana arvuti ees eriti mugav isutuda pole...kris. kirjutas:Nõrgad olete.
terv
Kris.@meenutab Horvaatiat ja +41C vilus.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)
Ei saa sellest virisemisest aru. Normaalse kiirusega sõidad siis pole varustusega palav midagi
Igatahes etem tsikliga minna kui autos liiklusummikutes passida. Bussiga tasub ainult siis sõita kui seal ilusaid naisi on
Ise sõidangi tööle ainult teksadega aga reguleeritud linnaliiklus ja palju seda kiirust on. Võiks veel eraldi põlvekaitsmed peale laduda aga siiamaani pole viitsinud.

Igatahes etem tsikliga minna kui autos liiklusummikutes passida. Bussiga tasub ainult siis sõita kui seal ilusaid naisi on

Ise sõidangi tööle ainult teksadega aga reguleeritud linnaliiklus ja palju seda kiirust on. Võiks veel eraldi põlvekaitsmed peale laduda aga siiamaani pole viitsinud.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 

Lugupeetud teiste eest hoolitsejad. Kui tahate tingimata maailma muuta, siis palun tehke oma panus maailma Punase Risti fondidesse. Sellega saate kindlasti rohkem inimesi aidata. Need inimesed, kes siinkandis kerges riietuses ringi vuristavad ei ole kindlasti õige sihtgrupp. Oma riietusega ei pane nad just ohtu teisi liiklejaid ja meil kõigil on õigus oma riideid valida.
Lühidalt: Vana, nämmutatud, mõttetu teema. Moded pange lukku.
Ilusaid ja jätkuvaid suvepäevi teile.
Lühidalt: Vana, nämmutatud, mõttetu teema. Moded pange lukku.
Ilusaid ja jätkuvaid suvepäevi teile.
Kui sa ei higista, pole piisavalt kuum.
ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
aga mina ei käi paljalt sõitmas...trusikud jalas ikka (Y) EI taha laste silmadele liiga teha 

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.