Kymco People 50 - 300km hooldus ja piirajad... → Inimkeeli?
Inimkeeli?
Kas neid rolleri tuningu lehti inimkeeles ka on?
Google abil otsisin, aga ju ma ei tea neid "Õigeid Sõnu"[tm] ja sain koguaeg mingit jama... p6hjavalgustust ja tuleleegipildiga tohlusid.
Lasin viidatud jutu Paabelkalast l2bi, aga automaatt6lge on... noh nagu ta on
/../
As is the case for all 50ern must first times series throttles gradually raus. In this case first times the Variomatiklaufbuchse is to, their throttle federation the vehicle quasi 4. and 5. Course robs. Thus open Variobuchse purely and off geht's!
/../
Nii palju loeb suure h2daga v2lja, et variaatori kallale minnakse ja siis on veel mingi elektrooniline piiraja. Ei... ma ei kavatse kohe mingeid imetrikke tegema hakata. Lihtsalt pyyan pihta saada, et mis ja kuidas.
Huvitav, et People S 50 ja Agility 50 on nii erineva mootoriga pillid. Agility puhul r22giti midagi suurema avaga dyysist ja variost.
Oleks vahva kui keegi oskaks viidata m6nele inimkeelsele materjalile.
A.
Google abil otsisin, aga ju ma ei tea neid "Õigeid Sõnu"[tm] ja sain koguaeg mingit jama... p6hjavalgustust ja tuleleegipildiga tohlusid.
Lasin viidatud jutu Paabelkalast l2bi, aga automaatt6lge on... noh nagu ta on
/../
As is the case for all 50ern must first times series throttles gradually raus. In this case first times the Variomatiklaufbuchse is to, their throttle federation the vehicle quasi 4. and 5. Course robs. Thus open Variobuchse purely and off geht's!
/../
Nii palju loeb suure h2daga v2lja, et variaatori kallale minnakse ja siis on veel mingi elektrooniline piiraja. Ei... ma ei kavatse kohe mingeid imetrikke tegema hakata. Lihtsalt pyyan pihta saada, et mis ja kuidas.
Huvitav, et People S 50 ja Agility 50 on nii erineva mootoriga pillid. Agility puhul r22giti midagi suurema avaga dyysist ja variost.
Oleks vahva kui keegi oskaks viidata m6nele inimkeelsele materjalile.
A.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.