Eesti krossirajad

Teema algataja
Partu

Lugemata postitus Postitas Partu »

kõrtsmikumolu kirjutas:
See terve raja nägemine on tiba ülespuhutud teema. Olen seisukohal, et nähes kogu rada ei näe ma tegelt tuhkagi. Võibolla on see minu kiiks aga enamasti otsin rajal koha kus on vähe rahvast (MMil on see muidugi võimatu) ja saan raja lähedal olla.
Populaarsusega on nii, et Märtinit ei teaks pooled kui poleks olnud teleülekandeid. Siit siis konkreetne ettepanek, vaja otsida "oma mees" mõne telejaama otsustajate hulgast. Praegu on ju spordiuudistes kõik muud spordialad "populaarsemad", ajal mil Tanel Leok teeb maailmas ajalugu kuuleme uudistest jäähokist ja tennisest pikki heietusi.
Ja veel aitaks populaarsusele kaasa vana hea ameerikalik show ja reklaam loomulikult
NB! Need puha minu mõtted ja ei pretendeeri kaugeltki mitte absoluutsele tõele. :wink:
Tegelikult nädalat paar tagasi mõtlesin ka ise selle peale, et hetkel kus Eesti poisid ajalugu teevad - leiab see meie meedias suht/koht kehva kajastamist. Sellest tingituna sai ka TV3'st väike päring, soovitus antud. Eks see üksiku huitaja häälena kõrbes kõla - kuid parem kui mitte midagi. Eks kui keegi Pihelit ka isiklikult tunneb - tuleb suruda, enne kui mõni teine telekanal ette jõuab :)

Alljärgnevalt tagasiside TV3st ja K2'st!

Tere,

Vaatame sporditoimetusega mida teha annab.

Päikest,
Jüri Pihel

----- Original Message ----- From: "Margus MXnnik" <partu77@hotmail.com>
To: <jyri.pihel@tv3.ee>
Sent: Sunday, June 04, 2006 10:22 PM
Subject: MX Motocross

Tere,

tänan kirja eest. Mullu sügisel näitasime kokkuvõtet motokrossi MM viimasest etapist Iirimaal, ühtlasi oli seal ka lühike ülevaade terve hooaja jooksul toimunust. Võimalik, et ka käesoleva aasta lõpus õnnestub midagi sarnast korraldada, aga hetkel ei julge veel midagi lubada.

Parimat,

Olle Mirme
programmidirektor
Kanal 2

Tere,

Lihtsalt seesugune mõtteavaldus - hetkel, kus 2 eestlast võtavad osa MM karikaheitlusest motokrossis & mitte kehvalt, ei ole Eestis ühtegi telekanalit, mille vahendusel spordisõbrad saaksid omadele kaasa elada ? Arvestades ka ala kandepinda tervikuna Eestis - oleks huvi seesuguse sündmuse vastu televahendusel ilmselt edukas. Iseasi, kas eestlastest vaatajaskond tervikuna oleks piisav aga kindlasti oleks mõte kaalumist väärt edaspidiseks. Ning muidugi sügisene motokrossi suursündmus Inglismaal "Rahvuste kross", kus eestlastel on ilmselt see aasta läbi aegade parim võimalus pjedestalile tulla & ainult vanajumal teab kui palju ülemaailmselt sellel sündmusel jälgijaid on - ehk võib ka selle sündmuse vahendamine mõtekas tunduda?

Kõikke head ja paremat soovides

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”