Probleem Sr 50 R'ga
Moderaator: Moded
Probleem Sr 50 R'ga
No probleem siis selline ,et 2005 aata sr.
Karpa versioon,piirajad maas ja koonus peal ja 90 düüs.
Kõik reguraalsed hooldused tehtud ja kõik asjad peaks korras olema.Nüüd siis sai tuttava juures sumpa korda tehtud,seal sees sõelad olid täiesti lahti ja katalisaator oli täiesti läbi.Ja ka karpa sai ära puhastatud.Soovitati ka klapid vahetada ja kolvirõngad,aga ei vahetanud.Aga ikkagi ei muutund midagi,probleem selles et kiirendust üldse pole,buss läheb ka kiiremini foori tagant ära,kuni 20-30ni ei ole ja siis tuleb väike tõmme kuni 70,70 pealt tuleb ilge kärin ja lükkab kiiruse ise 65 peale tagasi,gaasiga mängimine ega vähem gaasi andmine,miski ei aita,jõuga surub kiiruse 65 peale.Milles võib problem olla?Öeldi et kõige pealt tee oma sumpa korda,see korras,ja nyyd soovitati kolvirõngaid,kas kõik sellega korras,või võib asi ka kolvis olla?Ei saa sõita nii et 70 pealt roller lükkab ise kiiruse 65 peale tagasi ja täiega käriseb silindri juurest või kuskilt sealt mootori juurest.Ilusal ajal sai sõidetud ikka 100 km/h
.Äkki oskate öelda milles võib viga olla?
Karpa versioon,piirajad maas ja koonus peal ja 90 düüs.
Kõik reguraalsed hooldused tehtud ja kõik asjad peaks korras olema.Nüüd siis sai tuttava juures sumpa korda tehtud,seal sees sõelad olid täiesti lahti ja katalisaator oli täiesti läbi.Ja ka karpa sai ära puhastatud.Soovitati ka klapid vahetada ja kolvirõngad,aga ei vahetanud.Aga ikkagi ei muutund midagi,probleem selles et kiirendust üldse pole,buss läheb ka kiiremini foori tagant ära,kuni 20-30ni ei ole ja siis tuleb väike tõmme kuni 70,70 pealt tuleb ilge kärin ja lükkab kiiruse ise 65 peale tagasi,gaasiga mängimine ega vähem gaasi andmine,miski ei aita,jõuga surub kiiruse 65 peale.Milles võib problem olla?Öeldi et kõige pealt tee oma sumpa korda,see korras,ja nyyd soovitati kolvirõngaid,kas kõik sellega korras,või võib asi ka kolvis olla?Ei saa sõita nii et 70 pealt roller lükkab ise kiiruse 65 peale tagasi ja täiega käriseb silindri juurest või kuskilt sealt mootori juurest.Ilusal ajal sai sõidetud ikka 100 km/h

Subaru Impreza WRX STI 06', BMW 325i Coupe 92'
AllParts - sõidukite varuosad, kereosad ,tuningosad jne.
Subaru24 - Subaru originaal varuosad & muu. Hinnad paremad kui esinduses
.

100 km/h Auto kõrval.
Gps järgi pole proovind aga enamus võtab kiirust ju spido järgi,auto spido järgi 100 km/h,audi a6 sõitis kõrval.Aga see polegi teemaks,teemaks on see mis puruks või kulund on.
Gps järgi pole proovind aga enamus võtab kiirust ju spido järgi,auto spido järgi 100 km/h,audi a6 sõitis kõrval.Aga see polegi teemaks,teemaks on see mis puruks või kulund on.
.

No jah,aga see vend vaatas mu ülekandeid kui ta muid asju tegi ja ütles et kolvirõngad kindlalt läbi,aga ülekannetega kõik korras,kolvisõrm ja kepsulaager,kust neid saan ja mis hinnaklassi need on?M4rt kirjutas:Kolb ega rõngad ei saa sellist asja põhjustada. Kärin,mis sisse tuleb võib olla näiteks kolvisõrmest või kepsulaagrist. Aga kuna kiirendust pole, peab viga olema kuskil ülekandes
.

See polegi nagu kärin,tuleb mingi 65 km/h pealt ja aina hullemaks läheb kuni 70 km/h ja see nagu kestab 5 km/h ja kui ta ise kiiruse tagasi lükkab siis see hääl nagu väheneb kuni kui 65 km/h.Pole kärin vaid särin pigem või ma ei oska seletada.Ma arvan ,et homme teen video ja panen siia üles.
.

Sry, et OT: aga auto spido valetab ka vähemalt 5km/h
Soovitan tõesti korra rullid üle vaadata, mul oli enam-vähem sama probla ainult, et mul ei hakkand 70 pealt langema laksust vaid mul oli nii, et kui lased kiiruse umbes 55km/h peale suuremalt kiiruselt siis hüppas nagu piiraja peale kuskilt ja enam üle 45km/h ei lasnud. Muidu mul oli probleem sama rolleriga.

Soovitan tõesti korra rullid üle vaadata, mul oli enam-vähem sama probla ainult, et mul ei hakkand 70 pealt langema laksust vaid mul oli nii, et kui lased kiiruse umbes 55km/h peale suuremalt kiiruselt siis hüppas nagu piiraja peale kuskilt ja enam üle 45km/h ei lasnud. Muidu mul oli probleem sama rolleriga.
Mu Sõbra 2003 aasta Speedfigt 2 teeb samamoodi kui kiirus mingi 70km/h peale jõuab siis mingi asi hakkab ikka julmalt kõrisema vms seal... vaata jah igaksjuhhuks rullid üle.. sõbra SR50 Ditechil oli ka nii et kiirendust polnud õiget kuna rullid läksid risti sees...djstr kirjutas:See polegi nagu kärin,tuleb mingi 65 km/h pealt ja aina hullemaks läheb kuni 70 km/h ja see nagu kestab 5 km/h ja kui ta ise kiiruse tagasi lükkab siis see hääl nagu väheneb kuni kui 65 km/h.Pole kärin vaid särin pigem või ma ei oska seletada.Ma arvan ,et homme teen video ja panen siia üles.

ja see mõjutab kiirust?
.

-
rulle homme vaatan,survevedru on korras,aga mainiksin ära kui kellegile mingit lisainfo annab et siduritrummel käib kaheksasse
starteri pendiks on kyll katki,selles mõttes et ta käib üle või midagi,kui starterit annad siis nagu tuleb siuke imelik ülekäimise hääl ja siis läheb,vahest annad 20 korda starterit,vahest 3 ,kui keegi targemaks sai siis ütelge midagi,sest vaja ikka see probleem ära lahendada,ei meeldi sõita nii 

.

No nii,rullid on koras ja omal kohal ,nendega kõik hästi.
Nüüd on juba see kärin algusest kui koha pealt ära lähed kuni 40 ja siis tuleb uuesti 65 pealt.Tuleb sealt kuskilt silindri juurest,ei saanud videot teha,tuul käib üle selle hääle.
Nüüd on juba see kärin algusest kui koha pealt ära lähed kuni 40 ja siis tuleb uuesti 65 pealt.Tuleb sealt kuskilt silindri juurest,ei saanud videot teha,tuul käib üle selle hääle.
.

No sai ostetud juba remontkolb ja rõngad
Aga eks homme siis vaatan üle
Aga eks homme siis vaatan üle
.

Enne kui midagi tegema hakkad mootoriga, võta variaator ja sidur lahti, puhu kõik kohad suruõhuga tolmust puhtaks, katsu kas see taldrik, kus on rullid käib hästi kergelt üles-alla kui liigutad seda üles alla. Peenikene tolm mõjutab seda (läheb rullide vahele) ja siis pane kokku tagasi ja vaata kas läks paremaks (! vaata, et rullid paigast ära ei läheks !).
Selles võib ka asi olla, kui siduritrummel kaheksasse käib siis selle asja peab ka mingi asi põhjustama, nt ülekandevõll kõver..ei oska öelda mismoodi trummlit kõverax annab ajada. Pöörete suurenemisel hakkab sidur järjest rohkem vastu trummlit käima, trummel võib sidurit kuskilt seestpoolt riivata (mitte klotse), se võib raginat tekitada. Pmst võta trummel maha, pane siledale pinnale, nt laua peale, vaata kas 100% trummli servadest puutub lauda, kui nii siis trummel kõver pole, asi ülekandevõllis, võta see maha, ja kontrolli kas sirge, kui kõver siis vaheta äradjstr kirjutas:aga mainiksin ära kui kellegile mingit lisainfo annab et siduritrummel käib kaheksasse

MBK Nitro 70cc 
tuuningjupid odavalt!

tuuningjupid odavalt!
Asi ka selles ,et põhimõtteliselt iga päevaga asi läheb aina hullemaks ja hullemaks,nyyd kõrin juba 0-40 km/j ja siis 20 km vaikust ja siis 65 pealt jälle kuni 70 km/h.Ja kiirendus on ka meeldivalt halvemaks läind,venib kuni 40 km/h.No eks ma homme proovin kuidas nad seal liiguvad,muidu puhtastatud ja kontrollid juba piisavalt seal kõike,ainuke asi mis varios valesti ,et starteri pendiks käib üle ja siduri trummel käib suht natuke kaheksasse.Aga ma printisin kõigi soovitused välja ja homme vaatan kõik üle ja annan teada mis seis on.
.

Re: Probleem Sr 50 R'ga
No kolb vahetatud,rõngad ja kolvisõrm...
Sissesõidu tegin 40 km/h - 45 km/h ja korraliku,poole gaasiga.
Kiirendus parem,tippkiirus mingi 75-80 vahepealne,seda kõrinat enam pole ja mäest saab ka ilusti üles,0-45 km/h läheb aeglaselt ja peale seda läheb suht kiirelt edasi,et siis nyyd tuleb midagi veel otsida.Sõrmelaager pidi vajama vahetust.Äkki kellegil nyyd midagi tarka kosta?Kui rõngad ja kolb uus sees.
Sissesõidu tegin 40 km/h - 45 km/h ja korraliku,poole gaasiga.
Kiirendus parem,tippkiirus mingi 75-80 vahepealne,seda kõrinat enam pole ja mäest saab ka ilusti üles,0-45 km/h läheb aeglaselt ja peale seda läheb suht kiirelt edasi,et siis nyyd tuleb midagi veel otsida.Sõrmelaager pidi vajama vahetust.Äkki kellegil nyyd midagi tarka kosta?Kui rõngad ja kolb uus sees.
.

-
- Kontakt:
12mm Doppler INA sõrmelaager mul sulle pakkuda. Kuidas silinder ise välja nägi, oli kõik normis ja ilma soonteta? Proovi endal tööle panna ilma filtrita masin. Ilmselt vajad natuke suuremat düüsi(95-100). Siis saad sa segu õigeks sättida ning kindlasti asi paraneb. Kiirendus on sul siduris kinni, kuna see ei ole kaugeltki normaalne, et trummel kõver on. Võta mõne sõbra 107mm sidur ja proovi(trummel ka)
Ilma filtrita on väga jama,hetkel 90 a plaanis 110 düüs,ja silinder oli normis,kõik oli korras,selle laagri vahetan ära.
.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.