Pesula ?
Moderaator: Moded
-
harrastaja
Teema algataja - Postitusi: 345
Pesula ?
KX250F '14
pesu
Oli palju lamenti tolle pesemisevärgi ümber ja nüüd on teema unustatud - pole tagasisidet ega midagi...
-
-
-
tsiklivendd
-
zid50/cz125
ÜHESÕNAGA kel huvi siis kontaktteeruda 58135136 ja küsida Sanderit,olen ise seal tööl.
NB!!!Vabandan ühe asja pärast ette kohe ära TEGEMIST EI OLE AINULT PESULAGA ja seetõttu ei pruugi teie ratast koheselt pesema hakata,vaid ennem tehakse pakilisemad tööd ära.
Parimat soovides.
Sander.
AADRESS siis Lasnamäel BETOONI 24.
58305014
Kawasaki AR125A,1984.
Eelmised rattad:Zid Pilot 50,2003;Delta,1995;Stella,1998.
DRINK BEER SAVE WATER!!!
-
zid50/cz125
www.varvilised.ee
MUSTAMÄE MARJA 4D
56132804
küsida Sanderit.
58305014
Kawasaki AR125A,1984.
Eelmised rattad:Zid Pilot 50,2003;Delta,1995;Stella,1998.
DRINK BEER SAVE WATER!!!
-
radowitz
lubasin ka anda edasi ühe soovituse. mõni nädal tagasi üle pika aja ilusa n.vahetusega otsisin kohta, kus talvine mustus maha pesta (jah, jäi mustana seisma). sai sõidetud läbi prisma parklate käsipesulad, bikers pubi juures - igal pool sama jutt - järjekord on mitu päeva. 200 kr jazzis ei raatsinud välja käia.
lõpuks leidsin madara tänavalt (überblingenist kristiine poole natuke) mingi garaažiukse, kus parajasti autot ei pestud. astusin sisse - tuli ligi noormees ja pakkus abi. ütles, et pole küll varem pesnud tsikleid, aga ma ju võin juhatada. hinnakiri näitas küll 150, aga kuna ma kulmu kipra vedasin, siis oli nõus ka 50ga.
ütleme nii, et selle raha eest pani ta sinna juba keemiat, millega esiklaasilt putukaid maha nühkis. üldiselt - võib rahule jääda. ütles, et ootab tsikliste ja hind kokkuleppel.
-
Primo
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Pesula?
VWman kirjutas:aa.. Tondi kandis oskab keegi midagi soovitada?
Tallinn ei ole eriline Megalopolis - Tondi, Pirita või Haabersti - kõik on suht kiviga visata ju ![]()
Re: Pesula?
Primo kirjutas:VWman kirjutas:aa.. Tondi kandis oskab keegi midagi soovitada?
Tallinn ei ole eriline Megalopolis - Tondi, Pirita või Haabersti - kõik on suht kiviga visata ju
Tead, ei viisti nagu ..ja kasutaks tööaega, viiks ratta sinna, mõne tunni pärast tooks ära. Praegutse ilmadega kusagil pesula ees passida täis varustuses ..ilge piin .
-
creativ
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
Re: Pesula?
VWman kirjutas:Primo kirjutas:VWman kirjutas:aa.. Tondi kandis oskab keegi midagi soovitada?
Tallinn ei ole eriline Megalopolis - Tondi, Pirita või Haabersti - kõik on suht kiviga visata ju
Tead, ei viisti nagu ..ja kasutaks tööaega, viiks ratta sinna, mõne tunni pärast tooks ära. Praegutse ilmadega kusagil pesula ees passida täis varustuses ..ilge piin .
kõige kiirem ja soodsam ootetööna on merimetsa selveri jazz. kipuvad küsima 100 aga ütlen et eelmine kord oli 50 siis saab kaubale. laseb leotuse peale, survega üle ja valmis. ise tuleb kuivatada kui viitsimist on.
teine koht on kotka tn tasulises parklas. seal oli suht kallis aga saab ka tingida.
samuti on tondi tänava alguses kohe. linnast tulles vasakut kätt hoovis. välja tänaval , marjapoe naabruses olen käinud.
kõikjal tasub kaubelda. ilmad kuivad, piisab kergelt survega ülelaskimisest.
Pärnu mnt 160 (hoovi peal), pole küll päris Tondi, kuid sealkandis ikkagi ![]()
creativ kirjutas:kõige kiirem ja soodsam ootetööna on merimetsa selveri jazz. kipuvad küsima 100 aga ütlen et eelmine kord oli 50 siis saab kaubale. laseb leotuse peale, survega üle ja valmis. ise tuleb kuivatada kui viitsimist on.
Minu käest küsiti seal 200
Ei kaubelnud, töö oli korralik, jäin rahule. ![]()
Hans
-
MartinMy
Re: Pesula ?
Minu kogemused pesulatega on nullilähedased, enamasti ise nühkind. Oli aga päev, kui tuli minna ja oli vaja kiiresti jaq korralikult puhtaks saada. Läksin endise Bikers pubi juurde seal oli pesula remondis siis sõitsin edasi Madara tänaval asuvasse pesulasse (RENT 24 pesula) - ohhoo just nühitkase ühte ratast, järelikult pesevad seal. Midagi näidati hind ette, 150 eeki ja läks pesuks.
Vend lasi leotusvahendi peale, survepesuriga üle ja valmis - no krt, 2 minuti töö eest 150 eeki. Kuna mul oli kiire ei hakanud jändama, niipalju öeldi, et velgede ja kroomi nühkimise eest tahavad eraldi raha saada. Hakkasin maksma jakobsoniga - neil raha tagasi anda pole, saatis ühe venna üle tee juuksurisse raha vahetama, neil ka pole. Ütlesin anna raha siia lähen vahetan ära - ei lähe sa kuskile. Võtad venna kaasa ja lähete - midagi ronis vend seljakotiks ja nati kaugemale poodi - neil ka raha pole, veel kaugemale sõle Statoili . need ei vaheta, lõpuks jõudsime Sünnitusmaja juurde, kus Kasiinos ära vahetati. Tagasi Madarasse - pesulajorss veel küsib teeme 25 jotsiks ka ve - per..e ja lasin jalga - aeg sai otsa.
Elu esimene ja jubedaim pesulakogemus.... ja esimene ja viimane kord, kui ma sinna oma nina pistan.
Teie võite teha sellest jutust aga oma järeldused...
Kuidas meil täna pesulatega Tallinnas on ?
Teab keeg mõnda, kus 50.- eest saaks vett ja voolikut laenata ?
. Sõidan kruusateed ja märjaga kipub poriseks asi saama. Logistaks ise, aga pole kohta kus vett ja vooliku saaks.
Kui tahate, siis võite minu aias oma masinad puhtaks pesta. Mul voolik ja vesi olemas ![]()
Küsin ainult 50 kr ![]()
Tel: 58118188
http://www.spinningwheels.pri.ee
Spinning Wheels MCC
Jäta siis kontaktid ka, kuhu tulla.
ristol kirjutas:Kui tahate, siis võite minu aias oma masinad puhtaks pesta. Mul voolik ja vesi olemas
Küsin ainult 50 kr
Kolde pst 54, Pelgulinnas.
Spinning Wheels MCC
Kulge mu juures saab kah 50 eeq eest vooliku, vee ja shampooni ja harja. tegelt saab seda paari õlle eest kah. Kui huvi on, siis telefon on 56681119. Asun Pärnu Mnt 352 , Nõmme keskuse ja Hiiu pubi vahel .
lisavarustuseks GSR600
-
creativ
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
Jazzi pesulas merimetsa selveri juures olen saanud 50.- kaubale (peab kauplema et ainult survega, et ei ole vaja hakata seal shampooni ja lapiga mässama) kui lasevad leotust peale ja siis survega maha. nurga taga võib lapiga ise viimase läike anda...
Niiet, kui kellelegi sobib, siis andku teada!
Spinning Wheels MCC
ja kui soovi siis Mõigus saab ka pesta 100 kulli eest,leotus+survekas,kindlasti tuleb aeg kokku leppida,kontakt on all
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
-
ryhkija
- Tsikkel: TMS, Shadow -> GS500E
Siin Tartu külje all samuti voolik, hari, surve jms. Õlut võib kaasa võtta ![]()
Tallinnas Pelgulinnas saab ka pesta 75 krooni eest!
Ja ise saad samal ajal kohvi nautida ![]()
Spinning Wheels MCC
Tallinnas Lasnamäel Kivila 26, Mustakivi keskuse vastas pesevad superhästi ![]()
Ja kui tahate odavamat, kuid samas head pesu, siis tulge Kolde pst 54. Pakume head seltskonda ja lisaraha eest võib head kohvi ka osta, mida saab terrassi peal istudes nautida
Teenuse eest küsime ainult 75 krooni.
Spinning Wheels MCC
-
punkpoiss112
Pakun ka vett ja voolikut. Hinnaks 35.-
Asukohaks Hagudi 20 (pärnu mnt ärimaja taga)
Tel nr. 59091487
Tavaliselt kodus pärast 6
Kohvi suhtes saame ka kokkuleppele. ![]()
-
motoratsutaja
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Marja tänaval kunagi käisin, kui ei eksi siis 100 eest lasid ratta puhtaks aga surveka meest pidi tagasi hoidma, sest vaatasin et tahab ratta survega keskhargilt pikali pesta ![]()
Uus pesula on neil nüüd laagna tee otsas Torupilli Selveri juures Gonsiori 44 (sõidad selveri parklasse ja selveri eest läbi otse edasi 100 m autoparkla juures) kui autoga käisin ja tsikli kohta küsisin, siis öeldi et lasevad küll üle ja 100,- eest kui ei eksi.
Broneerida soovitasid netis või telefoni teel. 53 475 764
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.