Maxxis rehvid

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Remzu

Maxxis rehvid

Lugemata postitus Postitas Remzu »

On kellelgi kogemusi maxxis rehvide osas? Kuidas käitub vihmase ilmaga, kaua vastu peab, kuidas peab jahedama ilmaga asfaldil ja eks kruusa peal ole tänavasõidu rehvid vist kõik ühesuguste omadustega.
Ette tänades!

alambe
Tsikkel: Kawasaki Z750

Lugemata postitus Postitas alambe »

ennast huvitavad samad küsimused, kuna tagarehvi vahetus ees.
Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Mina, kes ma Maxxist maale toon oskan öelda hetkel vaid seda, et ilmselt Eestist väga tagasisidet veel ei saa kuna alles eelmisest sügisest need siia jõudsid. Kui viitsimist on, siis uurige välismaiseid saite. Samas võrreldes segusid, siis on M-6029 radiali oma igatahes veidi kõvem kui Bridgestone BT-020 oma. Seega usun pikemasse läbisõitu. Aga kui nüüd teise kandi pealt võtta, siis olen püüdnud selle hinnataseme teha meeldiva ostja rahakotile.

Valik on ostja oma. Mina pole oma kaupa kunagi väga kiita püüdnud. Kaup räägib iseenda eest. Mina saan tagasisidet sellest, kas kaupa tuuakse tagasi ja selle üle kurdetakse või mitte. DID keti ja YUASA aku koha pealt pole näiteks ühtki kurtmist kuulnud. Heidenau rehvi koha pealt ka mitte. Pigem võiks seal valik laiam olla. Nüüd saate siis mulle Maxxise omadustest pajatada :-)
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Kasutaja avatar

Tafka
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tafka »

Streetmoto: mingit hinnakirja on ka pakkuda digitaalsel kujul Maxxis rehvide kohta? :roll:
Rattatu / IBA #33754
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
Kasutaja avatar

retro
Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 30 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas retro »

Keegi Maxxis Promaxx rehve pole rattale kruvind alla?
Ülevaatus tulekul ja ees BT-45 pea mustrita
Hetkel Depoo ainuke, kel vajalik mõõt kohal on...

Hind on ka kuidagi kahtlaselt odav - üle kolmandiku odavam, kui teistel :roll:
Kasutaja avatar

*DDF*

Lugemata postitus Postitas *DDF* »

mul benellil olid maxxis-e rehvid all, nüüd on tagumine vahetatud. Pidamine oli hea ka vihmase ilmaga, aga noh ta ikka vilises (mis näitab, et rehv ei pea). Muidugi on see ikkagi roller ja on hoopiski teine maailm kui tsikkel, aga siiski ei kurda :P

Leiutaja

Re: Maxxis rehvid

Lugemata postitus Postitas Leiutaja »

Remzu kirjutas:
On kellelgi kogemusi maxxis rehvide osas? Kuidas käitub vihmase ilmaga, kaua vastu peab, kuidas peab jahedama ilmaga asfaldil ja eks kruusa peal ole tänavasõidu rehvid vist kõik ühesuguste omadustega.
Ette tänades!
Kulumise kohapealt niipalju, et minu raskekaallase all kulub SuperMaxx M6029 Rear 1mm 1000 km kohta. Sõidustiil ei ole väga agressiivne. Ei teagi on see norm või ei.

gs

Lugemata postitus Postitas gs »

Sama mul, liitrise CBR all seni on kulunud 1mm 1000km kohta rahuliku matkastiilis sõidul.
Kasutaja avatar

Freaksmart
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Freaksmart »

Oli ka hiljuti mõte osta Maxxis rehvi ette. Vaatasin Tallinnas ühes poes tähelepanelikult neid rehve ning paistis silma, et neil ei olnud ühtlane pind kogu rehvi peal. Mõnes kohas oli sile, mõnes krobeline, kolmandas nagu oleks keegi suurema liivapaberiga seda lihvida üritanud.

Võib olla see ei tähendagi midagi, kuid mulle jättis äärmiselt viletsa mulje ning parem panen veel ligi 500 eek juurde ning võttan Metzeler oma. Taga seisab just see, ja olen ülimalt rahul.
Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Mul on mägijalgrattal Maxxised all :-) Ei kurda! :-)

Aga väike OT küsimus Neeme sinule: Vaatasin su kodukalt Heidenau rehvide listi ja ei leidnud seal üldse tänavaratta rehve...? Näiteks pakkus huvi 160/60/ZR17 hea vastupidava seguga ja all weather mustriga rehv.

Fazer
Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Heidenau ei tooda radiaalrehve mitte ühtegi mõõtu. Kui vaja 160/60ZR17 ja universaalmustrit, siis on ainsaks lahenduseks MAXXIS-e Supermoto universaal, mida toodetakse ka tänavasõiduseguga.

Hindadele saate kõik ligi siit näiteks: http://www.streetmoto.ee/supermoto/inde ... =70&lang=1
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

mikk46

Lugemata postitus Postitas mikk46 »

mul olid kah oma downhilli rattal maxxised all. väga head kummid. :)

Teema algataja
tõrvamargus

Lugemata postitus Postitas tõrvamargus »

sai MAXXIS 150/70 R17 tagarehviga soidetud sellel aastal 3156 km - silmaga kulumise marke ei tahelda veel
- ratas tudul juba -
Kasutaja avatar

motokoll
Tsikkel: Victory
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas motokoll »

Linnaenduro tagarehviga maxxis söitnud ca 8000 km,vastu sügist sai veel mustrit keskelt juurde ka löigatud,kummi suitsetanud ei ole ja plokki pidurdanud ka mitte,paistab,et veab 12k km välja,minuarust väha hää,patrajalt pehme ja hea pidmisega asfaldi ja kruusa rehv on.
Happiness is: Finding you have another gear left
(Turist T200M)>(voshod)>JAWA250>(jawa638)>(gsx400e)>K-750>(vx800)-
Moto Guzzi California III>V92C
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

NB margi täpsustan üle kui garaasist läbi hüppan

mark m-6103
michelini ei mäleta aga võin uurida

kergel 160 kg linnabikel szr660 sai enne koerapööripäeva maxis taha pandud.
Kahekeisi peal oli ok aga üksi sõites kipub minu sõidustiili juures hirmsasti linnavahel saba liputama. Alla 15 kraadise ilma ja kerge uduvihmaga aga juhtus nii et pidamini kadus nagu ära (samad teeolud pea sileda micheliniga polnud sellel lõigul probleemi) ja lõppes kurvest otsesõiduga.
(Samas ka müüa hoiatas et pidamine pole sama mis eelkäijal)

kui tagarattale tõusta (siduriga aidates ) siis peab jälgima teekatet hoolega muidu võib juhtuda et hoopis lõbusalt läbilibisama hakkab.
Segu kah tõenäoliselt suhtkõva sest kuigi ohtralt põlema lastud pole erilist kulumist näha

Väljaspool asfaldit aga tundub et peab paremini kui varasem.

mina isiklikult arvan et agresiivsema sõidumaneeriga kerge linnabike omanikud võiks valida midagi muud.
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

nitse

Lugemata postitus Postitas nitse »

Valdav enamus Eesti quadimaailmast sõidab nii krossi kui supermotot Maxxis rehvidega.
eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. :mrgreen:

Leiutaja

Lugemata postitus Postitas Leiutaja »

Leiutaja kirjutas:
Kulumise kohapealt niipalju, et minu raskekaallase all kulub SuperMaxx M6029 Rear 1mm 1000 km kohta.
Tegelikult kulus siiski vähem kui 1mm/1000 km kohta. Läbisõitu kogunes 9000 km ja 1000 oleks veel vast kannatanud. Polegi vist väga halb tulemus. Ehk on see teadmine kellegile abix rehvi ostmisel.

Eks vaatab kaua Continental ContiRoad Attack vastu peab :D
Kasutaja avatar

Oil-Cooled
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Oil-Cooled »

semu siin sõidab Maxxis Supermaxx rehvidega (keskmine tsikkel pildil), ta on päris rahul, juba teine paar tsiklil all. Tema jutu järgi kuluvad nad nii umbes keskmise kiirusega, grip olevat OK.

Pilt

BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750

Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

Et siis, kel plaanis vähe odavama hinnaga enesele uus tagarehv soetada, siis http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=32677
Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

Bladyhell
Tsikkel: K1200S

Re

Lugemata postitus Postitas Bladyhell »

Sõidan see hooaeg maxxisega (customi rehvid siis). Enne olid Metzelerid. Siiani olen väga rahul, ratas haardub asfaldil teega nii hästi, et olen foori all paaril korral kogemata noka maast lahti saanud :twisted: , mis ei ole minu rattale iseäranis omane sõidustiil :?

Eile õnnestus padumärjal teel Tallinnast Kose kanti kulgeda ja pean tunnistama, et hoolimata teemeistrite jõupingutustest ei tekkinud kordagi tunnet, et ratas rehvide tõttu minema läheks.

Muidugi ei oska ma Maxxist kiirusel 200 km/h kommenteerida, kuid customil tunduvad täitsa ok.
K1200S

Teema algataja
ktm6

maxxis

Lugemata postitus Postitas ktm6 »

sai ka taha ostetud supermoto jaoks Neeme käest ja väga hea on nii kuival kui märjal asfaldil.
Kasutaja avatar

Bean
Tsikkel: FJR

Lugemata postitus Postitas Bean »

Ostsin oma rattale ka antud firma rehvi taha ja midagi halba ei oska kosta, kuna lihtsa mehena ma pole teda ekstreemsetesse olukordadesse pannud. "Tavaliselt" sõites... on ta rehv nagu iga teine, ainult, et rahakotisõbralikum.. ja ei oska võrrelda, et vot vihmas teise rehviga võis sajaga läbi lompide kallutada ja ei juhtunud midagi, aga sellega.. ja seegi sõltub pigem mustrist, mis peale trükitud.. Ühesõnaga.. mina soovitan :wink:

Mõuki

Lugemata postitus Postitas Mõuki »

Panin samuti hooaja alguses Streetmotos oma GPZ 1100-le Maxxise alla, praeguseks sõidetud umbes 2300 km. Nii agressiivsemat kui ka rahulikumat sõitu, nii kuival kui ka märjal teel. Kumm kulub suhteliselt aeglaselt ja minu maitse jaoks on pidamist ka enam kui küll.
Küsija suu pihta ma ei löö!
________
FJ 1100 -->Kawasaki GPZ 1100

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 118 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

Annaks ka tagasisidet, ehk kedagi huvitab. Ostes oli esirattal Michelin Macadam 50, silma järgi mustrit nii 6-7 mm vast. Ühesõnaga välja nägi korralik. Pidamise poolest nagu midagi erilist ei olnud, Haapsalu lennuväljal esirattale pidurdada ei õnnestunud Motosurvivali ajal (gsx600f), enne hakkas libisema. See polnud muidugi eesmärk ka... Vastu pidas 7 kkm, vahetuse ajal oli mustrit järgi max 1 mm. Asemele panin Maxxis ProMaxx M6102. Võrreldes Micheliniga pidamise poolest nagu erilist vahet ei tundnud. Sellega ka ei saanud Haapsalus stoppiet teha. Kulumise koha pealt oli seevastu nagu öö ja päev. Arvan, et sõidustiil mul palju ei muutunud, aga vastu pidas Maxxise rehv neli hooaega ja 31 kkm. Vahetuse ajal oli muster umbes kulumismärgini kulunud. Sõitsin igal ajal ja iga ilmaga kuni vesi vedel oli. Madalatel temperatuuridel mingit pidamise kadu ei täheldanud, aga samas läbisõidu järgi aimate ise, et ma eriline pidamise piiril sõitja just ei ole. Lume ja jää peal oli pidamine absoluutselt null, aga selle jaoks ta polegi ilmselt mõeldud. Kõvade padukate ajal mülkaks muutunud kruusatee peal oleks ka äärepealt esiratas alt läinud. Rahulikult asfaldil kulgemiseks kõlbab küll ja vastupidavus on ka super.

Joel
Kasutaja avatar

Peeter82
Tsikkel: CBR 900 RR
Tänanud: 4 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Peeter82 »

Minu ratta all pidas Maxxis M6029 Supermaxx taga vastu umbes 8000 km. Sai rada maitsta ja pmst kõiki teekatteid ja ilmastikuolusid ja sõidustiil pigem agressiivsem seega minumeelest suht hea tulemus selle raha eest. Pidamise ootamatut kadu ei täheldanud ühegi ilmaga ja sõidu lõpetasin viimati kui väljas oli +2´C ja ka siis oli pidamine ootuspärane.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”