Sachs Madass → Reinhold
-
Teema algataja
Reinhold
Ma ei ole kindel, ehk keegi parandab, kuid vähemalt 2004. aasta lõpust Eestis käikudega MadAss'i ei müüda. Väga uduselt on kuulda, et tootmine on üldse lõpetatud (??)
Automaat - kui sul on oma mopeed, siis juba käsi teab gaasi andes & OK, ühtlasi ei ole mopeed mootorratas; sa ei jõua käike vahetada see oleks ajupekk.
Ettevaatust, automaadiga Madass'il toimib käest lahtilastud gaas (putukas silmas) kohe ja ülikiirelt piduri ja käiguvahetina.
Veel üks asi
täispiduri korral jääb paratamatult gaas peale.
MadAss'il on ketaspidurid ja viimase peal, selles oli mul võimalus veenduda jaanipäeva hommikul.
Kui kellelgi on konkreetsemaid küsimusi, siis palun.
Maus
Automaat - kui sul on oma mopeed, siis juba käsi teab gaasi andes & OK, ühtlasi ei ole mopeed mootorratas; sa ei jõua käike vahetada see oleks ajupekk.
Ettevaatust, automaadiga Madass'il toimib käest lahtilastud gaas (putukas silmas) kohe ja ülikiirelt piduri ja käiguvahetina.
Veel üks asi

MadAss'il on ketaspidurid ja viimase peal, selles oli mul võimalus veenduda jaanipäeva hommikul.
Kui kellelgi on konkreetsemaid küsimusi, siis palun.
Maus
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.