Milline kiiver?

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

manager2 kirjutas:

kui sa sellega öösel ringi liigud, oled iseenda peale kuri. Minu arvates ei näe öösel selle asjaga küll midagi.

... tegelikult sõltub kiirusest muidugi kah.
viimane kord kui hilja peale jäin, sõitsin visiir üleval, muidu oli päris kõhe liikuda kui kiirus 100 kanti ja enam kiskus. :roll:
Ega jah, mul oli siin hiljuti juhus kus sõitsin oma ex GSX600F-ga korke ninja järgi. See tsikkel on kusjuures selline, et >= 200km/h kiirusel kaob igasugune stabiilsus ära. Ja mul tume visiir ka ees -- pime ja sittagi ei näe. Muud varustust peale kiivri ka polnud. Lisaks ütles sidur yles :( Sõitsin siis vaikselt ja pärast korke uhkustas, et mina ei oskavat temaga võrreldes yldse maanteel sõita. :roll: Aga mul oli hea meel kui kui ta pärast oma ninjaga kruusateel kraavis maandus :twisted: :lol:

See selleks, tumeda klaasi kohta võin öelda seda, et politsei vaevalt sind sellepärast kinni peab. Aga kui nad juba kinni peavad ja sinuga norida tahavad siis võid ka selle eest trahvi saada.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”