anduritega foorid ????
Suhtlesin anduritega fooride teemal Vello Lõugasega Tallinna linnavalitsusest. Ma kurtsin, et äsjavalminud Juhkentali-Odra ristmiku sensoritega foorid ei reageeri tsikli peale. Lõugas vastas, et selliseid muresid saab vast reguleerimise teel lahendada küll, samas olin ma tema sõnul esimene tsiklist, kes sellist muret kellelegi linnavalitsuse ametimeestest kurtma on läinud.
Ehk siis: kui teate mingit sensoriga foori, mis ei tööta tsikli all, siis andke sellest ka vastavatele ametimeestele teada, et nad varem või hiljem saaksid midagi ette võtta. Omaette foorumis sõimamine foori ei paranda, nii et kel vähegi probleeme, andke sellest teada oma linnavalitsuse liikluskorralduse eest vastutajale.
Et teatamisele ka mingi vastus või tegevus järgneks, soovitan seda teha teabenõude formaadi kaudu, mis kodulehtedel kindlasti üleval on. Korrektselt vormistatud teabenõuetele reageerimist nõuab seadus, nii et sellest oleks mingitki abi.
Ehk siis: kui teate mingit sensoriga foori, mis ei tööta tsikli all, siis andke sellest ka vastavatele ametimeestele teada, et nad varem või hiljem saaksid midagi ette võtta. Omaette foorumis sõimamine foori ei paranda, nii et kel vähegi probleeme, andke sellest teada oma linnavalitsuse liikluskorralduse eest vastutajale.
Et teatamisele ka mingi vastus või tegevus järgneks, soovitan seda teha teabenõude formaadi kaudu, mis kodulehtedel kindlasti üleval on. Korrektselt vormistatud teabenõuetele reageerimist nõuab seadus, nii et sellest oleks mingitki abi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.