anduritega foorid ????

Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

esiteks ma parandan piiksu, mitte linnapeale, vaid abilinnapeale läks cc :P ja kui siis songissepalt tuli ilgelt solvav kõne mulle, siis oli seal põhiteemaks et kas mul on raske helistada või korrus kõrgmale minna eirates minu sõnu, et sorri, aga fuunile ta ei vasta lihtsalt. ja meilile ka mitte. kui, siis alles kui läbi abilinnapea asi käib. aga sisulist vastust ei tulnud ka siis.

teiseks, seda fooride teemat on lausa kaks aastat jamatud pluss siis tänane suvi. eelmisel korrad olen ise olnud osaline, uurija, mari öögi tegi mingi järelepäringu neile minu teada (kui ajakirjanik) - tulemus on puhas null :twisted: ja muide, praegu ei ole mõtet küll midagi turkida, sest kuni juuli lõpuni on kollektiivpuhkus.

kolmandaks, on isegi olnud ajakirjanduses (jälle mari öö artiklis?) linna seisukoht (või oli ka politsei oma?) et jah, ei reageeri foorid tsiklitele, et kui ohtu pole, siis minge niisama. sellega on siis linna seisukoht nagu öeldud...

mumm@puhkab ka koos songisepa ja muude tegelastega :p
väike kuri mootorrattur

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”