Kymco Agility tuning
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Kymco Agility tuning
Tere, tahtsin küsida teilt, kui asjatundjatelt. Mis tuningut te soovitaksite Kymco Agility 50 4 taktilisele?
Siia juurde küsiks veel : Kas keegi on siit foorumist muidu proovinud sportsumpat 4 taktilisele või ainult ütlete, et ei mõjuta midagi ??

Siia juurde küsiks veel : Kas keegi on siit foorumist muidu proovinud sportsumpat 4 taktilisele või ainult ütlete, et ei mõjuta midagi ??

Koonus annab kõvasti juurde... vähemalt minu Kymco Agility 50 küll andis enne koonust ei tahtnud sugui edasi minna, kui düüsid ära vahetati. Panin koonuse peale- minu arust parem, kui ennem.Aleks kirjutas:Ja hakkad iga päev seda puhastama.Aksel kirjutas:Peale selle tegemist tasub osta ka koonus õhufilter, siis on rohkem jõudu.
4t jaoks mõtetu panna koonusfiltri.
Ja sport sumbaga sama asi - ei võida midagi.
80cc - vot see juba annab.
Holma vist pani endale. Küsiga
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Ise mis tegin olen rääkinud siin mujalgi. Ei hakka üle rääkima.
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=2 ... torder=asc
Ei ütleks, et koonusfilter midagi märkimisväärset juurde annab. Sai peale pandud sellepärast, et kobakast originaalfiltri korpusest lahti saada.
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=2 ... torder=asc
Ei ütleks, et koonusfilter midagi märkimisväärset juurde annab. Sai peale pandud sellepärast, et kobakast originaalfiltri korpusest lahti saada.
-
Teema algataja
Äkki saaks kuskile pilte ülesse panna?ahuna kirjutas:Ärge põdege mehed varsti näete minu agilityt![]()
Elas ta mul vinge avarii üle ja nüüd nokitsen garaazis ... rõhk nii mootori kui ka välimuse peal![]()
Värv on juba teine peal ja see on värv mida eestioludes on üsna vähestel masinatel ... Lilla - Roheline glasurit kameelion

Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)
-
Teema algataja
Ma mõtlesin et Kuna sumbutis nagunii piirajat ei ole , et siis vahetaks vario puksi ära düüsi ei viitsi k2ppida ... paneks kergemad rullikud alla 5,5 või 16*13 mm ... ja koonusfiltri ... - kiiruses mul asi ei ole ... kui palju v2lja l2heb ... et siis võiks juba kiirendust olla
...
Tahad äkki optilist tuuningut teha???

Tahad äkki optilist tuuningut teha???

-
Teema algataja
Mõtlesin, et ei hakka uut teemat tegema. Plaan oleks teha novembris või detsembris peale sünnat nii öelda " Täis tuning" Kymco Agility 50 - le. Tahtsin küsida teilt, kui asjatundjatelt, et kas on mõtet ja kas see annaks lõppude - lõppuks normaalse tipp kiiruse ja normaalse kiirenduse.
Plaan siis järgmine:
1. Zylinder-Kit 80ccm Avionic 145,41 €
2. Variaator Malossi 2000 52,29 €
3. Malossi sinine survevedru 8 €
4. Malossi Delta Clutch (koos siduri vedrudega) 76,54 €
5. Suurem düüs 45 krooni.
6. Koonusfilter 13,49 €
7. Leovince ZX kroomitud 133,68 €
Et Kas tasub teha sellist tuningut või see ei aita midagi eriti?? Äkki soovitate juppi mis oleks parem siin ette toodud nimekirjas või mis sobiks paremini?? Ja kas on mõtet panna ka sportsummut kui selline tuning on?? Ning kas on mõtekas Leovince ZX kroomitud või Tecnigas Next - R kroomitud või oopis Tecnigas RS 70 ??
Ette tänades abi eest!
Factory92
Plaan siis järgmine:
1. Zylinder-Kit 80ccm Avionic 145,41 €
2. Variaator Malossi 2000 52,29 €
3. Malossi sinine survevedru 8 €
4. Malossi Delta Clutch (koos siduri vedrudega) 76,54 €
5. Suurem düüs 45 krooni.
6. Koonusfilter 13,49 €
7. Leovince ZX kroomitud 133,68 €
Et Kas tasub teha sellist tuningut või see ei aita midagi eriti?? Äkki soovitate juppi mis oleks parem siin ette toodud nimekirjas või mis sobiks paremini?? Ja kas on mõtet panna ka sportsummut kui selline tuning on?? Ning kas on mõtekas Leovince ZX kroomitud või Tecnigas Next - R kroomitud või oopis Tecnigas RS 70 ??
Ette tänades abi eest!
Factory92
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.