milline 125cc supermoto ratas?

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
saqants

milline 125cc supermoto ratas?

Lugemata postitus Postitas saqants »

tere,millist SM ratast soovitate 125cc? mis hinnaklass on parim kasut. ratastel ja kust kasut. supermotosid vaadata?mida kasut. supermoto ostul silmas pidada?kuidas 125cc rattad vastupeavad?kiirendused ja lõppkiirused?kütusekogus?

Lauri23

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

Yamaha DT ikka.

madis

Lugemata postitus Postitas madis »

ei pea just dt olema on ka teisigi:
aprilia mx, derbi senda drd jne..
eestis on valik suht kesine, st et kui osta tahad siis ostad seda mida saad mitte tahad.
ja üldiselt muudele sinu küsimustele leiad vastuse otsingust ja välismaa foorumitest
tel. 52 555 68
Kasutaja avatar

Teema algataja
saqants

madis kirjutas:
ei pea just dt olema on ka teisigi:
aprilia mx, derbi senda drd jne..
eestis on valik suht kesine, st et kui osta tahad siis ostad seda mida saad mitte tahad.
ja üldiselt muudele sinu küsimustele leiad vastuse otsingust ja välismaa foorumitest
võimalus on mul samati saksamaalt lasta tuua,seega,mida soovitate,mis hinnaklass on ja jne
Kasutaja avatar

sander
Tsikkel: Husqvarna

Lugemata postitus Postitas sander »

KTM EXC

stenu10

Lugemata postitus Postitas stenu10 »

Aprilia MX 125
Kasutaja avatar

C4

Lugemata postitus Postitas C4 »

pange siis ka miks soovitate võin kah netist niisama nimesid siia panema hakata !!! aga kus see point siis nagu on :) ? Mina ostaks kui oleks raha http://www.yamaha.ee/index.php?lang=et& ... duct_id=47 või siis ktm need peaks olema asjalikud kuna yamu oli 4 taktiline siis mulle meeldib see mootori tüüp rohkem kui näiteks aprilia 2t versioon !!! need 2t lähevad küll pöördese aga 2t pole motoratas vaid mopeed (:D oma hääle poolest vähemalt) muidugi hinnapoolest on vana hea honda kah hea http://www.bikeworld.ee/?show=products& ... oductID=42
Have a nice day !
Kasutaja avatar

Teema algataja
saqants

just kasut. rattaid sooviks vaadata:P

TnX

Lugemata postitus Postitas TnX »

Mina just ütleks, et kui tahad mingitki võimsust saada 125ccm tsikliga siis tuleks ikka 2T võtta. 4T küll suurt kogemust pole, aga sellise pisikese tsikli juures, eriti veel SM juures, pole nagu vahet, mis häält see teeb.

olli
Tsikkel: BMW F650GS

Lugemata postitus Postitas olli »

C4 kirjutas:
pange siis ka miks soovitate võin kah netist niisama nimesid siia panema hakata !!! aga kus see point siis nagu on :) ? Mina ostaks kui oleks raha http://www.yamaha.ee/index.php?lang=et& ... duct_id=47 või siis ktm need peaks olema asjalikud kuna yamu oli 4 taktiline siis mulle meeldib see mootori tüüp rohkem kui näiteks aprilia 2t versioon !!! need 2t lähevad küll pöördese aga 2t pole motoratas vaid mopeed (:D oma hääle poolest vähemalt) muidugi hinnapoolest on vana hea honda kah hea http://www.bikeworld.ee/?show=products& ... oductID=42
Inimene ütles selgelt ju, et soovib kasutatud ratast, hull mõte talle siis soovitada masinaid, mis alles teist (võibolla kolmandat) aastat müügil.
Samas DT (enduro) näiteks on üle 30 aasta juba müügil olnud ning järelturul liigub neid nii mõndasidki. :P Supermotot võibolla on väheke raskem leida.

bultacol

Lugemata postitus Postitas bultacol »

apriliat kiidetakse viimasel ajal päris palju ehk siis
aprilia mx 125
Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

C4 kirjutas:
Mis ajast XR 125 L supermoto alla liigitati? Olen ma tõesti nii kaua maganud? :shock:

olli
Tsikkel: BMW F650GS

Lugemata postitus Postitas olli »

Ronk kirjutas:
Mis ajast XR 125 L supermoto alla liigitati? Olen ma tõesti nii kaua maganud? :shock:
Sellel mõlemaid saada imo, just nagu DT.

mrio88

Lugemata postitus Postitas mrio88 »

Aga võibolla oleks vaja selgeks teha ,mis hinnaklassis rattad peaks olema ja siis vaataks edasi,mis antud hinna piiridesse üldse mahuvad.
Kasutaja avatar

Teema algataja
saqants

mrio88 kirjutas:
Aga võibolla oleks vaja selgeks teha ,mis hinnaklassis rattad peaks olema ja siis vaataks edasi,mis antud hinna piiridesse üldse mahuvad.
seda ma just soovingi

XT125X

Lugemata postitus Postitas XT125X »

saqants kirjutas:
mrio88 kirjutas:
seda ma just soovingi
Sellisel juhul palun ütle, millised on sinu rahalised võimalused.
Kasutaja avatar

Teema algataja
saqants

kuskil -33000

effekt

Lugemata postitus Postitas effekt »

saqants kirjutas:
kuskil -33000
OT; miinus 33000 (arvatavasti krooni)..... raskeks läheb, mina näiteks sellist summat ei kaevaks sulle kusagilt välja kui ratast müüa tahaks. ok. nali.... sain aru, et 33000 ilma miinuseta ees.
Kasutaja avatar

kmx

Lugemata postitus Postitas kmx »

effekt kirjutas:
saqants kirjutas:
kuskil -33000
OT; miinus 33000 (arvatavasti krooni)..... raskeks läheb, mina näiteks sellist summat ei kaevaks sulle kusagilt välja kui ratast müüa tahaks. ok. nali.... sain aru, et 33000 ilma miinuseta ees.
:shock: Yõu go mään!
Kasutaja avatar

Unlegal

Lugemata postitus Postitas Unlegal »

saqants kirjutas:
kuskil -33000

see tähendab KUNI 33000 (ajukääbikutele kes matsu välja ei jaganud).
Honda CBR600F, Yamaha R1

ainarh

Lugemata postitus Postitas ainarh »

Pole supermoto nagu taheti, aga täiesti uus YBR. Saab alla 33 000 kätte, kuigi kw on vähem liigub nagu nalja (vähemalt minu oma). Ei usu, et kasut. nii head häält teeb kui uus.
Kasutaja avatar

Alpss
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alpss »

Yamaha Bw's 50 1996a. -> Yamaha Aerox R 50 2003a. -> Yamaha Aerox 70 2001a. -> Yamaha Aerox 70 Race Replica 2006a. -> Gilera Runner 70 DD 2004a. <-

talvar007

Lugemata postitus Postitas talvar007 »

Teema algataja hinnapiir oli kuni 33000. :P

Aga ega midagi muud, kui pead ootama ja otsima head pakkumist, et keegi oma kasutatud supermoto ära müüks, 2000 aastast saad vast ikka uuema. :)
Sm mehed võiksid siin oma kogemustest rääkida, kes omavad ntx dt või mx, et mis on head ja vead olnud ja mis aasta oma kasutavad :P

Ja kui ostetud saad, siis anna foorumisse ka teada ja räägi meile, mis sa siis ostsid :)
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”