Mida arvate CPI Oliver Eco Spordist?
Moderaator: Moded
Mida arvate CPI Oliver Eco Spordist?
Kysimus siis selline: Mida te arvate CPI Oliver Eco Spordist?
Ega see roller ei lagune naq mõni hiinakas?(Vastupidavus Peax Hea Olema)
Ega see roller ei lagune naq mõni hiinakas?(Vastupidavus Peax Hea Olema)

Ise mitte,kui hoiad
.Kuigi on olnud rollereid CPI'sid nimelt,mis lihtsalt kätevahel ää lagunevad.Ühel inimesel,kes on ülikorralik ja sõitis CPI'ga.Ka igapäev oli korralik kontroll mootori ja kruvide jne osas.Ta ka teadis nendest suht palju.Kuid siiski,lihtsalt lagunes kõik sissesõidul mille kiirus ei ületanud 35km/h.Alati ei pruugi ka korralik hoidmine rolleri lagunemist takistada.Ei tea miks!

-
-
Oliver spordil on kroomitud summuti, eco spordil aga tavaline, musta värvi.brooker kirjutas:A kas ecol ja tavalisel spordil vahet on???
Oliver spordil on kroomitud küljejalg, eco spordil jälle musta värvi.
Oliver spordil on valuveljed, eco spordil plekkveljed.
Välimuselt plekk ja valuveljed ei erine, kuid on oluliselt nõrgemad ja peavad vähe vastu.Üleüldse oliveride kohapealt võin öelda (mul on 3 tuttavat, ühel oliver sport, ühel eco sport ja ühel oliver city, KÕIK PARAJAD RALLI MEHED

VÄLJAARVATUD GONDLID, MIS ASUVAD ISTME KÕRVAL, JA ERITI BENSIINIPAAGI KORKI KATTEV TÜKK (see on kas kadunud või loksub neil kõigil).
selle 20490.- eest on ta hea ost.

-
-
- Kontakt:
kuradi jobu, ta kysis ju mida te arvate, mitte ärge soovitage mulle midagi muud :S ma ei sa aru mis mõtet on sul siia kirjutada, kõik teavad et see CPI yks saast on ja soovitavad midagi muud.20 tonni eest osta midagi kasutatud ja midagi korralikku ....
mu sõbral on kyll siiamaani päris hästi vastu pidanud, ikka krossirajal hypet pandud ja pikemaid otsigi ettevõetud. aga jh kyljeplastik on sitasti kinni.
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
MINA EI TEA!KubsiK kirjutas:ma ei sa aru mis mõtet on sul siia kirjutada, kõik teavad et see CPI yks saast on
Aga igasugune selline nõuküsimine on mõtetu tõesti, sest kohe on millegipärast kõik sellised suured selle margi asjatundjad ja kukuvad kohe karjuma ise igasugust ISIKLIKU kogemust omamamta ja vaid kuulujuttudele tuginedes a'la "mu sõbra sõbral on selline ja laguneb koguaeg vist aga ma täpselt ei tea kah aga ju se ikka üks saast ole"
Viimati muutis oldmoped, 16 Juul 2006, 23:33, muudetud 1 kord kokku.
hälvik
KubsiK kirjutas:kuradi jobu, ta kysis ju mida te arvate, mitte ärge soovitage mulle midagi muud :S ma ei sa aru mis mõtet on sul siia kirjutada, kõik teavad et see CPI yks saast on ja soovitavad midagi muud.
Ennem kellegi sõimamist, loe väheke tähelepanelikumalt eelnevat teksti!brooker kirjutas:Aga mida te siis soovitaks 20k mitte rohkem
Väheke OT lisaks...
Ei tea, see vist tõesti oleneb väga rollerist, kui joppab, siis peab, kui mitte siis ei pea.
Sõbrannal on juba teine aasta keeway hurricane. Sisseõsidu tegi ka vist 45-ga. Igatahes, siiani pole ühtki juppi vahetusse läind, pirnid Kõik Põlevad. Kõik piirajad peal. Apsuluutselt, kõik töötab. Mootori poole pealt tean vaid nii palju,et ükskord ei tahtnud tühikäigul tööle jääda, aga tühikäigu pöörete kruvi aitas ilusti. Ja minu teada pole ta isegi õhufiltrit puhastanud.
edit: ahjjaa, ees pool mainiti,et mida vanem oliver, seda vähem laguneb.
TUleb veel Üks "sõber" ette, kellel on tavaline oliver, must, või pruun, ning kollane, ja ültse psiut teise kujuga, kui oliver city. Noh vanem mudel.
Tal on roller paarkorda garantiis käind, aga minu teada pole ta ise pidanud ühtki jupopi vahetama.
Sõbrannal on juba teine aasta keeway hurricane. Sisseõsidu tegi ka vist 45-ga. Igatahes, siiani pole ühtki juppi vahetusse läind, pirnid Kõik Põlevad. Kõik piirajad peal. Apsuluutselt, kõik töötab. Mootori poole pealt tean vaid nii palju,et ükskord ei tahtnud tühikäigul tööle jääda, aga tühikäigu pöörete kruvi aitas ilusti. Ja minu teada pole ta isegi õhufiltrit puhastanud.
edit: ahjjaa, ees pool mainiti,et mida vanem oliver, seda vähem laguneb.
TUleb veel Üks "sõber" ette, kellel on tavaline oliver, must, või pruun, ning kollane, ja ültse psiut teise kujuga, kui oliver city. Noh vanem mudel.
Tal on roller paarkorda garantiis käind, aga minu teada pole ta ise pidanud ühtki jupopi vahetama.
Viimati muutis Robskar, 17 Juul 2006, 00:53, muudetud 1 kord kokku.
-
Kui sai kunagi soetatud 2 CPI Hussarit endale garaaši siis uurisime ikka ka mida me ostsime ja need masinad, mis me ostsime lapiti kokku Austrias, osad tulgu kust iganes riisimaa otsast nagu enamus rollereid!Microgrupp kirjutas:CPI on hiinlane. Tootmise poolel pole Jaapani ega Austriaga küll mingit pistmist. Tootearendus või müük on teine jutt...
Noo mine sa tea äkki ajas maaletooja udu

10000km sõitis hooldustega ilma suuremate probleemiteta.
Juhtus selline asi, et esihark hõõrus mingilt juhtmelt isolatsiooni maha ja see läks vastu massi, mis tekitas lühise, õlivoolik rabenes mootoripoolsest osast! Aku suri ühe hooajaga ära ja muid vigu ei olnud!
Sai sõidetud ka pikki otsi 3h järjest sõitu ei teinud masinale midagi sai kahe päevaga läbitud 500+km ja midagi ei juhtunud! Ainuke miinus oli see, et vihamastel niisketel ilmadel liikus masin aegalsemlt ja külmakraaditel käivitus kehvasti ning tagutrummel vilises pidurdades kui oli niiske ilm või sadas vihma.
Kaks näidet sellest, milleks mina ei osta CPI`d elu sees mitte kunagi.
Sõitsime sõbraga koos sellisel vanal asfaldil, milles oli palju sügavaid auke. Minul Piaggio ja temal CPI. Järsku sõitis tema suurest august läbi. Sõitsime 100 meetrit edasi ja siis jäi ta roller seisma. Suri välja. Ega enam käima ka ei saanud seda. Lükkas siis selle oma sihtkohta ja peale suurt uurimist
selgus et tal oli küünla pealt piip ära tulnud ja selle otsast veel see piibu juhe ka ! Ei tea kuidas, aga see piip ilma juhtmeta oli kuidagi seal samas maas
Jällegi sõitsime koos linnas. MIna ees tema taga. Hakkasin laskma inimest üle kõnnitee. Pidurdasin rahulikult.(minul oli kaasreisija ja temal ka) Ja järsku käis pauk ja tema sõitis minule tagant sisse, aga kuidagi nii, et suutis natuke pöörata kõrvale ja ei toimunud lauskokkupõrget. Õnneks jäime mõlemad ikka püsti ja sõitsime edasi. Juppe lendas. Temal tuli põhi alt ära. Külje gondlid hakaksid suurelt loksuma ja + veel palju kriime. Vaadates enda rollerit, üks väike 2x2 cm jupp plastikut mis ära tuli, ajas ikka naerma...
Vali oma rollerit ikka hoolikalt!
Sõitsime sõbraga koos sellisel vanal asfaldil, milles oli palju sügavaid auke. Minul Piaggio ja temal CPI. Järsku sõitis tema suurest august läbi. Sõitsime 100 meetrit edasi ja siis jäi ta roller seisma. Suri välja. Ega enam käima ka ei saanud seda. Lükkas siis selle oma sihtkohta ja peale suurt uurimist

Jällegi sõitsime koos linnas. MIna ees tema taga. Hakkasin laskma inimest üle kõnnitee. Pidurdasin rahulikult.(minul oli kaasreisija ja temal ka) Ja järsku käis pauk ja tema sõitis minule tagant sisse, aga kuidagi nii, et suutis natuke pöörata kõrvale ja ei toimunud lauskokkupõrget. Õnneks jäime mõlemad ikka püsti ja sõitsime edasi. Juppe lendas. Temal tuli põhi alt ära. Külje gondlid hakaksid suurelt loksuma ja + veel palju kriime. Vaadates enda rollerit, üks väike 2x2 cm jupp plastikut mis ära tuli, ajas ikka naerma...
Vali oma rollerit ikka hoolikalt!