video siin siis..sorri,et kõigeparem ei ole ja hetkel ei olnud autot ka kuskilt v6tta millega kiirust filmida..aga eks päriselus ikka teine asi.. http://www.zone.ee/timokoob/Matu%20jaller.wmv
Teised võiks ka oma rolleritest selliseid vide teha
Tegu on minu jolleriga.. Väikeots on teile siin seletanud kõike, nii ta vähemalt mulle ütles. Tuunitud on siis AP Motos ja maksma läks täpselt 45 000.- sealhulgas loomulikult ka uus "aprilia sr 50 r" ise.
väga mõtetu sellist loba ajada ju?
tule võrru ja vaata siis kui ei usu et see nii hästi liigub
sõitja ise hetkel 12 saab 13 augustis aga noh lubasime teha kolmapäeval vidi ja ka tegime
Vanust on mul 13. Ja kui ei ulatugi, mis see sinu asi on?????
minu asi on see, et kui ma sinuga linna peal kokku saan ja sa kogemata juhitavuse kaotad ja mulle otsa sõidad, või foori taga mulle otsa vajud. ma ei taha öelda, et sa sõita ei oska, vaid seda, et sa oleksid pidanud valima enda suurusele vastava masina.
kuule ühed räägivad et liigub 155 ei oska öelda kust see jutt võetud on.Ja rääkisin,et vana tüüsega läks 130KM/H.praegu on väiksem tüüs ja v6tab vähem bentsu ja läheb 110 umbes
sa teed nalja w
ma seda ********** mitu korda lenksu taga näinud...nagu ntx viimane kord sellel rollerite kokkutulekul võrus, kuhu filoga sisse sadasime ja mis sa ise arvad kes linna territooriumil 40 märgi all nn 130 km/h sõitis
irv siD kui sul hästi meeles pole siis sõitsin mina tema rolleriga seal nn kokkutulekul
tema sõitis niipalju ,et keeras otsa ümber ja tõmbas mõne juti..
Viimati muutis -VaIkEoTs-, 19 Juul 2006, 18:12, muudetud 1 kord kokku.
midagi muud kah oskad rääkida w?
võiks selle teema kinni panna ja jupats kui sa mulle seda väljendit õelda tahad siis ütle seda mulle võrus, mitte kuskil foorumis...jään kokkusaamist ootama
irv siD kui sul hästi meeles pole siis sõitsin mina tema rolleriga seal nn kokkutulekul
tema sõitis niipalju ,et keeras otsa ümber ja tõmbas mõne juti..
sõitmine on sõitmine ... ju siis nägin mina aind teda lenksu taga ... või olete nii sarnased
irw vend ise ei jaga rollerist midagi mis tehtud on isa tegi ära vms... ja ise aint sõidab... annaks kätte samasuguse masina käikudega mis tollega teeks? gaasi vajutamine igal ühel käppas!