soundboardid
Moderaator: Moded
soundboardid
nii siis: mõtlesin endale tellida soundboardi, aga ei tea ka tellida 300w või 150w, 300w on võimsam aga 150w ei söö nii palju akut...
küsimus siis: kumb oleks mõtekam osta?
kaua peab aku üldse vastu 300w? 150w?
kui mingi 20 minti kuulata saab siis veits mõtetu...
Ette tänades, Ats!

kaua peab aku üldse vastu 300w? 150w?

Ette tänades, Ats!

DiTech 

Re: soundboardid
reaalselt ei anna nad sul niiguinii nii palju välja. näita konkreetsed isendid ja hinnad ette, siis võib ehk arvestada milline varjant oleks parim.Al-Kharid kirjutas:nii siis: mõtlesin endale tellida soundboardi, aga ei tea ka tellida 300w või 150w, 300w on võimsam aga 150w ei söö nii palju akut...![]()
kaua peab aku üldse vastu 300w? 150w?![]()
Ette tänades, Ats!
miks ei anna?
150w: http://scooter-center.com/catalog/produ ... 39de41cd18
300w: http://www.sip-scootershop.com/index.ph ... f2eaa3112e
150w: http://scooter-center.com/catalog/produ ... 39de41cd18
300w: http://www.sip-scootershop.com/index.ph ... f2eaa3112e
DiTech 

No ega minagi spetsialist ole aga midagi ikka.
Vaata otsi neid sound systemi ja musa teemasi,ühes oli kirjas see kuidas saab kõllide võimsusest ja ampertundidest arvutada muusika ketvust.
Näiteks päris hea aku on 9ah(ei teagi kas rolleritele rohkem ka on)ja selle akugu kui ta täiseti täis on ja volume põhjas pole saad äkki tunnikese kätte
Vaata otsi neid sound systemi ja musa teemasi,ühes oli kirjas see kuidas saab kõllide võimsusest ja ampertundidest arvutada muusika ketvust.
Näiteks päris hea aku on 9ah(ei teagi kas rolleritele rohkem ka on)ja selle akugu kui ta täiseti täis on ja volume põhjas pole saad äkki tunnikese kätte

Aprilia 05 Street
No, uutel aprilatel on ju 7Ah aku. Mul on näiteks 4Ah. Aprilliatel on 7Ah arvatavasti selle,et saaks kauem starteriga jõristada, kui miskit juhtub?
7Ah peaks ka päris kaua vastu pidama, nii,et kui on korralik aku,siis ma ei usu,et uut vajad. Ja sa võid ju vahepeal täis volüümil kuulamise ajal rolleril kohapeal käia lasta.
edit: Just, mitte uutel aprilliatel, vaid ditechitel? Sest neil puudub ju vänt,ja selle on juba kõvem aku..
7Ah peaks ka päris kaua vastu pidama, nii,et kui on korralik aku,siis ma ei usu,et uut vajad. Ja sa võid ju vahepeal täis volüümil kuulamise ajal rolleril kohapeal käia lasta.
edit: Just, mitte uutel aprilliatel, vaid ditechitel? Sest neil puudub ju vänt,ja selle on juba kõvem aku..
Kahjuks ei tea minas eda,mitu amprit sul see geelaku on.
Originaalis peaks olema dietchil 7Ah aku. KAs siis geel või mitte,sellel ei ole vahet. Võta oma kaan maha, kus sul aku asub,ja seal peal peaks olema ilusasti, kas 4A( Ah), Ühesõnaga on ta tähistatud kas A, või Ah. Ma ei usu,et raske on leida, küljel on see kirjutatud.
Originaalis peaks olema dietchil 7Ah aku. KAs siis geel või mitte,sellel ei ole vahet. Võta oma kaan maha, kus sul aku asub,ja seal peal peaks olema ilusasti, kas 4A( Ah), Ühesõnaga on ta tähistatud kas A, või Ah. Ma ei usu,et raske on leida, küljel on see kirjutatud.
-
üks on võimu toide ON/OFFLaiksoo kirjutas:Märkasin, et vist oli kolmesajasel kaks lülitit.. Millede jaoks need olla vöivad?
ja teine on kõlari neonid

MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
CY-50(müügiks sai ostetud) /
Noo minu meelest see teine oli ilusam ja parem suht,ka heli poolest ma arvan.Aga nii palju võin öelda ,et näitas mul sr 50 r,nagu nad kõik,laetavust,ja ma sain kuulata automaki ja 200 w rms kõlariga 4 tundi muusikat,siis hakkas nõksuma ja sai tühjaks.Et ma tavaliselt ei kuulandgi nii palju,ehk siis rolleriaku ikka peaks vastu pidama.Oleneb jah ampritest.
4Ah,peaks ka natuke vastu ikka pidama.Võib muidugi panna ja ex ta mängib aga aku ei pea kaua.Vändast käivitamisega võid arvestada vahest.
4Ah,peaks ka natuke vastu ikka pidama.Võib muidugi panna ja ex ta mängib aga aku ei pea kaua.Vändast käivitamisega võid arvestada vahest.
Subaru Impreza WRX STI 06', BMW 325i Coupe 92'
AllParts - sõidukite varuosad, kereosad ,tuningosad jne.
Subaru24 - Subaru originaal varuosad & muu. Hinnad paremad kui esinduses
.

jah,my bad...juhe koos
4ah 300 w,no 3 tundi ikka peaks pidama korraliku akuga
4ah 300 w,no 3 tundi ikka peaks pidama korraliku akuga
.

Ega need wattid nii palju ka ei olene,oleneb ikka ,et kas mp3 või automakk,antud juhul siis kas cd player või mp3 ,et siis mp3 ei tarbi nii palju ja see soundboard ise ei võta ka nii palju ma arvan,et sellise hinna vahe puhul ma võtaks selle teise variandi ehk 300 w.Aga jälgiks väga akut,ja kaua ei kuulaks,või muretseks tugevama aku.
.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.