Edasi ei liigu, kuigi mootor töötab nagu varem...jõud kadund
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Edasi ei liigu, kuigi mootor töötab nagu varem...jõud kadund
nagu pealkiri ytleb...niuke seis ka on...annad gaasi aga roller seisab aind kohapeal...annad gaasi...ei liigu edasi isegi 1 cm jagu.
Juhtus kodu sõites, võtsin kiiruse maha et pööre teha ja järsku oli jõud kadunud ja veeresin niisama kuni seisma jäi....mootor aga töötab samamoodi edasi...nagu muidu tühikäigul...või kui gaasi annad siis ka pmtslt samamoodi nagu ennem kui jõud taga oli.
Mootoris on ainult mingi õrn kilin sees kuulda.
Oskab keegi öelda mis otsad andis või mis edais toimetada võiks?
Ette tänades
Juhtus kodu sõites, võtsin kiiruse maha et pööre teha ja järsku oli jõud kadunud ja veeresin niisama kuni seisma jäi....mootor aga töötab samamoodi edasi...nagu muidu tühikäigul...või kui gaasi annad siis ka pmtslt samamoodi nagu ennem kui jõud taga oli.
Mootoris on ainult mingi õrn kilin sees kuulda.
Oskab keegi öelda mis otsad andis või mis edais toimetada võiks?
Ette tänades
-
...
kui on garantii siis vii sinna, kui ei ole siis võta varjaatori kaan maha ja vaata silmaga üle esialgu
RS 125
-
Teema algataja
No ma variaatori kaane võtsin maha paar nädalat tagasi et piirajat otsida...aga ei olnud seal seda. Sai sama targalt tagasi pandud.
Rihm nagu olla ei saa...kui siis juba kett, sest kett ylekanne on...aga ma krt hästi ei usu et kett niimoodi katki on.
kilin on selline nagu käiks kaks plekist taldrikut yxteise vasta kergelt...igaljuhul eks omme õhtuks on peale tööd tegevust....kui siit keegi ennem nõu ei oska anda.
Rihm nagu olla ei saa...kui siis juba kett, sest kett ylekanne on...aga ma krt hästi ei usu et kett niimoodi katki on.
kilin on selline nagu käiks kaks plekist taldrikut yxteise vasta kergelt...igaljuhul eks omme õhtuks on peale tööd tegevust....kui siit keegi ennem nõu ei oska anda.
-
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Mul oli ka see
Mul sp2. Lihtsalt kadus jõud ära ja pleki kolin oli siuke. Mõtlesin ka parandusse viia et äkki rihm vms, aga oh ei. Variaatori taldrik/plaat v kuidas seda nimetatigi oli lihtsalt lahti. see mutter oli lahti ja siis kui starteri sisse lülitad see hammas ratas ei haaku variaatoriga ja need käivad vastu ja kolisevad.
Lihtne lahendus: võta variaatori kaan maha, keera plaat/taldrik vms see oligi kinni. kaan peale ja korras.
Kui ta juba variaatoris sees mingit suuremat kahju teinud ei ole. Mul vedas, kõik oli korras.
Loodame et teil läheb sama lihtsalt
Mul sp2. Lihtsalt kadus jõud ära ja pleki kolin oli siuke. Mõtlesin ka parandusse viia et äkki rihm vms, aga oh ei. Variaatori taldrik/plaat v kuidas seda nimetatigi oli lihtsalt lahti. see mutter oli lahti ja siis kui starteri sisse lülitad see hammas ratas ei haaku variaatoriga ja need käivad vastu ja kolisevad.
Lihtne lahendus: võta variaatori kaan maha, keera plaat/taldrik vms see oligi kinni. kaan peale ja korras.
Kui ta juba variaatoris sees mingit suuremat kahju teinud ei ole. Mul vedas, kõik oli korras.

-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Teemaalgatajal EI OLE variaatorülekanne. Tal ON KETTÜLEKANNE. Eelnevaid poste ikka loete?iffu kirjutas:Mul oli ka see
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
mul on sarnane probleem, tegu yamaha aeroxiga. mootor käivitub ilusti. tühikäik ilus. aga jõudu pole üldse. sai uus kolb pandud. õhufilter puhas, karpa puhas, jahutussüsteemist sai äädikaga mustus eemaldatud. cdi sai teine pandud. ja jõudu pole üldse. vario korras, sidur korras, kõik vedrud asjad korras. simmerid kuivad, klapid head. endal juhe koos, ABI!
Lasin isegi karpasse eetrit, se ei aitand

MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
Aga kas mootor läheb ilusti pöördesse? Igastähes mul oli probleemiks ,et sumbutisse oli villatükk vms kuhugi ette läinud ja ei tahtnud enam üldse pöördesse minna ja jõudu oli jõle vähe...speed fighter kirjutas:mul on sarnane probleem, tegu yamaha aeroxiga. mootor käivitub ilusti. tühikäik ilus. aga jõudu pole üldse. sai uus kolb pandud. õhufilter puhas, karpa puhas, jahutussüsteemist sai äädikaga mustus eemaldatud. cdi sai teine pandud. ja jõudu pole üldse. vario korras, sidur korras, kõik vedrud asjad korras. simmerid kuivad, klapid head. endal juhe koos, ABI!

Aprilia RST 1000 Futura
-
hargipeal läheb 11000 pööret, kui peale istud siis max 6. hargipeal läheb 6000 ni üsna kiirelt. ja siis hakkab lonkama ja venima, ja sumpsi viga pole, sai sportsumpsiga proovitud.
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
-
nii sai siis täna hommikul teist karpat proovitud, ikka sama. istud rolleripeal gaas põhjas ja lihtsalt ei liigu. mõni oskaja teadja vend võiks tulla vaatama. 

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.