NB: Ära siit motikat osta!!!!!
Paistab, et neeger järjest rohkem ebayd kasutab. Igatahes sattusin järgmist moodi neegri otsa ja hoiatan teid ka.
Nimelt jäin ühel tsikli pakkkumisel teiseks. Ja nii 2-3 nädala pärast tuleb mulle mail ebayst, et
eBay Second Chance Offer for Item 32000xxxxx
Pakutakse müüa selle hinnaga millega ma pakkusin kuna kõrgema pakkumise teinud loobus.
pealtnäha täitsa ametlik ebay mail, kõik on sama, from väljal on ebay-customer-support@ebay.com jne
Ainult, et kui ma proovisin müüjaga ebay läbi kontakteeruda siis ta ei vastanud. Kirjas oli teine e-mail, kasutasin seda. Ja siis hakkas imelikku juttu tulema.
Vaatasin siis uuesti maili headerit üle ja tuli välja, et see ei olnud saadetud mitte ebay kaudu vaid qmail kaudu, ilmselt oli võetud ebay kiri ja seda muudetud.
Keda huvitab, siis siin ka neegri jutt, täitsa tavaline:
Nimelt jäin ühel tsikli pakkkumisel teiseks. Ja nii 2-3 nädala pärast tuleb mulle mail ebayst, et
eBay Second Chance Offer for Item 32000xxxxx
Pakutakse müüa selle hinnaga millega ma pakkusin kuna kõrgema pakkumise teinud loobus.
pealtnäha täitsa ametlik ebay mail, kõik on sama, from väljal on ebay-customer-support@ebay.com jne
Ainult, et kui ma proovisin müüjaga ebay läbi kontakteeruda siis ta ei vastanud. Kirjas oli teine e-mail, kasutasin seda. Ja siis hakkas imelikku juttu tulema.
Vaatasin siis uuesti maili headerit üle ja tuli välja, et see ei olnud saadetud mitte ebay kaudu vaid qmail kaudu, ilmselt oli võetud ebay kiri ja seda muudetud.
Keda huvitab, siis siin ka neegri jutt, täitsa tavaline:
Hello there,
I am offering you a Second Chance Offer for this item for the price that you have bidded. The highest bidder on my item turned out to be a non-paying one so I followed ebay's advice and I have contacted you this way.
First of all I want to tell you that I'm not home , where the item is located. Because of my job I have to move all the time. Now I am located in Dublin, Ireland. I work for Lufthansa Air Cargo.This is a good thing for you because I can ship it for free.The item is now located in a Lufthansa warehouse ready to be shipped, with it's clear title that is signed and ready for ownership transfer.I want this transaction to go strictly according to eBay's rules and policy regarding to this second chance offer - to start the official transaction, you need to send me your full name and address for shipping purposes.
As soon as I have that info I'll start the procedures, and eBay will notify you about this. You'll also receive important guidelines and payment instructions from ebay . I'll handle the shipping, so this will be free of charge for you. We will use eBay to manage the payment. It is the safest way for both of us and also you will have 7 days to inspect the item before your money is released to me. Also, a refund policy will be included in case the item arrives not as described.
If you have any other questions feel free to ask and I will answer as soon as possible.
Regards !
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.