Õnnetus
Moderaator: Moded
Mina leidsin õnnex 95a. ford mondeo sellel läks uks vahetusse ja küsiti 5k naq Mario eelnevalt mainis. Aga kui väike mõra sees siis pole küll tarvis stanget vahetada, nt klaasriie sisse ja pahtel peale, veits lihvimist, värv peale ja naq uus
mõnes odavamas ja kvaliteetses töökojas saab se raudselt 2,5-3k tehtud.
kui rolleri juht avariis süüdi ja saax kuidagi ilma politseita siis ärge mingil juhul kutsuge politseid!! rollerijuht saab raudselt trahvi

mõnes odavamas ja kvaliteetses töökojas saab se raudselt 2,5-3k tehtud.
kui rolleri juht avariis süüdi ja saax kuidagi ilma politseita siis ärge mingil juhul kutsuge politseid!! rollerijuht saab raudselt trahvi

MBK Nitro 70cc 
tuuningjupid odavalt!

tuuningjupid odavalt!
-
Väga sügavalt kahtlen, et tal on "õigus küsida" uut stanget, aga samas ta võib juu proovida-MeltDown- kirjutas:põhimõtselt on tal ikkagi õigus küsida uut osa, sest mõtle kui su rollerile sisse sõidetakse, ja gondlitele tehakse mõrasid, mõlke, kraapse jms siis sa tahad ka ju uut osa mitte korda tehtud vana osa

oo rolleri juht liiganoor ja pole ilus kahjutegialt tema vanusetõttu midagi nõuda.see ongi et liikluses tuleb vastutada oma tegude eest ja ise .mitte keegi teine.kui mul või sul oleks auto ja kui veel peaaegu uus ja keegi kasvõi sellele toidukotiga otsa või veel hullem vigastuse tekitab teeb pahaseks
-
Teema algataja - Postitusi: 119
- Kontakt:
Stangel oli kriim.Umbes 2 - 3 cm.-MeltDown- kirjutas:põhimõtselt on tal ikkagi õigus küsida uut osa, sest mõtle kui su rollerile sisse sõidetakse, ja gondlitele tehakse mõrasid, mõlke, kraapse jms siis sa tahad ka ju uut osa mitte korda tehtud vana osa
Ja helkur mida saab osta uut kindlasti maksab circa 500.

nagu arvata on, siis autol on garantii. Garantiiajal suuremosa inimesi ei roni kuhugi teise kohta remonti kui esindusse. St ta läheb esindusse stanget vahetama. Seal tavaliselt kasutatud stangesid külge ei panda (kui muidugi töötajad korralikud on). See summa tundub isegi suht õiglane, aga kui see talle otse kätte anda, siis ei osta ta stanget küll endale. ikka arve alusel tuleb kõik kinni maksta.pang kirjutas:ummy90 kirjutas:Tal on õigus nõuda see uus stange. Auto peab olema selline, nagu ta enne avariid oli.![]()
Tal on õigus nõuda avariieelses korras stange, mitte uus(tutikas) stange.
Kuigi 9 nädalat vana leon peaks olema juba uuema kerega, ning sellele lammutusest nii lihtsalt varuosi ei leia.
sellisel autol on väga suure tõenäosusega kasko, eriti kui ta veel õppesõiduauto on. Proovi omanikuga kokkuleppele jõuda, et maksate kasko omavastutuse plus mingi jootraha peale, kuna ikkagi valuraha võiks viisakusest olla ja omanikul kulub aega ja närve selle sebimise peale. Kui asi nii, et garantii auto viiakse ametlikku servicesse siis kasko maksab selle uue stange kinni...
sellise asja ärahoidmiseks peaks vist ikkagi välja mõeldama ka mingi liikluskindlustus numbrita rolleritele...
liiguvad nad ju samu teid mis autodki
sellise asja ärahoidmiseks peaks vist ikkagi välja mõeldama ka mingi liikluskindlustus numbrita rolleritele...
liiguvad nad ju samu teid mis autodki
-
Teema algataja - Postitusi: 119
- Kontakt:
Juhtus mis juhtus.
Aru ma sain et olin süüdi.
Kuid mees oli mõistev, et sellise väikse asjap. ei olnud vaja küsida uut stanget.
Küsis 500.-.
Muidugi noomis mu sõpru kes koha pealt minema läksid.
Eriti vihane olen ma kasutaja -bab0lat- peale sest.tema oli mu kõrval kuid läks ise minema.Mikust sain ma aru.Kuna vend jäi tee peale, kuna bena sai otsa.
Olen õnnelik, kuid ka natuke kurb.
Olen liikluses 50x tähelepanelikum.
Tänud vastuste eest ja ideede eest.
kasutaja : Liikluses ülimat korralik lauri554.
Aru ma sain et olin süüdi.
Kuid mees oli mõistev, et sellise väikse asjap. ei olnud vaja küsida uut stanget.
Küsis 500.-.
Muidugi noomis mu sõpru kes koha pealt minema läksid.
Eriti vihane olen ma kasutaja -bab0lat- peale sest.tema oli mu kõrval kuid läks ise minema.Mikust sain ma aru.Kuna vend jäi tee peale, kuna bena sai otsa.
Olen õnnelik, kuid ka natuke kurb.
Olen liikluses 50x tähelepanelikum.
Tänud vastuste eest ja ideede eest.
kasutaja : Liikluses ülimat korralik lauri554.

ma tagurdasin tööl transitiga audi a6'ele sisse, tagatuli läks klidudeks ja stange oli mõlkis, tagutule sain soodustusega 950 ja stange oli 1500, koos sulatamise, pahteldamise, värvimise ja lakkimisega. kahjud olid kõvasti suuremad kui sina kirjeldasid, elusees ei ole vaja nii väiksese matsu pärast uut stanget osta.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.