Õnnetus

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
lauri554
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas lauri554 »

Aitäh motogirl.Ma tõesti ei tule õigustama.

Um.Ummik oli.
Ja hakkas minema ja hakkasin järgi minema.
Ja vend tegi äkilise pidurduse.
Pilt

stop
Tsikkel: Aprilia
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas stop »

mariovar kirjutas:
no 8k küll palju ju Gert sõitis autole külselt sisse ja uks ning karp suht mõlkis ja küsiti aind 5k
Ehk oli ka auto markide vahe?
Lauri ei leidnud just kõige odavamat autot ülesse :roll:
Aga noh juhtub ikka!
Kasutaja avatar

Teema algataja
lauri554
Kontakt:

stop kirjutas:
mariovar kirjutas:
no 8k küll palju ju Gert sõitis autole külselt sisse ja uks ning karp suht mõlkis ja küsiti aind 5k
Ehk oli ka auto markide vahe?
Lauri ei leidnud just kõige odavamat autot ülesse :roll:
Aga noh juhtub ikka!
Aga õnneks ei ole seat ka mõni mesa või Audi.
Pilt
Kasutaja avatar

Gert250
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Gert250 »

Mina leidsin õnnex 95a. ford mondeo sellel läks uks vahetusse ja küsiti 5k naq Mario eelnevalt mainis. Aga kui väike mõra sees siis pole küll tarvis stanget vahetada, nt klaasriie sisse ja pahtel peale, veits lihvimist, värv peale ja naq uus :)
mõnes odavamas ja kvaliteetses töökojas saab se raudselt 2,5-3k tehtud.

kui rolleri juht avariis süüdi ja saax kuidagi ilma politseita siis ärge mingil juhul kutsuge politseid!! rollerijuht saab raudselt trahvi :wink:
MBK Nitro 70cc (w)
tuuningjupid odavalt!
Kasutaja avatar

-MeltDown-

Lugemata postitus Postitas -MeltDown- »

põhimõtselt on tal ikkagi õigus küsida uut osa, sest mõtle kui su rollerile sisse sõidetakse, ja gondlitele tehakse mõrasid, mõlke, kraapse jms siis sa tahad ka ju uut osa mitte korda tehtud vana osa
Äigrumäe MC :)
Kasutaja avatar

klemm

Lugemata postitus Postitas klemm »

Tglt oleneb täiesti, kui suured need kriipsud-kraapsud oleksid, kui tehtaks korda, ja ka kvaliteetselt, siis ma ei iniseks, kui aga mingi parnauul tuleb kokku, siis aga küll..
Ise ei hakkaks marraskil pumperit uue vastu vahetama, muidugi kui võimalus oleks, siis miks ka mitte.

stop
Tsikkel: Aprilia
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas stop »

-MeltDown- kirjutas:
põhimõtselt on tal ikkagi õigus küsida uut osa, sest mõtle kui su rollerile sisse sõidetakse, ja gondlitele tehakse mõrasid, mõlke, kraapse jms siis sa tahad ka ju uut osa mitte korda tehtud vana osa
Väga sügavalt kahtlen, et tal on "õigus küsida" uut stanget, aga samas ta võib juu proovida ;)
Kasutaja avatar

ken100

Lugemata postitus Postitas ken100 »

Kui auto on uus ja garantiiajaga siis peaks tal olema õigus küsida uue osa hinda ja selle esinduses paigaldamist. (vähemalt kindlustuse puhul kehtib selline reegel)

vr6

Lugemata postitus Postitas vr6 »

oo rolleri juht liiganoor ja pole ilus kahjutegialt tema vanusetõttu midagi nõuda.see ongi et liikluses tuleb vastutada oma tegude eest ja ise .mitte keegi teine.kui mul või sul oleks auto ja kui veel peaaegu uus ja keegi kasvõi sellele toidukotiga otsa või veel hullem vigastuse tekitab teeb pahaseks
Kasutaja avatar

Teema algataja
lauri554
Kontakt:

-MeltDown- kirjutas:
Stangel oli kriim.Umbes 2 - 3 cm.
Ja helkur mida saab osta uut kindlasti maksab circa 500.
Pilt

ummy90

Lugemata postitus Postitas ummy90 »

Tal on õigus nõuda see uus stange. Auto peab olema selline, nagu ta enne avariid oli.

Mõtle kas sina tahaks, et sinu 9 nädala vanust autot hakatakse pahtli ja värviga parandama?
Suht tihti on sellised vaidlused just kindlustuse ja kannataja vahel.

pang

Lugemata postitus Postitas pang »

ummy90 kirjutas:
Tal on õigus nõuda see uus stange. Auto peab olema selline, nagu ta enne avariid oli.
:?:

Tal on õigus nõuda avariieelses korras stange, mitte uus(tutikas) stange.
Kuigi 9 nädalat vana leon peaks olema juba uuema kerega, ning sellele lammutusest nii lihtsalt varuosi ei leia.

ummy90

Lugemata postitus Postitas ummy90 »

pang kirjutas:
ummy90 kirjutas:
:?:

Tal on õigus nõuda avariieelses korras stange, mitte uus(tutikas) stange.
Kuigi 9 nädalat vana leon peaks olema juba uuema kerega, ning sellele lammutusest nii lihtsalt varuosi ei leia.
nagu arvata on, siis autol on garantii. Garantiiajal suuremosa inimesi ei roni kuhugi teise kohta remonti kui esindusse. St ta läheb esindusse stanget vahetama. Seal tavaliselt kasutatud stangesid külge ei panda (kui muidugi töötajad korralikud on). See summa tundub isegi suht õiglane, aga kui see talle otse kätte anda, siis ei osta ta stanget küll endale. ikka arve alusel tuleb kõik kinni maksta.

ciim

Lugemata postitus Postitas ciim »

sellisel autol on väga suure tõenäosusega kasko, eriti kui ta veel õppesõiduauto on. Proovi omanikuga kokkuleppele jõuda, et maksate kasko omavastutuse plus mingi jootraha peale, kuna ikkagi valuraha võiks viisakusest olla ja omanikul kulub aega ja närve selle sebimise peale. Kui asi nii, et garantii auto viiakse ametlikku servicesse siis kasko maksab selle uue stange kinni...

sellise asja ärahoidmiseks peaks vist ikkagi välja mõeldama ka mingi liikluskindlustus numbrita rolleritele...

liiguvad nad ju samu teid mis autodki

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 118 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

ummy90 kirjutas:
Mõtle kas sina tahaks, et sinu 9 nädala vanust autot hakatakse pahtli ja värviga parandama?
Mismoodi sa värvikahjustust siis veel parandad, kui mitte pahtli ja värviga? Kui tegu on mõraga, mida tuleb klaasriidega paikama hakata, siis on juba teine lugu.
Joel
Kasutaja avatar

Teema algataja
lauri554
Kontakt:

Juhtus mis juhtus.
Aru ma sain et olin süüdi.
Kuid mees oli mõistev, et sellise väikse asjap. ei olnud vaja küsida uut stanget.
Küsis 500.-.
Muidugi noomis mu sõpru kes koha pealt minema läksid.
Eriti vihane olen ma kasutaja -bab0lat- peale sest.tema oli mu kõrval kuid läks ise minema.Mikust sain ma aru.Kuna vend jäi tee peale, kuna bena sai otsa.

Olen õnnelik, kuid ka natuke kurb.
Olen liikluses 50x tähelepanelikum.

Tänud vastuste eest ja ideede eest.

kasutaja : Liikluses ülimat korralik lauri554.
Pilt
Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

Alustuseks küsis 8 kilo kuid pärast sinu isaga rääkimist muutus mõistlikuks ja tahtis 5 sotti saada??? Nihhujjaa... :roll:
kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema

robhimself

Lugemata postitus Postitas robhimself »

ma tagurdasin tööl transitiga audi a6'ele sisse, tagatuli läks klidudeks ja stange oli mõlkis, tagutule sain soodustusega 950 ja stange oli 1500, koos sulatamise, pahteldamise, värvimise ja lakkimisega. kahjud olid kõvasti suuremad kui sina kirjeldasid, elusees ei ole vaja nii väiksese matsu pärast uut stanget osta.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”