Kiviõli mäkketõus!

Kasutaja avatar

KubsiK

Lugemata postitus Postitas KubsiK »

krt käisin kohal, ei kahetse, see oli mega nagu, nuh esimest korda kah kiviõlis, algul tundus nagu et need kyll ylesse ei l2he, sest keegi ei saanud kõrgelegi ja siis yks hollandlane avas skoori, see oli nagu mega hea, ja siis juhtus yks õnnetus kah seal all, (ise olin yleval vaatamas) mees murdis vict rangluu, nii oli kuulda, aga jh billy väänas ikka esimese koha ära, ja lärm läkks liiga ähmi täis ja tahtis vict sinna 20 seci juurde sõita, pani hyppe ära, aga lendas tagarattaga kraabitud kraavi, ja sealt hakkas see vingerdamine, ja ei läinud hästi, ja ei saanud tippu.
Tänu Lärmile pääses Volts ikka esikolmikusse (II), Lärm laenas talle enda ratast :D
Billy tegi ikka mega sõidu seekord, ta vict arvas, et krt ma ei saanud marjamaal ylesse, nyyd näitan mida ma suudan, ja ikka kimas kyll, mäel kus on peaaegu võimatu sõita, too muudgui kiirendab :D hästi panid.

Mäkketõusu kommentaator on lahe, aga kas need sõitjad talle kunagi litti ei anna? kus mõnitab alles, hull kupar saab ikka alati on õnnetusepärast :D

Kiviõli is da BEST!!!!!!!!
Peugeot Zenith (Y)
Tuula kolmekas 175ccm
Proud Member of SpeedClutch!!
Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”