Jõgevatreff 2006

Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

treff nagu treff ikka. Teed endale alko ja sõpradega nalja ja elu on hernes :)
Teele sai tallinnast asutud nats enne 23-e. Siis läks aga väljas nii külmaks, et tuli üks ööbimispeatus teha ja nii sinna Kuremaale alles reedel jõudsimegi.
Reedel tegime väikse väljasõidu, kuskile loomaaeda, või mingi ...vere loomapark. Siit ka väike soovitus kõigile "jaladees" ratta sõitjatele. Ärge sõitke lühkaritega. Mul õnnestus oma püksisäärest sisse meelista kuni 4 mesilast kes kõik oma looduslike kaitsevahenditega mu karvase jala vastu võitlusesse astusid. Kohale jõudes kukkus püksist välja ainult 2 m-mummi, ju need teised kaks läksid peale kallaletungi oma teed. Sest mesikas kaks korda nõelata ei saa. Nüüd jalg nagu pakk all ja põsed allergiaravimitest pungil ;) Ahaa, loomapargi kohvik oli ju ka, sellise kaadriga pole lihtne huumorikaosest pääseda ;) Piiks on hull mees, vaadake ette :twisted:
Laagriplatsil läks tavaliseks timmimiseks ja taakord ei õnnestunud mitte ühtegi bändi näha, stripist rääkimata. Skriimsilma oleks täitsa vaadand aga seda vist polnud. Mingid bändid tegelt vist olid sest paar tantsu sai tehtud. Millegipärast kostusid lavalt ainult ühed ja samad lood, olid nad siis bändilt või plaadilt, sweet home alabama jne. Selle ürituse üks meeldejäävamaid lugusid oli mingi julm rütmimuusikapala "lilla-lilla" või midagi sarnast :twisted: Kummitas veel pool pühapäeva järgi.
Jube hea hommikusöök oli, polegi vist elu sees nii head hommikusööki saanud kui laupäeva hommikune muna-singi raksakas. Pühapäeva hommikul magasin singid maha ja sain paari fritüüritud vorstiga aga ikka oli hea :) Ma küll kurta ei saa, et söök jama oleks olnud, vist kallim küll, sest vabsee ei jäänd raha järgi.
Pikk, küll selle magneti ka "õigesti" tööle saab ;)
Kusjuures, ööd olid maru rahulikud. Ei kuulund ma mitte midagi. Kõrvu kostus ainult meieomade mahe ja tore laulujoru ;)
Aitähh kõikidele sõpradele!

motopaks@segaduses nats
Viimati muutis Laisaar, 31 Juul 2006, 10:11, muudetud 1 kord kokku.
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”