Silmatorkav tsikkel

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
panic

Silmatorkav tsikkel

Lugemata postitus Postitas panic »

Sõidsin laupäeva öösel tallinnast pärnupoole ja vastu sõitis mootorratas, millel vilkusid ohutuled ja ilgelt kaugelt oli näha ja sai kohe aru, et tegu mootorrattaga mitte katkuse tulega autoga. igatahes väga hea oli- mõtlesin, et palju siin juttu, et autojuhid ei märka või ei pane tähele. Linnas liigeldes jah veidi jama ohuklatega sõita ja käega suunda vehkida aga maanteel igati hea võimalus ennast nähtavaks muuta. igatahes nüüd on endal ka plaan ohukad külge nikerdada, et pikematel otsadel paremini silma paista.

teema mõte siis anda ideed kuidas ennast nähtavaks muuta...
Honda CBR 600F; Honda CBR 900RR
Ära karda surma, vaid karda elu
Kasutaja avatar

manager2

Re: Silmatorkav tsikkel

Lugemata postitus Postitas manager2 »

kas tõesti siis pimedas ei piisa korrektsest esitulest, et end nähtavaks teha?
ma saan aru, et päeval tihti ei panda tähele, selle vastu aga aitab veidi kaugtulega sõitmine ja kindlasti eredamat värvi sõiduriietus (mitte must).

ma nüüd ei kujuta küll ette, kui hulk mootorrattureid ohutuledega kihutama hakkab. Jäägu need tuled siiski oma eesmärki täitma.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME

Teema algataja
panic

tal oli kaks pisikest tuld ees- paistis, et sama mis mul ja tõesti poleks muidu hästi märganud
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Sa ei suutnud õigel ajal märgata suurt veoautot.....arvan sind võib aidata ainult silma arst ja silt selja peale ''pime lenksus''...

Ma sõitsin mitu nädalat ilma esituleta ja hooaja alguses üldse ringraja gondlites. Ette keeramisi oli loomulikult aga tähelepanu oli ikkagi sõiduteele suunatud ja näe avariisse ei sattunud :)
panic kirjutas:
tal oli kaks pisikest tuld ees- paistis, et sama mis mul ja tõesti poleks muidu hästi märganud

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

korke kirjutas:
Sa ei suutnud õigel ajal märgata suurt veoautot.....arvan sind võib aidata ainult silma arst ja silt selja peale ''pime lenksus''...

Ma sõitsin mitu nädalat ilma esituleta ja hooaja alguses üldse ringraja gondlites. Ette keeramisi oli loomulikult aga tähelepanu oli ikkagi sõiduteele suunatud ja näe avariisse ei sattunud :)
panic kirjutas:
...ja nüüd on korkel ka korralikult narmendav kombe, mis kiikluses tähelepanu äratab :mrgreen: :wink:
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

Teema algataja
panic

korke kirjutas:

panic kirjutas:
mine kooli ja õpi lugema- veoautost pole selles teemas sõnakestki juttu. Kui tahad arutada mõnda teist teemat siis tee seda ka selles teises teemas.
Ja kui sa reeglitest kiini ei pea on sul varsti uus kasutajanimi (korke1 pakun)

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

[/quote]

mine kooli ja õpi lugema- veoautost pole selles teemas sõnakestki juttu. Kui tahad arutada mõnda teist teemat siis tee seda ka selles teises teemas.
Ja kui sa reeglitest kiini ei pea on sul varsti uus kasutajanimi (korke1 pakun)[/quote]

...eks meis kõigis ole peidus väike füürer...

Tulevane piloot1 ei saanud ka mölisematta jätta... :wink:
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

Movistar

Lugemata postitus Postitas Movistar »

Tulevane piloot1 ei saanud ka mölisematta jätta... :wink:[/quote]
irwww.......
Kasutaja avatar

boob
Mode
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas boob »

No, ohutuled jäägu ikka oma eesmärki täitma, eks siis ohust teavitama. Ohutulede kasutamine liikluses peaks olema ka reguleeritud, ehk siis ilma ohuolukorrata neid kasutada ei tohiks, kui sa just ei tunne, et oled teistele liiklejatele ohtlik. Osta parem neoonvärvides helkuriga vest ja kanna seda. Kiivrile on võimalik ka helkurteibi riba peale tõmmata. Peaksid olema kohe palju paremini nähtav ja ühetulelise autoha kindlasti mitte segi aetav.

Stone#321

Lugemata postitus Postitas Stone#321 »

ma ei saa üldse teemale pihta...
1. miks on ohtlik, kui arvatakse, et mootorratas on ühe tulega auto :?: :shock:
2. Või oli jutt sellest, et tuled on nii väiksed ja kehvad, et need pole pimedas vastutulevale autole näha :idea: ... come on :lol: Kuidas sa siis ise sõita näed...
Kasutaja avatar

sokk

Lugemata postitus Postitas sokk »

speedskater kirjutas:
1. miks on ohtlik, kui arvatakse, et mootorratas on ühe tulega auto :?: :shock:
Vastutulev auto lükkab "täied" peale, et näha, kummal pool põlevat esituld see auto kere asub. Siis lükkad sina täied peale, et kamoon, mees!, ära ülbitse! Auto võtab tagasi pooltuledele, seejärel teed sina sama. Kui sõiduki liikumiskiirus on ~100 km/h, siis kulub päris arvestatav hulk meetreid selle vastastikku jebimise peale, mil sa, näiteks, teekatet ei saa jälgida. No okei, pimedas pole teda vastutuleva auto puhul niikuinii lihtne jälgida (sest 10-st liiklejast 8 ei tea, millal täistuled pooltulede vastu vahetada :evil: ), aga see on lihtsalt tüütu ja närvesööv.

terv, sokk

Tamps

Lugemata postitus Postitas Tamps »

Paljudel USA ratastel polevad pool/taistulega koos ka esimesed suunatuled (muidugi pidevalt, mitte ei vilgu). Mote justnimelt selles, et vastutulevad liiklejad saaksid aru,et tegemist mootorrattaga.
Kasutaja avatar

boob
Mode
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas boob »

Tamps kirjutas:
Paljudel USA ratastel polevad pool/taistulega koos ka esimesed suunatuled (muidugi pidevalt, mitte ei vilgu). Mote justnimelt selles, et vastutulevad liiklejad saaksid aru,et tegemist mootorrattaga.
Just, parem keerata külge lisaks valged suunatuled ja kasutada neid nn parktuledena :wink:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”