Silmatorkav tsikkel
Moderaator: Moded
Silmatorkav tsikkel
teema mõte siis anda ideed kuidas ennast nähtavaks muuta...
Ära karda surma, vaid karda elu
Re: Silmatorkav tsikkel
ma saan aru, et päeval tihti ei panda tähele, selle vastu aga aitab veidi kaugtulega sõitmine ja kindlasti eredamat värvi sõiduriietus (mitte must).
ma nüüd ei kujuta küll ette, kui hulk mootorrattureid ohutuledega kihutama hakkab. Jäägu need tuled siiski oma eesmärki täitma.
-
korke
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Ma sõitsin mitu nädalat ilma esituleta ja hooaja alguses üldse ringraja gondlites. Ette keeramisi oli loomulikult aga tähelepanu oli ikkagi sõiduteele suunatud ja näe avariisse ei sattunud
panic kirjutas:tal oli kaks pisikest tuld ees- paistis, et sama mis mul ja tõesti poleks muidu hästi märganud
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
-
piloot
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
...ja nüüd on korkel ka korralikult narmendav kombe, mis kiikluses tähelepanu äratabkorke kirjutas:Sa ei suutnud õigel ajal märgata suurt veoautot.....arvan sind võib aidata ainult silma arst ja silt selja peale ''pime lenksus''...
Ma sõitsin mitu nädalat ilma esituleta ja hooaja alguses üldse ringraja gondlites. Ette keeramisi oli loomulikult aga tähelepanu oli ikkagi sõiduteele suunatud ja näe avariisse ei sattunud
panic kirjutas:tal oli kaks pisikest tuld ees- paistis, et sama mis mul ja tõesti poleks muidu hästi märganud
mine kooli ja õpi lugema- veoautost pole selles teemas sõnakestki juttu. Kui tahad arutada mõnda teist teemat siis tee seda ka selles teises teemas.korke kirjutas:Sa ei suutnud õigel ajal märgata suurt veoautot.....arvan sind võib aidata ainult silma arst ja silt selja peale ''pime lenksus''...
Ja kui sa reeglitest kiini ei pea on sul varsti uus kasutajanimi (korke1 pakun)
Ära karda surma, vaid karda elu
-
piloot
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
mine kooli ja õpi lugema- veoautost pole selles teemas sõnakestki juttu. Kui tahad arutada mõnda teist teemat siis tee seda ka selles teises teemas.
Ja kui sa reeglitest kiini ei pea on sul varsti uus kasutajanimi (korke1 pakun)[/quote]
...eks meis kõigis ole peidus väike füürer...
Tulevane piloot1 ei saanud ka mölisematta jätta...
-
boob
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
-
Stone#321
Vastutulev auto lükkab "täied" peale, et näha, kummal pool põlevat esituld see auto kere asub. Siis lükkad sina täied peale, et kamoon, mees!, ära ülbitse! Auto võtab tagasi pooltuledele, seejärel teed sina sama. Kui sõiduki liikumiskiirus on ~100 km/h, siis kulub päris arvestatav hulk meetreid selle vastastikku jebimise peale, mil sa, näiteks, teekatet ei saa jälgida. No okei, pimedas pole teda vastutuleva auto puhul niikuinii lihtne jälgida (sest 10-st liiklejast 8 ei tea, millal täistuled pooltulede vastu vahetadaspeedskater kirjutas:1. miks on ohtlik, kui arvatakse, et mootorratas on ühe tulega auto![]()
![]()
terv, sokk
-
Tamps
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.